www.astrolog.si
Shares

OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Shares

Za mnoge ljudi velja, da so dobre volje in ljubeznivi. Čez nekaj časa pa se lahko na videz brez razloga muhasto obrnejo in nas pustijo razočarane ali prizadete. Kdaj se boste sami znašli pod pritiski ali pod srečnimi okoliščinami, boste odkrili v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. 

Spremenljivo razpoloženje in okoliščine

Planeti in zvezde s svojim gibanjem na nebu močno vplivajo na vedenje in odzive vseh ljudi. Nobena izjema niste. Če ste manj spremenljivi, je zato, ker so vam bile bolj blago položene zvezde v zibelko. Če čutite več pritiskov in se vedete muhasto, vam jo zagodejo zvezde.

Načrtujte pomembne aktivnosti v ugodnih dneh

Presenečeni boste, kako dobro je mogoče načrtovati vaše vsakodnevne zasebne in poklicne obveznosti s pomočjo vašega osebnega letnega horoskopa.

Osebni letni horoskop vam dnevno ali za dlje časa vnaprej pomaga razumeti, kaj se vam obeta in kako bo to vplivalo na vas.

Moje osnovno priporočilo za vas je, da si za zahtevnejše obveznosti rezervirate dneve, ko vas zvezde in planeti podpirajo. Ker boste hitreje in z manj truda dosegli tisto, kar želite.

V stresnih dneh urejajte utečene zadeve in več počivajte ali se rekreirajte, če vas to sprošča.

Primer iz prakse

Barbara se je začela pogosto prepirati s partnerjem. Zagrozil ji je, da jo bo zapustil, če ne bo začela kontrolirati svojih "izpadov". Naročila je osebni dnevni horoskop in ga začela uporabljati. Še več. Pokazala ga je partnerju, ki se ji je sprva smejal. Nato mu je vsakokrat, ko je imela slab dan in jo je grabila jeza, pokazala, da o tem piše v njenem horoskopu. Prosila ga je, naj jo sprejme, kakršna je.

Začel je razmišljati, da "nekaj mora biti v zvezdah". Po mesecu dni je svoj izvod naročil še on. Zdaj skupaj vzpodbujata drug drugega. Namesto, da bi se prepirala, gresta pogledat v horoskop, zakaj se pojavlja napetost. Pravita, da bi bila brez horoskopa že ločena. Zdaj pa znata napetost hitro sprostiti, češ "saj so krive zvezde".

V kombinaciji z rojstnim horoskopom

Še podrobnejše informacije boste imeli v rokah, če že imate ali boste naročili tudi rojstni horoskop. Kajti tisti dnevni vplivi na nebu, ki se ponovijo iz vašega rojstnega horoskopa, delujejo močneje kot ostali na vas.

Izberite sliko svojega horoskopa

S klikom miške na povezavo tukaj se bo odprlo novo okno. Tam si lahko izberete svojo sliko horoskopa. Zapišite le številko horoskopa slike, ki ste jo izbrali. Lahko pa prepustite izbiro meni. Slike izbiram glede na glavno energijo iz vašega horoskopa.

Kako do vašega rojstnega horoskopa?

​Izpolnite spodnjo prijavnico. Po prejemu naročila in plačila, boste horoskop prejeli v roku 1-3 delovnih dni, v času počitnic in praznikov pa v roku 7 delovnih dni.

PODARITE SI PRIPOMOČEK, KI VAM LAHKO SPREMENI ŽIVLJENJE ŠE DANES!
  • bančno nakazilo
  • paypal - plačilo s kreditno kartico

POŠLJITE MI OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Ime in priimek:*
Naslov s hišno številko:*
Poštna številka in kraj:*
E-pošta:*
Vaša telefonska številka:*
Ime in priimek lastnika horoskopa: (če ni vaše)
Dan, mesec, leto rojstva:*
Ura in minuta rojstva: *
Kraj rojstva: (če je manjši kraj, navedite najbližji večji kraj)*
Letni izvod:
Pošljite mi:
Paket horoskopov:
Izbral-a sem sliko horoskopa številka:
Podatki za nakazilo:
Vaše sporočilo:
Prijavljam se na brezplačne novice: *
Prepišite kodo: