www.astrolog.si
Shares
Mesečni horoskop za vsa astrološka znamenja

Mesečni horoskop Julij 2017

Mesečni horoskop Julij 2017 

Mesečni horoskop je splošni horoskop, ki velja za mnogo ljudi. Daje vam smernice o pomembnejšem dogajanju meseca za vas. Kadar se znajdete pred dilemami, ne zadostuje in je potreben podrobnejši pogled.

Celo splošen mesečni horoskop je lahko koristen za vas. Zlasti, ko se opisi splošnega horoskopa skladajo s tistimi iz vašega Osebnega dnevnega horoskopa, bodite pozorni na dogajanje, ker gre za vplive, ki so pomembni za vaše odločitve in življenje.

Pri uporabi mesečnega horoskopa upoštevajte, da so nekateri planeti lahko retrogradni in imajo vpliv na vas. V juliju 2017 noben od osebnih planetov ni retrograden. 

Okoli dni lunacij in mrkov pa ste lahko bolj občutljivi. Ker se počasi bliža čas mrkov, vam priporočam, da jih že v juliju dobro spoznate in se pripravite na njihov vpliv. 

Mrki vam lahko ponudijo podporo pri uresničevanju vaših želja ali prinesejo težko obdobje. Bolje, kot jih boste razumeli in se nanje pripravili, več dobrega boste lahko uresničili v mesecih, ki sledijo. Sledite napotkom v knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov.

Oven   21. 03. – 20. 04.


V prvem tednu bodo za vas še zelo pomembni družinski odnosi in ukvarjanje z denarjem. Preostanek meseca bo veliko bolj ugoden za komunikacijo in spoznavanje zanimivih ljudi. V družbi ali na poti lahko preskoči kakšna iskrica, ki je zlepa ne boste pozabili. Imeli boste namreč lepe možnosti za ljubezen, razne pustolovščine in zabavo.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za ovna kliknite tukaj! 

Bik       21. 04. – 20. 05.

V juliju boste imeli dovolj časa, da ugotovite kako do dodatnega zaslužka. Prejmete lahko zasluženo nagrado ali bonus. Odprite se obilju in uživanju v materialnih zadevah, ob koncu meseca pa v ljubezni. Podporo poiščite v družinskem krogu. Ljudje okoli vas bodo zdaj upoštevali vaše mnenje in bodo hvaležni za pomoč pri odločitvah.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za bika kliknite tukaj! 

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Julij vam bo prinesel lepih priložnosti za srečo, ljubezen in denar. Samo odprite se možnostim, pa bodo stekle v vaš objem. Če se vam nič ne dogaja, poglejte kje stojite sami sebi na poti in se malo umaknite. Odvilo se bo v pozitivni smeri. Zlasti, če ste rojeni v sredini dvojčka. Ob koncu meseca bodite pozorni na družinske odnose.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za dvojčka kliknite tukaj! 

Rak 21. 06. – 22. 07.

Julij je vaš mesec! Če zdaj praznujete, vse najboljše! Prepustite se razvajanju. Naj drugi naredijo nekaj za vas! Srečni boste, ker bo komunikacija dobro tekla. Od prvega tedna dalje pa se vam obetajo še boljše finančne možnosti. Odprite se možnostim za obilje in uživajte v njih. Lahko ste malce egoistični in del denarja porabite samo zase.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za raka kliknite tukaj! 

Lev 23. 07. – 22. 08.

Najbolj boste blesteli v drugi polovici meseca. Če praznujete v juliju, vam želim vsega dobrega. Poskrbite, da se boste dobro zabavali, saj boste to energijo nosili s seboj še vse do naslednjega rojstnega dne. V zadnjem tednu se vam obetajo priložnosti za obilje in dodatne prilive denarja. Dobro jih izkoristite.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za leva kliknite tukaj! 

Devica 23. 08. – 22. 09.

Pojdite v družbo, saj se lahko pojavi neka zanimiva oseba. Prijateljstvo lahko zdaj preraste v ljubezen. Najboljše vedno prihaja na koncu! Za vas bo zadnji teden v juliju kot darilo z neba. Imeli boste polno dobrih idej in zlahka jih boste uresničili. Le nikar se pikolovsko ne zapičite v izvedbo. Samo naredite kar boste stuhtali.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za devico kliknite tukaj! 

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Julij bo za vas precej deloven. Odprite se možnostim za poslovni uspeh in napredovanje. Če iščete ljubezen, jo boste v juliju najlažje našli nekje v tujini. Nekdo, ki se rad potepa in ve ogromno o deželi, ki jo boste obiskali, vas lahko v trenutku osvoji. Četudi lahko gre le za poletno avanturo, vam bo ostala v lepem spominu.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za tehtnico kliknite tukaj! 

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

Polno boste zaposleni, a vas bo močno vleklo v tujino. Pojavi se lahko močna želja, da bi odpotovali v tople morske kraje, kjer se boste lahko prepustili lenarjenju. V ljubezni in partnerstvu zdaj prevladujejo močne strasti, ki vzpodbujajo željo po seksu. Izognite se sumničavosti in ljubosumju. Ne bi se končalo dobro za vajino zvezo.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za škorpijona kliknite tukaj! 

Strelec 23. 11. – 21. 12.


Pred vami je zanimiv julij, ko se boste morali kar precej časa ukvarjati s partnerjem, če ga imate. Drugi ljudje se vam bodo zdeli zahtevni. Morda vas bo to celo zabavalo, saj vam zagotovo ne bo dolgčas. Nekaj dobrih možnosti se vam obeta pri denarju in investicijah, a ne tvegajte preveč, ker vam vpliv ni samo naklonjen.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za strelca kliknite tukaj! 

Kozorog 22. 12. – 20. 01.


Polno boste zaposleni, a si vseeno vzemite nekaj prostega časa zase, za svoje drage in za oddih po vaši meri. Zaslužili ste si več dobrega kot ga trenutno prejemate. Na partnerskem področju morate nekaj razčistiti. Zdaj bo pravšen čas za pogovor in konkretno akcijo. Prisluhnite partnerju, če ga imate, ker se zdaj morda motite.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za kozoroga kliknite tukaj! 

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Julij bo vaš mesec ljubezni, uživanja in avantur. Predajte se različnim aktivnostim, saj boste srečali zanimive ljudi. Če ste samski, je lahko med njimi tista prava oseba za vas, zato zdaj ne smete ostati doma ali se le posvečati delu. Namreč, lahko se zgodi, da boste imeli dela čez glavo. Uskladite delo in zabavo, pa bo življenje lepo.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za vaše vodnarja kliknite tukaj! 

Ribi 19. 02. – 20. 03.

Za vas bo v juliju ena najpomembnejših zadev dom in družinsko okolje. Če načrtujete prenovo, boste zdaj imeli odlične ideje in si boste lahko privoščili, da jih uresničite. Zelo ugoden čas bo tudi za ljubezen in uživanje. Če vam delo dopušča, pojdite na počitnice nekam ob vodi, kjer si boste lahko oddahnili od vsakodnevnih skrbi.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za ribi kliknite tukaj! 

Aktualni letni horoskop za vsa astrološka znamenja boste našli na povezavi tukaj. 

About the Author Irena Stopar

Na tečaju ali na posvetu vam pomagam razumeti vzroke za nastalo situacijo. Skupaj z vami iščem rešitve za najboljši možen razplet dogajanja.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi za vas

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba.

Leave a Comment:

Add Your Reply