Letni horoskop 2018 Tehtnica - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Tehtnica za astrološko znamenje tehtnico

Letni horoskop 2018 Tehtnica

Shares

Letni horoskop 2018 Tehtnica

Letni horoskop 2018 tehtnica pravi, da boste malce pogrešali lansko leto, ko ste bili pod žarometi najbolj blagodejnega planeta, Jupitra. Upam, da ste uresničili mnogo tistega, kar ste si že davno želeli in boste lahko letos le še nadaljevali z uživanjem v tem, kar ste ustvarili. V letošnjem letu bo prav posebno izpostavljeno vaše finančno področje. Čim več se ukvarjajte z zadevami, ki vam lahko prinesejo dobiček in rast vašega kupčka denarja. Ker vas zna zgrabiti želja po prenovi bivalnega okolja ali za selitev, boste denar zagotovo potrebovali.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo letos nista najpomembnejša za vas. Seveda, se boste morali ukvarjati odnosom, če partnerja imate. Če ga nimate, pa boste morda raje še nekaj časa ostali samski in se prepustili le neobvezujočemu uživanju v dvoje. Zanj vam zvezde lepo svetijo zlasti v januarju in februarju. Zatem se vam obeta sreča v ljubezni še v času od aprila do avgusta, nekaj dni v oktobru in v decembru.

Denar in finančne zadeve

Veliko pomembnejše od ljubezni in partnerstva, je letos za vas finančno področje. Zdaj imate resnično lepe možnosti, da finančno zadihate, zato jih dobro izkoristite. Še zlasti bodite pozorni na vse svoje zamisli, ki se bodo pojavljale do novembra. V tem času lahko najdete zelo plodno idejo, ki se vam bo obrestovala še mnoga leta. Ob povečanih pritokih denarja pa nikar ne pozabite nekaj le-tega privarčevati. Občutek finančne varnosti boste potrebovali tudi v letih, ki prihajajo za letošnjim.

Poklic in kariera

Zvezde vam ne ponujajo posebnih sprememb na poslovnem in kariernem področju. Še vedno se tu vije neke vrste megla, ko se mnoge tehtnice sprašujejo, ali naj ostanejo na začrtani poklicni poti ali naj jo zamenjajo. V vas se zna porajati dvom, ko se sprašujete, ali ima vse skupaj smisel in po drugi strani obdobja, ko ste povsem prepričani, da ste pravilno izbrali. Bojim se, da jasnega odgovora ne boste našli sami. Če vas bo vprašanje mučilo, se z nekom pogovorite. Ko se boste odločili, pa se prenehajte spraševali in ostanite pri svojih odločitvah.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>