Letni horoskop 2019 Rak - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Rak za astrološko znamenje raka

Letni horoskop 2019 Rak

Letni horoskop 2019 Rak

Letni horoskop 2019 rak pravi, da je pred vami zanimivo leto, v katerem se ne boste mogli otresti občutka, da je prišel čas pomembnih sprememb. Te so lahko za vas zelo ugodne, vendar boste pred pomembno odločitvijo morali premisliti o svojih vrednotah in dolgoročnih načrtih. 

Zelo pomembno bo partnersko področje. S partnerjem bosta imela kar nekaj nasprotujočih si mnenj, vendar lahko s pogovorom vse razrešita. V kolikor ste še samski in iščete partnerja, boste morali dokazati svojo zvestobo in resnost, preden se pojavi pravi. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Bolj kot bežna ljubezen, vas bo zanimal pravi partnerski odnos oz. iskanje tiste "prave" ljubezni, ki vam bo dala občutek zaupanja v prihodnost in skupnega bivanja do "konca vajinih dni". Partnerja boste včasih čutili kot nekoga, ki vam poskuša vsiliti svojo voljo. 

Za ljubezen je najugodnejši čas v začetku januarja, oktobra in novembra. Poleg njih še junija in julija. V tem času si privoščite oddih ali počitnice in se odprite možnosti, da najdete srečo v dvoje. Bodite, kdor ste in čim bolj pogosto pokažite svojo nežno naravo.  

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju ni pričakovati kaj dosti sprememb. Očitno ste glavne finančne izzive v preteklosti že opravili. Na delu namreč ni prav posebno močnih vplivov, ki bi govorili o več denarja in dodatnih zaslužkih. K sreči niti tistih, ki bi govorili o pretiranem trošenju.

Že kmalu po začetku leta se lahko pojavi želja po nečem novem. Ta čas ni ugoden za nakup zadev, ki bi zahtevale najem kredita oz. zadolževanje. Najboljši čas za ukvarjanje z denarjem in dodaten zaslužek se vam obeta v drugi polovici julija in avgusta. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Večina priložnosti na poslovnem področju se je že zgodila v preteklih letih. Kariera in poklic nista pretirano poudarjeni področji tega leta, saj boste imeli dovolj dela z usklajevanjem različnih mnenj v zasebnem življenju. 

Za napredovanje v karieri je najugodnejši čas na začetku pomladi, konec marca in v aprilu. Z delovnimi obveznostmi pa se boste morali nekoliko več ukvarjati v novembru in decembru. Poskrbite, da si ne boste naložili več kot lahko nesete, da ohranite zdravje.  

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Rak si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop rak?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down