Letni horoskop 2018 Oven za astrološko znamenje ovna

Letni horoskop 2020 Oven

Letni horoskop 2020 Oven

Letni horoskop 2020 oven pravi, da se boste morali letos ogromno časa ukvarjati s seboj. To je čas, ki je pisan na vašo kožo, saj boste v ospredju vi, vi in samo vi. V ospredju bodo vaše želje in cilji. Seveda, pri tem ne pozabite na domače in ljubljene, pa še na koga drugega. 

Zelo dobre možnosti imate za preboj na poklicnem in kariernem področju. Pri tem imejte v mislih, da z glavo skozi zid ne bo šlo. Toplo vam priporočam, da se ustavite, premislite, kaj želite, naredite dober načrt in mu sledite korak za korakom. Nato uživajte v triumfu!

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

Vaši najboljši meseci za ljubezen in partnerstvo se vam obetajo v drugi polovici julija, v avgustu in septembru. Sreča pa se vam bo nasmihala že od februarja do prvega tedna marca. To so odlična obdobja tudi za počitnice in zabavo. 

Pozorni bodite na dogajanje v ljubezni in partnerstvu v novembru. Lahko prihaja tudi do težav pri komunikaciji z drugimi ljudmi. Predvsem imejte v mislih, da je potrebno v tem času prisluhniti, umiriti žogo in razrešiti zadeve, pa boste srečni tudi takrat. 

Denar in finančne zadeve

Denar za vas letos ne bo najpomembnejša zadeva. Zgodi se lahko, da boste nepredvidoma nagrajeni ali brez premisleka trošili bolj kot običajno. Za vas bo letos in še nekaj let zelo pomembno, da se naučite smotrno ravnati z denarjem, da boste imeli kontrolo nad njim. 

Sicer pa je vaše finančno stanje odvisno od poklicnih in kariernih uspehov. Leto vam ponuja mnogo priložnosti, ki jih morate samo izkoristiti na pravi način, pa boste imeli dovolj tudi v finančnem in materialnem smislu. Zelo ugoden čas za vaš denar bo marca, aprila in maja. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Kariera in napredovanje v poslu bodo letos v ospredju. Obeta se vam zelo veliko priložnosti za preboj v poslovnih zadevah. Le-te, seveda, v sebi nosijo tudi ugodne finančne posledice, ko lahko denar priteka, brez da bi kaj dosti razmišljali o njem. 

Vsi vplivi na tem področju na prvi pogled niso najbolj ugodni. Uspeh boste letos najlažje ustvarili s pomočjo vnaprej premišljenih aktivnosti. Kadar se pojavijo ovire, ne obupajte, kajti le-te so le pokazatelji, kje morate bolje premisliti in jih obiti. 

V povezavi s poklicnimi in kariernimi možnostmi, se zna pojaviti želja po selitvi. Najboljši čas zanjo je od marca do maja. Seveda pa naj ne bo selitev posledica nerazumevanja z domačimi. Družinske in poklicne izzive boste morali vse leto usklajevati z drugimi. Splača se!

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Oven si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako vam je všeč letni horoskop 2019 oven?

  • >