Letni horoskop 2018 Strelec za astrološko znamenje strelca

Letni horoskop 2020 Strelec

Letni horoskop 2020 Strelec

Letni horoskop 2020 strelec vam prinaša zanimivo in aktivno leto. Zvezde vam napovedujejo zelo zanimivega, pri čemer boste najbolj zanimivi prav vi, ki se posvečate svoji osebnostni rasti. Obeta se vam mnogo zanimivih odkritij o sebi in svetu okoli vas. 

V ospredje prihaja tudi denar in finance na splošno. Odvisno od vašega karakterja, boste pri tem uživali in prejeli nekaj dodatnih možnosti za zaslužek ali pa se boste nemirno spraševali, kam denar odhaja. Vsekakor imate možnost, da na tem področju zadihate. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo vas bosta zaposlovala, vendar to ni najpomembnejše področje tega leta. Brez skrbi, tudi letos boste imeli nekaj ugodnih obdobij za ljubezen od februarja do aprila, za avanture in uživanje v dvoje brez skrbi pa od julija dalje. 

Partnerski odnos bo na preizkušnji od aprila do junija in od novembra do decembra. Takrat boste morali imeti železne živce, še zlasti, če vam bo očital, da se morate zresniti. Vprašajte ga, zakaj se je odločil za odnos z vami, kaj mu je bilo tako všeč na vas pred časom, pa boste imeli odgovor na dlani. 

Denar in finančne zadeve

Denar in finančne zadeve bodo ena najpomembnejših zvezd stalnic tega leta za vas. Pretekla leta so vam ponudila možnosti, da na tem področju zažarite in ustvarite kupček prihrankov. Če ste jih zamudili, se boste letos tega morali naučiti zlepa ali zgrda. Bolje zlepa, kajne?

Januarja vas zna zapeljati kakšna akcija. Premislite, ali tisto stvar resnično potrebujete, preden se odločite za nakup. V nepremišljeno trošenje vas lahko zapeljejo preizkušnje tudi junija in julija. Mogoče so le predolge počitnice? Vsekakor ohranite ravnotežje pri financah, da boste lahko lepo in brezskrbno živeli tudi naprej. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Poklicno področje in kariera nista v ospredju. Sta pa lahko povezana z vašimi financami, zato pred kakršno koli zamenjavo tukaj najprej poglejte vase in se s seboj dobro pogovorite, zakaj bi želeli morda zamenjati službo. 

Namreč, poklicno področje je tesno povezano z vami. Nalijte si čistega vina, se vprašajte kdo ste v resnici, česa si iskreno želite in kaj vam bo to v prihodnosti prineslo. Šele zatem boste imeli odgovor na dlani. Kakorkoli se odločite, naj bo tokrat pravo za vas. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Strelec si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Ste prebrali celoten letni horoskop strelec? Kako boste leto izkoristili?

 • Rajko Šajnovič pravi:

  Spoštovana ga. Irena, hvala vam. Čestitam, vam. Vi, ste SUPER. Imam pa prošnjo za Vas. Če mi lahko več poveste o mojem zdravju in če lahko mi še pomagajte za srečne številke na lotu. Pa lep pozdrav iz sončnega Kočevja. Vaš prijatelj, Rajko.

  • Irena Stopar pravi:

   Gospod Rajko, hvala za komentar in vprašanje.

   Z zdravstvenimi vprašanji se ne ukvarjam, ker nisem zdravnica. Loto številke pa … ooohhhh…. Astrologija je veda za osebno rast in srečno življenje in se z negotovimi izidi ne ukvarja. Še zlasti ne jaz, ker počnem le tisto, s čimer lahko ljudem zagotovo pomagam.

   Imejte super leto. 🙂

 • >