Letni horoskop 2019 Oven - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Oven za astrološko znamenje ovna

Letni horoskop 2019 Oven

Letni horoskop 2019 Oven

Letni horoskop 2019 oven pravi, da bo glavnina  vznemirjenja in nepredvidljivih dogodkov, ki vam jih je prinašal Uran, letos za vami. V kolikor ste rojeni v zadnjih dneh ovna, jih boste čutili še do marca. Zatem pa se bodo poslovili od vas. Pod pogojem, da imate urejene osebne finance. 

Glavnina najpomembnejših dogodkov se kaže na področju kariere in doma. Lahko se pojavi nepričakovan preobrat v karieri, ki je ugoden za vas le, če ste dovolj vztrajni in zmorete premišljeno odločitev. Poskrbite, da zaradi vaših ambicij ne bodo prikrajšani družinski člani. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Za rojene na začetku ovna se bo pojavila zanimiva priložnost za ljubezen že v drugi polovici januarja. Od pomladi dalje se bosta nekoliko umaknila nemir in neučakanost. Tedaj boste lažje dihali tudi na ljubezenskem ter partnerskem področju. 

Najlepši čas za ljubezen za vas je v drugi polovici aprila, v maju, v drugi polovici julija in v avgustu. V tem času se samski le odpravite "na lov", saj boste zelo uživali. Več izzivov vam partnerski odnos prinaša v septembru in oktobru. Bodite potrpežljivi!

Denar in finančne zadeve

Denar za vas predstavlja nekaj, kar vam omogoča življenje po vaši meri in svobodo, da lahko počnete, kar radi počnete. Letos za mnoge ovne prihaja v ospredje. Za finance in denar imate zelo precej dober vplive od aprila do druge polovice junija. 

Malce bolj nepremišljeni nakupi, trošenje ali pretiran optimizem pri ravnanju z denarjem se lahko pokažejo februarja in marca. Takrat bodite prepričani, da tisto resnično potrebujete. V kolikor imate težave, vam toplo priporočam, da se ravnanja z denarjem naučite takoj.

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Poudarjeno bo karierno področje. Tu lahko doživljate vzpone ali padce. Predvsem se varujte nepremišljenosti, ki vam lahko naredi precej škode. V kolikor imate jasno zastavljene cilje, jih boste s pravo energijo in osredotočenostjo zlahka dosegli. 

Poleg priložnosti na poslovnem področju, bodite pozorni tudi na potrebe drugih družinskih članov. Resda bi lahko letos ogromno dosegli, a si boste naredili slabo uslugo, če se bo družina počutila prikrajšano zaradi vaših ambicij. 

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Oven si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Poletni horoskop 2019 za vsa znamenja boste našli tukaj!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop 2019 oven?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down