Letni horoskop 2019 Strelec - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Strelec za astrološko znamenje strelca

Letni horoskop 2019 Strelec

Letni horoskop 2019 Strelec

Letni horoskop 2019 strelec pravi, da boste v letošnjem letu boste zadihali s polnimi pljuči. Končno se boste dobro počuti v svoji koži, saj boste postali bolj sproščeni, radovedni in igrivi kot ste bili v preteklosti. Skozi vse leto se boste lahko podajali v kakšno novo pustolovščino, ki vas bo naredila žive. 

Zelo pomembno bo za vas finančno področje. Tu se lahko pojavijo zastoji in nenadne priložnosti za zaslužek ali izgubo. V kolikor se še niste, se naučite odgovornega ravnanja z denarjem, ker vas bo vleklo v pretirano trošenje za stvari, ki jih ne potrebujete. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezensko in partnersko področje je za vas podobno pomembno kot lani. Letos ni najpomembnejše, čeprav boste, prav tako kot vsako leto, imeli nekaj dodatne sreče v ljubezni tudi letos.

Nalepša obdobja za ljubezen se vam obetajo v januarju, od druge polovice marca do sredine maja, v novembru in decembru. Partnerstvo pa postaja najpomembnejše v maju in juniju, ko se lahko pojavijo nesoglasja. Morda samo, kam boste odšli na počitnice.  

Denar in finančne zadeve

Že lansko leto se je za vas začelo nekajletno obdobje, ko bosta denar in finance zelo pomembni temi vašega življenja. Glavnina najpomembnejšega dogajanja na nebu v tem letu je povezana z vašim denarjem, zato se boste s tem področjem morali veliko ukvarjati. Zaslužite lahko veliko, a prav toliko potrošite, če ne boste previdni. 

Morda si res ne želite voditi osebnega proračuna in urejati financ, vendar vam to letos resnično toplo priporočam, ker boste tako imeli dovolj za trošenje in prihranke. Ne le letos, pač pa tudi v letih, ki prihajajo. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Na delovnem področju se lahko letošnje leto izkaže precej naporno. Še posebno to velja za rojene v prvih dneh strelca. Precej verjetna je želja ali celo nenapovedana in presenetljiva zamenjava službe. Še zlasti bodite pozorni na dogajanje od marca dalje. 

Zvezde ne poudarjajo posebne pozornosti na vašo kariero in poslovne zadeve. Sta pa obe področji povezani z denarjem, zato tu velja posebna pozornost. Več ukvarjanja z obema lahko pričakujete v avgustu in septembru, vendar ni nič tako zelo pomembno opisano, da bi se zgodil kak posebno pomemben premik. 

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Strelec si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Ste prebrali celoten letni horoskop strelec? Kako boste leto izkoristili?

 • Rajko Šajnovič pravi:

  Spoštovana ga. Irena, hvala vam. Čestitam, vam. Vi, ste SUPER. Imam pa prošnjo za Vas. Če mi lahko več poveste o mojem zdravju in če lahko mi še pomagajte za srečne številke na lotu. Pa lep pozdrav iz sončnega Kočevja. Vaš prijatelj, Rajko.

  • Irena Stopar pravi:

   Gospod Rajko, hvala za komentar in vprašanje.

   Z zdravstvenimi vprašanji se ne ukvarjam, ker nisem zdravnica. Loto številke pa … ooohhhh…. Astrologija je veda za osebno rast in srečno življenje in se z negotovimi izidi ne ukvarja. Še zlasti ne jaz, ker počnem le tisto, s čimer lahko ljudem zagotovo pomagam.

   Imejte super leto. 🙂

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down