Letni horoskop 2019 Tehtnica - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Tehtnica za astrološko znamenje tehtnico

Letni horoskop 2019 Tehtnica

Letni horoskop 2019 Tehtnica

Letni horoskop 2019 tehtnica pravi, da se pripravite na aktivno leto in vrsto obveznosti, ki vam bodo včasih poskušale vzeti nekaj energije in moči. Hkrati se zavedajte, da niste edini na tem svetu. Uporabite svoj naravni šarm in poskrbite, da boste pritegnili prave ljudi, ki vam bodo pri uresničitvi vaših načrtov v pomoč. 

Najpomembnejše področje bo dom in družina. Odnosi z brati in sestrami znajo priti v ospredje. Zna vas zgrabiti želja po selitvi ali vsaj preurejanju vašega bivalnega okolja. Pri tem se izognite pretiranem zadolževanju. Obetajo se pomembni premiki v karieri. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo v letošnjem letu nista najpomembnejši življenjski področji za vas. Veliko bolj pomembna je družina. V ospredje prihajajo družinski odnosi, saj se tu planeti kar gnetejo in prinašajo pestro dogajanje. 

V kolikor ste še samski, naj vas potolažim. Kot vsako leto, se tudi za vas odpirajo obdobja, ko lahko najdete srečo v dvoje. Predvsem bodite pozorni na občasne priložnosti, ki se odpirajo v januarju, februarju, marcu, septembru, oktobru in v drugi polovici decembra. 

Denar in finančne zadeve

Upam, da ste lansko leto za denar odlično izkoristili. V kolikor ste ga nekaj prihranili ali dobro naložili kot sem vam lani svetovala, se zdaj nikar ne vdajte v nepremišljene investicije ali trošenje. Če kdaj, boste letos potrebovali tudi veščino smotrnega ravnanja z denarjem. 

Že v pomladnih mesecih, tam nekje od marca dalje boste izpostavljeni mamljivi priložnosti za zadolževanje. Poskusite se ji upreti, četudi gre za željo po lepšem ali večjem domu. Ugoden čas za zaslužek in prihranke se vam obeta v oktobru in novembru.  

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Na delovnem področju se še vedno vije neke vrste megla, ki poudarja vašo naravno neodločnost. Želite spremembe pri delu, a hkrati nikakor ne najdete odgovora, kaj natančno bi radi. Če se vam to godi, je zdaj to pričakovano in ni ugodno za spremembo. 

Najmočneje bodo zadeve, povezane z delom, osvetljene v februarju in marcu. V kolikor ne boste povsem prepričani, se ne odločite. V poslovnih in kariernih zadevah pa bodite pozorni na dogajanje v juliju in avgustu. Takrat so na delu nepričakovane spremembe.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop tehtnica?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down