Mesečni horoskop Avgust 2018 - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Mesečni horoskop za vsa astrološka znamenja

Mesečni horoskop Avgust 2018

Shares

Mesečni horoskop Avgust 2018

Mesečni horoskop avgust 2018 je splošni horoskop, ki velja za mnogo ljudi. Daje vam smernice o pomembnejšem dogajanju meseca za vaše astrološko znamenje. Kadar se znajdete pred dilemami, ne zadostuje in je potreben podrobnejši pogled.

Splošen mesečni horoskop je koristen zlasti, ko se opisi splošnega horoskopa skladajo s tistimi iz vašega Osebnega dnevnega horoskopa

Pri uporabi mesečnega horoskopa upoštevajte, da so nekateri planeti lahko retrogradni in imajo vpliv na vas. V avgustu 2018 bosta od osebnih planetov retrogradna Merkur in Mars. 

Okoli dni lunacij in mrkov pa ste lahko bolj občutljivi. Sledite napotkom v knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov.

horoskop oven

Mesečni horoskop avgust 2018

Oven   21. 03. – 20. 04.

Avgust je mesec, ki ste verjetno komaj čakali. Za vas so zvezde poudarile ljubezen in partnerstvo. V kolikor ste še samski, si vzemite čas za zabavo in prijatelje. Tam nekje v središču dogajanja vas čaka nekdo, ki vam bo prirasel k srcu in vam vračal vroča čustva. V kolikor ste v partnerskem odnosu, bodite pozorni na drobna znamenja, kako še izboljšati odnos. Splača se.  

horoskop bik

Mesečni horoskop avgust 2018

Bik       21. 04. – 20. 05.

Za vas bo v avgustu zelo pomembna družina. V kolikor zdaj načrtujete počitnice, prisluhnite željam vseh in izberite kraj, kjer se boste vsi dobro počutili. Če pa boste ostali doma v tem času, obiščite starše in se pustite malo "pocrkljati". Vsem bo dobro delo. Čisto ob začetku in ob koncu avgusta se zna pojaviti tudi kakšna iskrica. Uživali pa boste tudi v svojem delu. Če lahko izbirate, delajte tisto, kar imate najraje.  

horoskop dvojčka

Mesečni horoskop avgust 2018

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Vam v avgustu zagotovo ne bo dolgčas. Obkroženi boste z mnogimi ljudmi, s katerimi boste radi poklepetali. Uživali boste v občudovanju vašega znanja in razgledanosti. Le nikar se dokončno ne odločajte o pomembnih zadevah, ker si znate kasneje premisliti. Sicer pa vam bo glavnina avgusta naklonjena tudi v ljubezni. Tam nekje blizu vas, se bo smukala oseba, ki vam bo zmešala glavo. Uživajte!

horoskop rak

Mesečni horoskop avgust 2018

Rak 21. 06. – 22. 07.

Zelo pomembno bo finančno področje. V kolikor imate namen karkoli kupiti, si poglejte kataloge z akcijskimi ponudbami ali izberite nekaj iz "druge roke", če vam ustreza. Ne priporočam pa vam "rednih" nakupov, ker boste kasneje tisto našli pod ugodnejšimi pogoji. Posvetite se tudi sebi. Če obstaja karkoli, kar bi radi uresničili in se sklada z vašimi vrednotami, je pravi čas za odločitev. 

horoskop lev

Mesečni horoskop avgust 2018

Lev 23. 07. – 22. 08.

V avgustu bi morali uživati in "svetiti" kot že nekaj časa niste. Vse oči zodiaka so zdaj uprte v vas in prav je, da se pokažete v vsem svojem sijaju. Ob tem se zavedajte, da zna prevladati nekaj več "egoistične" note z vaše strani. Da vam kasneje ne bo žal, se potrudite prisluhniti tudi drugim. V bližnji okolici pa se smuka tudi nekdo, s komer lahko ustvarite uspešno ljubezensko zgodbo. 

horoskop devica

Mesečni horoskop avgust 2018

Devica 23. 08. – 22. 09.

Glavnino avgusta se boste spraševali o sebi in o pravilnosti svojih odločitev. Če niste prepričani, se ne odločajte o pomembnih zadevah, ker zdaj ne vidite popolne slike dogajanja. V začetku meseca imate nekaj več možnosti za ljubezen. Sicer pa vam dobro kaže na finančnem področju. V kolikor delujete na področjih, ki so povezana z ljudmi, tu lahko dobro zaslužite oz. si prislužite kak bonus. 

horoskop tehtnica

Mesečni horoskop avgust 2018

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Za vas bodo pomembna prijateljstva. Imate prijatelja oz. prijateljico, s katerim že dolgo časa niste spili kave ali se podružili z njim/njo? Vzemite si čas in uživajte ob dobrem klepetu. Zelo vas bo sprostilo. Glavnino meseca se boste počutili privlačni, polni energije. Vaš nasmešek pa bo vzel sapo ljudem okoli vas. Zaradi svoje prijetne narave, vas bo nekdo opazil. Uživajte v ljubezni in partnerstvu!

horoskop škorpijon

Mesečni horoskop avgust 2018

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

Za vas je izjemno pomembno poslovno področje. V kolikor imate svoje podjetje oz. delate na pomembnem projektu, bodite pozorni na dogajanje. Pri tem se ne odločajte o pomembnih zadevah. Celo, če nekaj ne bo teklo kot ste si zamislili, ukrotite strasti in ne spreminjajte začrtane poti, če niste povsem prepričani, da je prava. Pojaviti se zna priložnost za ljubezen, vendar zelo verjetno ta ni prava za vas. 

horoskop strelec

Mesečni horoskop avgust 2018

Strelec 23. 11. – 21. 12.

