Letni horoskop 2018 Kozorog - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Kozorog za astrološko znamenje kozoroga

Letni horoskop 2018 Kozorog

Shares

Letni horoskop 2018 Kozorog

Letni horoskop 2018 kozorog kaže, da je pred vami zelo pomembno leto za vas. Pravzaprav lahko govorim o nekaj zelo pomembnih let, ki bi si jih morali zapomniti tudi v prihodnosti. Vaša glavna naloga je spreminjati sebe do tiste mere, ko boste p(o)stali oseba, vredna rezultatov in izpolnjenih ciljev, ki ste si jih zastavili. To pa od vas zahteva spremembo sebe. Govorim o osebnostni preobrazbi, ki se razteza na mnoga življenjska področja. Le-ta se od vas zahteva že desetletje, a bo v letošnjem letu prav posebno pomembna za vas. Vse skupaj bo teklo v vašem ritmu: počasi, po korakih in vse do točke vzdržnega. Dobra novica za vas je, da bo vse skupaj začelo prinašati tudi tisto, za kar si prizadevate. Predvsem uresničene želje.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezensko in partnersko področje za vas ne bo najpomembnejše. Če ste rojeni v začetku kozoroga, se boste sicer morali ukvarjati tudi s partnerstvom. Zadeve, ki ne tečejo kot si želite, je potrebno povleči na plan in se o njih pogovoriti. Pozorni bodite, da se boste s partnerjem dobro pogovorila in oba sprejela pomembne odločitve. Vleklo vas bo tudi v novo ljubezen. Če ste rojeni v prvih dneh kozoroga, je precej verjetno, da boste spoznali nekoga, ki si želi flirta in zanimivih izkušenj. Najboljši čas za ljubezen pa se pripravlja v aprilu in maju, nato še od februarja do marca ter od avgusta dalje.

Denar in finančne zadeve

Pri denarju in financah ni pričakovati večjih sprememb. Verjamem pa, da lahko najdete še nekaj načinov, kako privarčevati nekaj denarja pri stroških, ki jih predrago plačujete iz meseca v mesec. Tu lahko poiščete dodatne prihranke in denar shranite za prihodnost. Počasi se bo nabralo dovolj za uresničitev kakšne posebne želje, ki si je v preteklosti niste mogli ali niste želeli privoščiti. Malce več priložnosti kot običajno, se obeta v januarju in februarju. Takrat preverite možnosti za napredovanje ali za dodatno plačilo za vaše delo.

Poklic in kariera

Največje spremembe, ki se v letošnjem letu dogajajo, bodo povezane z vami in vašo osebnostjo. Osebna rast postaja vse pomembnejša za vas. Od tega, kakšni so vaši cilji in kako visoke so vaše ambicije, je odvisno, kako pomembna bo za vas kariera. Največje spremembe na poslovnem in kariernem področju si tako lahko obetate, če se boste zelo spremenili sami. V bistvu se vam to splača. Vaš vladar Saturn bo zdaj poskrbel, da se skozi premagane ovire vse tisto, kar boste premagali, spreminja iz ovir v priložnosti za vas.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Kozorog si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>