Mesečni horoskop April 2018 - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Mesečni horoskop za vsa astrološka znamenja

Mesečni horoskop April 2018

Shares

Mesečni horoskop April 2018

Mesečni horoskop april 2018 vam daje napotke o pomembnem dogajanju meseca. Koristi vam pri sprejemanju odločitev. Pove vam, kaj bo v ospredju in na kaj paziti.

Je odlično čtivo ob kavi, a na žalost je kratek in sladek. Za daljše užitke vam priporočam Osebni dnevni horoskop. Zanj sem v opis enega od znamenj skrila posebno presenečenje. Namig: Skriva se v tekstu kralja živali. Ga lahko odkrijete? 

horoskop oven

Mesečni horoskop april 2018

Oven   21. 03. – 20. 04.

Prva polovica meseca vam bo pisana na kožo. Še zlasti, če ste rojeni v drugi polovici ovna. Imeli boste ogromno energije in zdelo se bo, da lahko premikate gore. Skozi ves mesec so vidne možnosti za finančno stabilnost in rast. Najsi to pomeni v obliki dodatnega zaslužka ali zaradi namenskega varčevanja in zmanjšanja stroškov. Poskrbite, da se boste imeli radi in se cenili kot si zaslužite.

horoskop bik

Mesečni horoskop april 2018

Bik       21. 04. – 20. 05.

Prva polovica meseca vam je malce manj naklonjena od druge. Če se boste spraševali, kaj storiti, se nikar prehitro ne odločajte, pač pa počakajte. Bolj, kot se bo mesec bližal h koncu, bolj jasno vam bo, kaj je pravo za vas. Še bolj pa bodo jasne zadeve v naslednjem mesecu. Imeli boste srečo v ljubezni. Če še iščete pravo osebo, je zdaj pravi čas, da jo poiščete in očarate.

horoskop dvojčka

Mesečni horoskop april 2018

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Vam april prinaša nekaj nepričakovanih presenečenj. Ko se boste vračali v pretekle izkušnje ali spomine, se iz njih lahko porodi zamisel, kako nekaj narediti drugače kot ste v preteklosti. S tem boste profitirali. Še zlasti v prvi polovici meseca se obrnite na prijatelje, ki vam lahko pomagajo. Za ljubezen zdaj ni najboljši čas, ker bi se lahko zapletli z napačno osebo.

horoskop rak

Mesečni horoskop april 2018

Rak 21. 06. – 22. 07.

Veliko zadev se za vas odpira na kariernem in poklicnem področju. Če si želite napredovati in se premakniti k več poslovnega uspeha, se boste morali sicer malce bolj potruditi kot običajno. Dobra novica je, da se splača. V drugi polovici meseca se bolj pogosto odpravite na kavo in klepet s prijatelji. Nudili vam bodo podporo in vas vzpodbujali pri vaših načrtih.

horoskop lev

Mesečni horoskop april 2018

Lev 23. 07. – 22. 08.

Večino meseca boste najbolje izkoristili, če se boste nečesa novega naučili. Če čutite, da obstaja neko znanje ali spretnost, ki jo potrebujete za poklicno napredovanje, vam bo zelo koristilo, če jo pridobite v tem času. Sicer pa se večina meseca vrti tudi okoli vašega poslovnega udejstvovanja. Zdaj so zadeve, s katerimi ste se ukvarjali že dolgo časa, lahko zelo plodne. Le pristopite na pravi način.

Čestitam!
Našli ste KODO: LEV za 10€. Uporabite jo ob naročilu Osebnega dnevnega horoskopa

horoskop devica

Mesečni horoskop april 2018

Devica 23. 08. – 22. 09.

