Letni horoskop 2018 Rak za astrološko znamenje raka

Letni horoskop 2020 Rak

Letni horoskop 2020 Rak

Letni horoskop 2020 rak pravi, da je pred vami zanimivo in pestro leto, v katerem boste iskali predvsem ravnotežje med družinskimi in poklicnimi obveznostmi. Zlepa vam ne bo dolgčas. Morali pa boste poiskati tisto pravo zanimanje v sebi, da boste srečni. 

Precej se boste ukvarjali tudi s partnerskim področjem. Pri tem najprej poglejte vase, poskrbite za osebnostno rast in bodite prepričani, kje bi radi postavili meje. Le tako boste ob zaključka leta ponosni nase in spremembe, ki bodo letos nujne. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

Pripadnike vašega znamenja praviloma ne zanima flirt in neskončno letanje od cveta do cveta. Želite si pripadnosti in partnerskega odnosa, v katerem boste lahko blesteli tako pri družinskih odločitvah kot pri izlivanju čustev ljudem, ki so vam tako zelo blizu. Letos lahko, sicer preko nekaj skokov čez ovire, to uresničite. 

Najlepši čas ljubezni se vam obeta v poletnih mesecih, zatem še v zadnjih dveh mesecih leta. V tem času vam priporočam tudi počitnice in kakšno dodatno zabavo. Skozi vse leto se boste morali ukvarjati z odnosi, zato bodite prepričani, kje so meje in kako jih postaviti. 

Denar in finančne zadeve

Finačno in denarno področje letos ne bo v ospredju. Še sreča, saj boste imeli toliko dela z odnosi, ugotavljanjem, kaj vam ustreza in kaj je nujno spremeniti, da se z drugim skorajda ne boste mogli kvalitetno ukvarjati. 

Predvsem bodite pozorni na impulzivne nakupe, ki se lahko pojavijo v bolj stresnih mesecih, še zlasti v januarju in februarju, a se lahko pojavljajo skozi vse leto. V juliju in avgustu pa le poglejte, ali se bliža kakšna priložnost za dodaten zaslužek ali "denar z neba". 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Za vas bo letos izjemno pomembno, da se pogovorite s seboj, kaj vam pomeni kariera, poklic in poslovno udejstvovanje. Pri tem bodite pozorni, da boste v čim večji meri, kolikor je mogoče, seveda, uravnotežili poklicne in družinske cilje. 

Še posebno v času mrkov bodite pozorni na nenadne impulze in občutek, da bi ušli iz svoje kože. Čustvena razburkanost v teh obdobjih lahko pripelje do napačnih odločitev,  ko bi morali vztrajati, ne pa se vdati pod pritiski. Temu se uprite, delajte na sebi in vse bo v redu. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Rak si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako vam je všeč letni horoskop rak?

  • >