Letni horoskop 2018 Kozorog za astrološko znamenje kozoroga

Letni horoskop 2020 Kozorog

Letni horoskop 2019 Kozorog

Letni horoskop 2020 kozorog prinaša zelo aktivno leto, v katerem boste tako zelo zaposleni, da boste skoraj pozabili, da dihate. Predvidevam, da ste v preteklih letih garali na sebi in izostrili svoje želje in potrebe. Če je tako, se boste tega leta zelo razveselili. 

Po naravi v sebi nosite tihe ambicije, ki jih korak za korakom želite uresničiti. Leto vam je pri tem naklonjeno. Ker pa vsega še ne poznate natančno, boste soočeni z mnogimi ovirami, ki jih boste morali letos preskočiti. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste imeli precej sreče od marca do junija. A, naj vas sreča v dvoje ne odvrne od uresničevanja vaših želja, ker je to precej pomembnejše od novega odnosa. Obstoječega, če ga imate, pa kar z veseljem poglabljajte. 

Partnersko področje bo izjemno pomembno. Mnogokrat se boste vprašali, kaj želi partner od vas. Zelo verjetno je odgovor v drugačnem urniku in posvečanju družini oz. skupnim aktivnostim. Delo in partnerstvo bo potrebno uravnotežiti, če želite biti srečni. 

Denar in finančne zadeve

Zaradi mnogih aktivnostih na poslovnem področju, boste posledično uživali tudi v obilju v obliki denarja in materialnih dobrin. Seveda, če ste aktivni in pridni pri uresničevanju svojih ciljev. Če se zaplete, je rešitev v pravih, pravično plačanih aktivnostih. 

Če ste me poslušali lansko leto, zdaj z denarjem že znate dobro ravnati in obrniti vsak euro v svoj prid. Letos bo denar pritekal po kapljicah. Imejte v mislih, da je kapljic za vas zelo veliko in za vas zdaj resnično velja, da iz malega raste veliko, še zlasti v začetku leta, a tudi kasneje. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Poklic, kariera in vaše ambicije so zdaj v sozvočju narave. Zdaj je pravi oz. skrajni čas, da se dokončno odločite in storite korak v pravi smeri. Sami zelo dobro čutite, kaj je pravo za vas, zato si prisluhnite in verjemite vase. Uspelo vam bo!

Pri uresničevanju poslovnih, poklicnih in kariernih ciljev ostanite realni. Niso Rima zgradili v enem dnevu in tudi vi ne morete doseči ciljev v letu dni. Lahko pa začnete, če še niste in počasi, korak za korakom odkrivate, kaj ste dobro zastavili in kaj še potrebuje izboljšave. Le-te vam bodo odkrivali dogodki, ki vam ne bodo všeč in vam bodo poskušali vzeti pogum. Nikar!

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Kozorog si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako boste izkoristili leto, ki ga opisuje letni horoskop za kozoroga?

  • >