naravni horoskop

Naravni horoskop

Naravni horoskop - nepopisan list

Naravni horoskop je temeljni horoskop, ki ga uporabljamo v astrologiji. Je čudovito in koristno orodje, ki ga mora poznati vsak astrolog in ljubitelj astrologije. Ta horoskop je namreč tisti, ki vam pove, kaj je naravno, univerzalno in velja za vse ljudi, vse stvari in vse okoliščine. 

S pomočjo naravnega horoskopa si lahko pomagate pri iskanju mnogih dilem, ki se vam porajajo v vsakodnevnem življenju. Je tisti, ki vam, podobno kot kompas, vedno kaže proti severu oz. v smeri vaše najlažje in najhitrejše poti do cilja. 

Kaj sestavlja naravni horoskop?

Naravni horoskop je horoskop. Predstavlja ga krog, razdeljen na 12 delčkov, ki spominjajo na enako velike kose torte ali pizze.

Tem koščkom pravimo hiše. Ob obrobju so v njem običajno vrisana tudi astrološka znamenja. 

Naj najprej opozorim na hiše. Če poštejete na sliki zgoraj, boste ugotovili, da tako horoskop sestavlja 12 polj, označenih od 1 do 12. 

Ta polja imenujemo v astrologiji hiše. Predstavljajo različna življenjska področja oz. okoliščine, v katerih se znajdete. Govorim o vas, karkršni ste, o ljubezni, partnerstvu, denarju, otrocih, službi, karieri, prijateljih, ... Skratka, o stvareh, ki jih vsakodnevno doživljate in se z njimi spopadate. 

V vsaki od hiš se (običajno) na robu nahajajo simboli astroloških znamenj. Tudi teh je 12. Poimenujemo jih po astroloških ozvezdjih, ki so oven, bik, dvojčka, rak, lev, devica, tehtnica, škorpijon, strelec, kozorog, vodnar in ribi. 

Zakaj v naravnem horoskopu ni planetov?

Naravni horoskop je namenjen opazovanju življenja in bitij na tem svetu takšnih kot so. Sovpada z naravnimi oz. univerzalnimi zakoni. Ti ne poznajo rase, verske pripadnosti, spola, barve oči ali las, višine ali teže. Še več. Govorijo v simbolnem jeziku, ki ga lahko razumemo vsi.

Vse, kar je naravno, je takšno kot nepopisan list. Hkrati obstaja vse in nič. V njem je vse popolno in povezano z neverjetno natančnostjo. Karkoli si mislite o sebi, je nepomembno. Takrat, ko se uskladite z energijami naravnega horoskopa, postanete popolni tudi vi. 

V naravnem horoskopu ni vrisanih planetov, ker ima vsakdo od nas (tudi vi) unikaten rojstni horoskop. Planeti so v rojstnem horoskopu vrisani, kot so bili postavljeni v času vašega rojstva. Naravni horoskop velja za vse ljudi našega čudovitega planeta

Isti je za vas, za vašega partnerja, za otroke, vnuke, za denar, za službo, za zdravje, za hobije, za državo, vlado, svetovne korporacije oz. za karkoli, kar si lahko zamislite. Zato v njem planetov ni vrisanih, kajti ti so unikatno postavljeni samo za vas oz. za tisto osebo, stvar, okoliščino ali kar koli drugega, za kar razlagate rojstni horoskop. . 

Kaj doživite v naravnem horoskopu?

V naravnem horoskopu ni več težav, žalosti, razočaranj, odvečnih pričakovanj nečesa, kar se bo ali ne bo zgodilo. Nič več ni krivic, nepotrebnih besed ali tišine, ki "ubija". V trenutkih, ko ste popolnoma usklajeni z naravnih horoskopom, postanete popolni. 

Kot nepopisan list, ustvarjate svoje življenje v tišini in v zavedanju, da je življenje bistveno drugačno, kot si ga morda predstavljate, ko iz dneva v dan hitite v službo, nazaj domov, po nakupih, ob ukvarjanju z otroci, ob iskanju sreče v partnerstvu in še bi lahko naštevala. 

Sami dobro veste, koliko stvari morate (ali želite) vsak dan opraviti. Vsaka od njih vas poskuša popeljati stran od naravnega horoskopa.  Vanj oz. v univerzalno energijo, ki jo predstavja ali pojasnjuje, se lahko vrnete, če sledite njegovim preprostim zakonitostim. 

Kako spoznate naravni horoskop in njegove rešitve?

Naravni horoskop predstavlja eno od prvih lekcij tečaja Osnove astrologije pod mojim mentorstvom. Dodatno vam ga razložim še v modulu o hišah. Po mojem mnenju je tako pomemben, da se k njemu vračam večkrat skozi razlago celotnega tečaja. 

Udeležencem tečaja Osnove astrologije sem podrobno in s pomočjo primerov razložila, kako naj uporabijo naravni horoskop ob reševanju dilem, vprašanj in iskanju poti do sreče, čeprav še ne znajo razložiti rojstnega horoskopa, na enem od bonus webinarjev, ki jih organiziram zanje. 

Kliknite tukaj, preverite, kaj tečaj obsega in ob vpisu danes vam zagotavljam, da boste dostop do posnetka webinarja o naravnem horoskopu in načinu življenja, ki ga ponuja, prejeli tudi vi

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>