Poletni horoskop 2017 - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
poletni horoskop - vsa znamenja

Poletni horoskop 2017

Poletni horoskop 2017
za vsa astrološka znamenja

Poletni horoskop 2017 je splošni horoskop, kakršen lahko velja za veliko ljudi po vsem svetu. Namreč, pripadniki istih astroloških znamenj imajo nekatere skupne lastnosti. Zato se nekateri vplivi lahko zgodijo več ljudem hkrati.

Imate unikaten rojstni horoskop (astrološko rojstno karto), ki z vami iz leta v leto zori. Nekatere svoje slabosti ste do danes že izpilili in ste postali pravi mojstri spremembe. Druge še vedno čakajo, da jih preobrazite.

Enako velja za vaše talente. Kaj so vam pripravili planeti za letošnje poletje na splošno, je zapisano v splošnem poletnem horoskopu pred vami.

Lahko se zgodi, da se boste tokom leta znašli v težkih dilemah ali se boste odločali o zelo pomembnih stvareh za vas. Takrat vam splošni horoskop ne more ponuditi vseh rešitev in odgovorov na vaša vprašanja.

V takšnih primerih je potrebno temeljito proučiti vaš rojstni horoskop in še nekaj dodatnih horoskopov, ki dajejo informacije o tem, kaj vam je storiti.

Pomagam vam lahko na osebnem posvetu.

Za manjše tegobe sem vam občasno na voljo tudi na tel. št. 090 42 42

Do določene mere si lahko sami pomagate z Osebnim dnevnim horoskopom, ki ga napišem na osnovi vaših rojstnih podatkov. Takšen horoskop, kot pove že samo ime, velja le za vas oz. za osebo, ki ji ga boste podarili za določeno obdobje (običajno leto dni).

Kadar se vam zgodi, da ne zmorete dalje, da ne vidite rešitev, pač pa čutite, da se okoli vas vije megla ali kup težav, vam zagotavljam, da bom uporabila vse svoje znanje in izkušnje, s katerimi vam lahko pomagam do lepšega življenja. Verjamem, da si ga zaslužite.

Želim vam čudovite poletne dni.

Poletni horoskop in opozorila za vsa astrološka znamenja

Pri prebiranju poletnega horoskopa upoštevajte, da so lahko nekateri planeti retrogradni ali se pripravlja obdobje mrkov. Ti vplivi so lahko za vas pomembnejši od splošnega horoskopa. 

Predlagam, da si obdobja označite v svojem koledarju in sproti spremljate opozorila v e-novicah, ki jih običajno pošljem tedensko na vaš e-naslov. Če še niste prijavljeni, se prijavite kar zdaj!

Oven   21. 03. – 20. 04.

horoskop oven

Ovne v letošnjem letu čaka lepo in zanimivo poletje. Pripravite se na aktivnosti, ki vam bodo dale občutek vsemogočnosti in sproščenosti. Drugim se boste zdeli še bolj privlačni in zanimivi kot do sedaj. Odprite se mnogim možnostim za zabavo in ljubezen. Priložnosti za nekaj lepega letos za vas zagotovo zlepa ne bo zmanjkalo.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za ovna kliknite tukaj! 

Bik       21. 04. – 20. 05.

V letošnjem poletju boste uživali predvsem v vseh tistih prijetnih zadevah, ki vam sežejo do srca. Planeti vam ponujajo vrsto zanimivih priložnosti za druženje v družinskem krogu in za zabavo s prijatelji. Predvsem si dovolite izživeti ta prijetni čas po svoji meri. Kajti ni ga v zodiaku, ki bi znal tako lepo poskrbeti za prijetno vzdušje kot prav vi.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za bika kliknite tukaj! 

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Letošnje leto je vaše leto, zato vam bodo tudi poleti planeti naklonili veliko blage pozornosti. Imeli boste srečo v ljubezni in pri vsem drugem, česar se dotaknete. V bistvu je potrebno za vas na recept predpisati besedico: »UŽIVAJ!«. Bolj kot se boste zabavali in uživali pri vsem, kar počnete, bolje se vam bo godilo. Zdaj pa povejte, kdo v zodiaku si še lahko to privošči?

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za dvojčka kliknite tukaj! 

Rak 21. 06. – 22. 07.

V poletnem času ponovno prihaja vaš rojstni dan in z njim vse tiste želje ter potrebe, ki jih zdaj lahko spustite na plan. Naj vam zaželim veliko lepega in prijetnega. Predvsem pa, da bi se vam uresničile vse tiste dobre želje, ki jih nosite v sebi. Vaš rojstni dan je čas, ko je prav, da se več posvetite sebi. Dovolite, da vas še nekdo drug razvaja.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za raka kliknite tukaj! 

