Letni horoskop 2018 Oven - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Oven za astrološko znamenje ovna

Letni horoskop 2018 Oven

Shares

Letni horoskop 2018 Oven

Letni horoskop 2018 oven pravi, da si lahko največ vznemirjenja in nepredvidljivih dogodkov obetate, če ste rojeni v zadnjih dneh ovna. Vam bo namreč še vedno občasno ponagajal Uran, planet nepredvidljivih dogodkov. Vpliv bo najmočnejši do pomladi in ob zaključku leta. 

Vsi ostali si lahko počasi oddahnete, saj se planet svobodoljubnosti za vsako ceno seli iz vašega znamenja v bika. Klasična vladavina ločitev in hitrih preobratov v življenju bo za vas začela počasi popuščati. Življenje pa bo dobilo nekoliko bolj umirjen ritem.

Ljubezen in partnerstvo

Precej lepega se vam obeta na področju odnosov vseh vrst. V zadnjih letih je bilo to področje za vas precej naporno in čas je, da si oddahnete od dileme, ali boste kdaj našli srečo v dvoje. Čeprav govorim o vseh odnosih, imam v mislih še zlasti ljubezenske in partnerske odnose. Pa tudi pri poslovnih dogovorih in delovanju v javnosti bi morali imeti zdaj več sreče.

Najlepši čas za ljubezen za vas je v juniju. Skozi vse leto so ugodni meseci zanjo še januar, marec, maj, druga polovica junija in avgust. V oktobru in novembru pa se obeta več nemira in razočaranj, ki jih poskušajte zgladiti.

Denar in finančne zadeve

Denar za vas predstavlja nekaj, kar vam omogoča življenje po vaši meri in svobodo, da lahko počnete, kar radi počnete. Za finance in denar imate zelo dobre vplive v novembru in decembru. Poleg omenjenih, se vam obeta nekaj dodatnih možnosti še v aprilu, maju, novembru in decembru.

Od maja do novembra vas bi lahko povleklo v nepremišljeno trošenje ali špekulativne naložbe. Teh se izognite, ker boste potegnili »ta-kratko«. V ugodnih mesecih preverite, ali obstaja možnost dodatnega zaslužka ali se pogovorite z nadrejenim, če imate službo. Od novembra dalje imate možnosti za zaslužek v tujini ali ob delu, povezanim s tujino.

Poklic in kariera

Pripravite se tudi na spremembe na poklicnem in kariernem področju. V kolikor ste že razmišljali, da bi radi zamenjali poklic ali napredovali, se bodo pojavile možnosti za preobrat. Od vas se bo zahtevala resnost in vztrajnost, ki nista vaši najmočnejši vrlini.

Če ste se v zadnjih letih obeh naučili, pa se ne obotavljajte poiskati priložnosti na trgu. Še zlasti to velja za rojene v prvi polovici ovna.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Oven si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>