Letni horoskop 2019 Kozorog - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Kozorog za astrološko znamenje kozoroga

Letni horoskop 2019 Kozorog

Letni horoskop 2019 Kozorog

Letni horoskop 2019 kozorog kaže, da je letošnje leto eno od serije tistih let, ki so zelo pomembna za vas. Glavnina najpomembnejšega dogajanja v zodaku se vrti prav okoli vašega znamenja. Zlasti ob zaključku leta boste občutili pretiran optimizem, ki vas lahko zmede. 

Nekaj zanimivih priložnosti se bo pojavilo tudi v ljubezni. Še zlasti, če ste samski, se vam obeta kakšna avantura, ki pa jo lahko preobrnete v bolj resno zvezo. Zelo pomembno bo tudi partnersko področje in dogajanje v družini.  

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Skozi vse leto bo za vas zelo pomembno partnersko področje. Pripravite se na pestro dogajanje! Če ste rojeni v prvih ali zadnjih dneh kozoroga, si lahko obetate nekaj nestalnosti v ljubezni. Čas je bolj naklonjen flirtu kot resnemu odnosu. 

Priložnosti za ljubezen bodo, a vas zlepa nekdo ne bo uspel prepričati. Le-to vas zna spravljati ob pamet, saj si želite resnega, lepega in trajnega odnosa. Najboljši čas za ljubezen se pripravlja v februarju, ob zaključku aprila, maja in do prve polovice junija. 

Denar in finančne zadeve

V letošnjem letu boste v ospredju vi, vaša osebnost, dolgoročni cilji in uresničevanje vaših želja. Denar bo pomemben, vendar ne bo postal vaša najpomembnejša tema. Čutili boste, da je tudi finančno področje odvisno od tega, kako boste sebe pripravili na uspeh, ki je pred vrati. 

Najugodnejši čas za ukvarjanje z denarjem in dodaten zaslužek se vam obeta v februarju. Skozi preostanek leta pa bo to področje približno toliko pomembno kot lansko leto. Ker viška denarja ni pričakovati, poskrbite, da boste uredili svoje osebne finance  tako, da ga boste imeli ves čas dovolj.

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Poklicni cilji so neposredno povezani z vami. Veliko časa se boste ukvarjali z vprašanjem kdo ste in kaj želite. V kolikor ste v lanskem letu oz. preteklosti naredili dober dolgoročen načrt za razvoj kariere, mu letos sledite. Izkaže pa se lahko, da morate še kaj dodati ali odvzeti. 

Podobno lahko pričakujete pri delu, še zlasti, če ste zaposleni v nekem podjetju, kjer vi niste lastnik le-tega. Prav dosti dogajanja ni pričakovati. Bodite pa pozorni na dogajanje v maju in juniju, ko lahko prihaja do sprememb na delovnem področju. 

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Kozorog si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako boste izkoristili leto, ki ga opisuje letni horoskop za kozoroga?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down