Lev 23. 07. – 22. 08.

Poletni čas je vaš čas. Že na tem mestu lahko rečem: »Vse najboljše!«, kajti ena od pomembnih zadev v poletnem času je vaš rojstni dan. To je čas, ko lahko resetirate svoje življenje in obrnete nepopisan bel list, na katerega boste pisali zgodbo do naslednjega rojstnega dne.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za leva kliknite tukaj! 

Devica 23. 08. – 22. 09.

Pričakujete lahko prijetno, pa vendar dokaj mirno poletje, v katerem se boste dobro počutili. Obeta se vam več stabilnosti. le-ta vam bo v pomoč, da boste lažje načrtovali in uresničili tisto, kar vam veliko pomeni. Vem, da se nenehno nekaj kuha v vaših mislih in kar naprej nekaj premišljujete, odkrivate ali nekaj poskušate izboljšati. Zdaj je čas za počitek, ko se lahko tudi vi umirite in se prepustite uživanju.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za devico kliknite tukaj! 

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Tehtnice imate v letošnjem letu popolno zaščito nad seboj in svojimi odločitvami. V poletnem času boste najbolj srečni, če ste rojeni v sredini znamenja. Vam se obeta toliko lepega, da ga verjetno ne boste mogli niti izkoristiti. Vaše težave se bodo počasi poslovile od vas. Edina, ki lahko ostane, je kak dodaten kilogram, za katerega pa se boste odločali, kaj z njim storiti od oktobra dalje.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za tehtnico kliknite tukaj! 

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

V letošnjem poletju se pripravite na mnoga lepa doživetja, ki bodo popestrila vaše dneve in vam prinesla občutek izpolnjenosti. Tisto, kar že dolgo iščete, se nahaja tik pred vami. Zelo pomembno za vas je, da se v vsako zadevo, ki je pomembna za vas, poglobite kot znate le vi. Dobro ocenite, preden se odločite, pa boste zagotovo zadeli žebljico na glavico.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za škorpijona kliknite tukaj! 

Strelec 23. 11. – 21. 12.

V poletnem času si lahko obetate prav prijeten čas, ko vas bodo zvezde lepo podprle na vaši poti do sreče. Obeta se vam nekaj nepredvidljivih situacij, ob katerih boste imeli občutek, da ste končno oživeli. Gospa Sreča vam pripravlja nekaj zelo zanimivih izkušenj in občutek, da ste eni izmed priviligiranih ljudi.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za strelca kliknite tukaj! 

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Verjetno nihče v zodiaku tako zelo ne potrebuje toplih poletnih dni, počitka in dopusta kakor prav vi. Čas je, da predahnete od vaših rednih obveznosti in si dobro odpočijete, saj boste od oktobra dalje potrebovali več energije, da boste lahko izkoristili mnoge priložnosti, ki se vam obetajo v prihodnje.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za kozoroga kliknite tukaj! 

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Pred vami je izjemno lepo in prijetno poletje, v katerem boste lahko resnično uživali kot že dolgo ne. Planeti so vam zelo naklonjeni in samo od vas je odvisno, koliko lepega si boste dovolili užiti pod njihovo zaščito. Obeta se vam ogromno lepih možnosti za ljubezen in, zabavo. Obkroženi boste z mnogimi zanimivimi ljudmi, ki bodo kar hrepeneli po vaši družbi in vašem pogledu na življenje.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za vaše vodnarja kliknite tukaj! 

Ribi 19. 02. – 20. 03.

Poletni dnevi vam bodo prinesli vrsto priložnosti, da se odpeljete na morje in se prepustite neizmernemu uživanju v morskih pustolovščinah, svežem zraku in predajanju sončnim žarkom. Obhajalo vas bo optimistično razpoloženje. Zabavali se boste kot že dolgo ne. Ob tem pa boste najbolj uživali prav v občutku svobode, ob katerem se boste počutili, kot da meje med vami in ostalimi ljudmi več ne obstajajo.

Za podrobnejši pogled v poletni horoskop 2017 za ribi kliknite tukaj! 

Uživajte v lepem poletju! 

About the Author Irena Stopar

Na tečaju ali na posvetu vam pomagam razumeti vzroke za nastalo situacijo. Skupaj z vami iščem rešitve za najboljši možen razplet dogajanja.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi za vas

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba.

Leave a Comment:

Add Your Reply