Letni horoskop 2018 Rak - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Rak za astrološko znamenje raka

Letni horoskop 2018 Rak

Shares

Letni horoskop 2018 Rak

Letni horoskop 2018 rak pravi, da leto pred vami ni najboljše, niti ne najslabše. V kateri smeri se bo odvijalo, je v precejšnji meri odvisno od vas. Včasih vas bo zgrabila želja, da bi si posvetili več časa. Nobenega dobrega razloga ne vidim, zakaj si ga ne bi vzeli. Stresni trenutki oz. obdobja se vam obetajo, vendar z namenom. Čas je, da omilite svojo preobčutljivost. Dobite bolj trdo kožo. V najbolj napetih obdobjih se naučite umiriti. To lahko naredite z gibanjem ali dihalnimi tehnikami. Uporabite tehniko šestih vdihov in izdihov. Sprememb sicer ne marate, vendar so lahko blagodejne za vas, vašo prihodnost in vaše odnose.

Ljubezen in partnerstvo

Ena izmed zadev, ki bi se ji verjetno radi izognili, je ukvarjanje s partnerskim odnosom na nov način. V letošnjem letu se lahko zgodi dvoje. Prva možnost je, da boste partnerja čutili kot samoljubnega diktatorja, ki vam vsiljuje svoj pogled na svet in samovoljo. Druga možnost je, da boste bolj cenili njegovo zvestobo in vse tisto, kar stori, da si lahko več privoščite kot bi si le z vašo plačo. Ključ do rešitve je pogovor in usklajevanje. V ljubezni vam bo vse letošnje leto naklonjeno. Za vas se obeta najboljši čas od februarja do maja. Nato še od druge polovice septembra in vse do konca leta.

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju ni pričakovati kaj dosti sprememb. Ni prav posebno močnih vplivov, ki bi govorili o več denarja in dodatnih zaslužkih. K sreči pa tudi ne tistih, ki bi govorili o pretiranem trošenju. Če ste se že naučili premišljenega ravnanja z denarjem, boste vse leto dobro vozili. Morda ste uspeli v preteklosti nekaj denarja prihraniti. Če je tako, si boste lahko privoščili tudi letos vsega, česar ste vajeni.

Poklic in kariera

V kolikor ste rojeni v zadnjih dneh znamenja rak, bodite odprti za možnosti spremembe v poslovnih zadevah ali pri načrtovanju svoje kariere. Še posebno močno boste vpliv čutili, če ste imeli v preteklosti občutek, da ste se nekomu, verjetno domačim, podredili in niste sledili svojim sanjam. Zdaj si boste želeli to spremeniti. V kolikor gre za resnično močno notranjo željo, vam bo sprememba koristila. Če pa bo šlo le za zadevo, s katero bi radi pomirili svoj nemir, z odločitvijo raje počakajte.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Rak si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>