Letni horoskop 2019 Bik - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Bik za astrološko znamenje bika

Letni horoskop 2019 Bik

Letni horoskop 2019 Bik

Letni horoskop 2019 bik pravi, da bo letošnje leto za večino bikov mirno in precej usklajeno s tem, kar si želite. Le, če ste rojeni v prvih dneh bika, se od marca dalje pripravite na kakšno presenečenje in preobrat, ki vam lahko postavi življenje na glavo. Bodite prilagodljivi. 

Zelo močno vas bo vleklo v tujino ali v pridobivanje novih znanj. V kolikor že nekaj časa razmišljate o vpisu v kak tečaj ali o nadaljevanju študija, je zdaj ugodno leto za vpis. Sicer pa boste znani kot zanimiv sogovornik, ki vedno stoji ob strani tistim, ki so mu blizu.

Osebni dnevni horoskop

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop vam vsak dan vnaprej pove, kaj se vam obeta in kako bo to vplivalo na vas. Je odličen pripomoček za načrtovanje vaših dni. 

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo nista najpomembnejši temi letošnjega leta. Kljub povedanemu, imate nekaj obdobij, ko tu lahko najdete srečo. Le, če ste rojeni čisto na začetku bika, se zna od pomladi dalje pojaviti nekaj senc in potreb po prilagoditvi sebi in v odnosu. 

Največ dela boste imeli s partnerskim odnosom, ker je prišel čas, ko je v njem potrebno nekaj spremeniti, da bosta lepše živela skupaj. Najlepši čas za ljubezen za vas prihaja v aprilu, maju, juniju in juliju. Zatem se nekoliko šibkejši vpliv kaže tudi v septembru. 

Denar in finančne zadeve

Pri denarju predvsem pazite, da se ne boste zaradi nemira, ki se bo začel pojavljati v vas, zamenjali finančne varnosti za čustveno hranjenje s stvarmi, ki jih ne potrebujete. Zna vas namreč zanesti v nepremišljeno trošenje. 

Sicer pa ste znani po treznosti in zmernosti. Če ju boste ohranili, boste imeli skozi vse leto denarja dovolj. Povleče vas lahko želja po selitvi ali preureditvi doma. V takšnem primeru poskrbite, da to ne bo na kredit. Najboljši meseci za denar so od aprila do julija. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Pod vplivi letošnjih planetov je precej verjetno, da si boste želeli na poklicnem področju početi nekaj drugega kot prej. Preden se odločite, dobro premislite, ali gre za trenuten nagib ali za dolgotrajno željo, ki že dolgo tli v vas. 

Že v začetku leta se zna pojaviti priložnost za zamenjavo službe ali napredovanje v karieri. Zanjo se odločite le, če ste povsem prepričani, da vam takšna sprememba ne bo prinesla preveč nemira ob zahtevanih prilagoditvah ter gre za resnično dobro priložnost. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako vam je všeč letni horoskop za bika?

  • >