Glavnina meseca se vrti okoli zadev, ki vam gredo na živce. Z njimi ste se ukvarjali že v preteklosti, vendar niste postavili »pike na i«. Zelo verjetno razlog leži v tem, da bi morali nekaj temeljito spremeniti, pa se še vedno upirate. Prenehajte s tem in pojdite skozi transformacijo, ker vam bo koristila kot redko kaj drugega. Če morate ob tem pridobiti še nekaj novih znanj, boste ob tem pošteno uživali.

horoskop tehtnica

Mesečni horoskop april 2018

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Ukvarjati se boste morali z odnosi. Pri tem pazite, da ne boste ponovno pozabili nase, saj je nasprotna stran zdaj precej močnejša od vas. Uporabite svoj naravni šarm in zadeve premaknite na prijazen način. Drugo vam bo škodovalo. Če razmišljate o novem kreditu ali drugi vrsti zadolževanja, se uprite skušnjavi. Ko bo prišel čas za odplačilo, vam bo zelo verjetno žal. Preprosto se ne splača.

horoskop škorpijon

Mesečni horoskop april 2018

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

April je najboljši mesec za vas, če ste rojeni v sredini meseca. Zlasti govorim o financah in sposobnosti prepričevanja, s katerim lahko zdaj dobite, kar želite. Če ste rojeni v prvi polovici znamenja, imate zdaj odlične možnosti za neko dobro odločitev, ki se vam bo dolgoročno obrestovala. Polno zaposleni boste. Pazite le, da ne boste nečesa počeli »z ihto«. Na partnerskem področju pa prisluhnite.

horoskop strelec

Mesečni horoskop april 2018

Strelec 23. 11. – 21. 12.

Zdaj se vam zlahka dozdeva, da morate zategniti pas, vendar se bo kasneje izkazalo, zakaj je bilo dobro, če zdaj to storite. Sicer pa se glavnina vplivov planetov osredotoča na vaše ljubezensko življenje. V dvoje boste v tem mesecu zelo uživali, zato zdaj preprosto ne morete ostati samski. Če je v ljubezni kaj nedorečenega, razčistite. Drugače bo kot si predstavljate. Imejte radi tudi svoje delo.

horoskop kozorog

Mesečni horoskop april 2018

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Trenutno ga ni v zodiaku, ki bi imel toliko energije in volje kot prav vi. Čeprav na neko posebno nagrado verjetno še čakate, ste zelo blizu uresničitve svojih sanj. Zdaj je ogromno odvisno od vas in vse kaže v ugodno smer. Le z domačimi ne merite svojih moči, ker lahko pride do užaljenosti na obeh straneh. Skozi ves mesec se vam obeta tudi sreča v ljubezni, zato se ji odprite.

horoskop vodnar

Mesečni horoskop april 2018

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

V kolikor imate občutek, da nekdo nekaj počne za vašim hrbtom, je to zdaj verjetno res. Zadev ne vidite povsem jasno in zlahka se pojavi nejevolja ali občutek, da ste izžeti in brez energije. Pri pogovorih se nikar ne zapletajte v prepire, pač pa iščite način, da pojasnite, kaj ste mislili. Nekdo vas namreč zdaj ne razume prav dobro. Če se želite preseliti ali nekaj preurediti doma, počakajte.

horoskop ribi

Mesečni horoskop april 2018

Ribi 19. 02. – 20. 03.

Za vas je zdaj zelo pomembno finančno področje, zato pretehtajte svoje odločitve. Če se pri financah prehitro odločite, boste zdaj naredili napako, ker si boste že kmalu premislili, se ponovno odločili za zadevo in ostali neodločni. Le, če gre za druge odločitve, je zdaj blagodejen čas, ko lahko nekaj novega spoznate in na osnovi tega sprejmete dobro odločitev. Ljubezen je v bližini.

About the Author Irena Stopar

Na tečaju ali na posvetu vam pomagam razumeti vzroke za nastalo situacijo. Skupaj z vami iščem rešitve za najboljši možen razplet dogajanja.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi za vas

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba.

Leave a Comment:

Add Your Reply