V avgustu ste prav posebno odprti za dojemanje zahtevnejše tematike ali pridobivanje modrosti o sebi. Lahko vas vleče v daljavo (v smislu notranjih in potovanj po svetu). Za vas je blagodejno oboje. Priporočam vam dosti ukvarjanja s seboj in svojimi večletnimi hrepenenji, saj zdaj lahko najdete rešitve, kako to zaživeti. Zelo pomembna pa bodo tudi prijateljstva in podpora ljudi, ki vas imajo radi. 

horoskop kozorog

Mesečni horoskop avgust 2018

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

V avgustu bodo v ospredju vaše finance. V kolikor imate namen investirati več denarja v kakšen večji projekt, je bolje malo počakati, saj bi zdaj zlahka spregledali nekaj pomembnega za vašo odločitev. Ker je to mesec nenadnih preobratov, se lahko pojavi višek energije, ki ga lahko sprostite med rjuhami. Sicer pa bodite pozorni tudi na poslovno področje. Poskrbite za dobre poslovne odnose.  

horoskop vodnar

Mesečni horoskop avgust 2018

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

V avgustu je v ospredju partnerstvo. V kolikor ste v partnerskem odnosu, zna tu prihajati do nesoglasij in razočaranj. Vi ali partner ali oba nečesa ne vidite jasno. Če se pojavi občutek, da imate vsega dovolj, bi bilo dobro z dokončno odločitvijo še nekaj mesecev počakati. Predvsem se vprašajte, kaj dejansko želite od odnosa in se mirno pogovorite s partnerjem.  Skoki čez plot niso rešitev. 

horoskop ribi

Mesečni horoskop avgust 2018

Ribi 19. 02. – 20. 03.

V avgustu prihaja v ospredje delo. Zna se zgoditi, da bi si radi vzeli oddih, a te priložnosti ne boste imeli na voljo. V kolikor ste nekaj naredili malce bolj površno kot se zahteva od vas, boste morali tisto urediti še enkrat. Naj vas to ne moti. Imate priložnost, da delo opravite popolno. Pazite pa tudi na zdravje, da vas kak prehlad ne položi v posteljo. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kaj se vam dogaja v tem mesecu? Vas zanima kakšna posebna postavitev, za katero bi radi, da vam povem več? Napišite v komentarju, pa bom pripravila odgovor za vas. 🙂

  • Jan pravi:

   Draga Irena, zaznavam nek prikriti pomen teh sporočil vam. Nevem, morda se motim ampak tudi sicer v življenju včasih “berem” drugačne “podnapise” od tega kar mi nekateri sporočajo besedno ali pisno. Nič ne de, da je le srce na pravem mestu pa se vse pogliha. 🙂 Ostalo tako veter časa odnese.

   Me pa zanima še glede zadnjega luninega mrka. Ugotovil sem da je zadel mojo natalno Venero v konjunkciji.
   In tudi začetno os prve in sedme hiše se je dotaknil v kvadratu manj kot pol stopinje razlike. Sta pa sicer te dve obe “bajti” prazni 🙂 tako da nekih tektonskih premikov po mojem laičnem mnenju ni pričakovati ali pač? Ravno teh nekaj dni pred polno luno/mrkom sem dobil spremembo na delovnem mestu, pa nevem kako naj si to predstavljam.
   V vaši knjigi skrivnostni svet luninih men in mrkov sem prebral da mrk v korelaciji z vrhovi hiš in planetov v odnosih konjunkcija, kvadrat, opozicija in inkonjunkcija ni ugoden. Med tem ko odnos trigona in sekstila je. Najbolj me je presenetila da konjunkcija pod takimi vplivi ni ugodna. 🙂
   Verjetno vpliv na področju obeh hiš, čeprav v kvadratu, ne bo tako velik, ker sta prazni. Kako pa naj si predstavljam mojo “zadeto” Venero? (9.hiša) 🙂

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Vase napovedi mi veliko pomenijo,saj tako lazje jadram po brzicah svojega zivljenja. Kot analiticna devica pa vcasih na sebe in svet gledam preresno.

  Ste kot soncni zarek,ki posije izza oblakov…hvala?

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar. Sem ga zelo vesela. Še bolj pa, da vam je horoskop v pomoč. Uhhh… življenje mora biti lepo, ne preresno, čeprav zelo dobro razumem potrebo device, da vse “popredalčka”.
   Prvo, kar mi je prišlo na misel je: “Razpustite lase!” 🙂

   • Adriana pravi:

    Draga Irena,
    Res je potrebno na zivljenje gledat z bolj vedre strani. Nimam dolgih las,a je moja frizura zadnja leto kot veter v laseh. Pa veste,da sem si bolj vsec.

    Cudovite nove iizive v mesecu ljubezni vam zelim?

 • Majda pravi:

  Zelo lepo urejena nova spletna stran – vse pohvale – želim še naprej veliko uspeha , hvala za vse LP

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Majda,

   Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo sem vesela, da vam je prenova všeč. Prav toliko se je vaših besed razveselil oblikovalec, ki me je komaj prepričal vanjo. 🙂

   Vsekakor bom zdaj še bolj motivirana, da tudi v prihodnje ustvarjam čim boljše vsebine za vas.

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Zelo izvirno,kreativno,prav primerno poletju. Veliko novih idej vam zelim.

  Lp,

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar in dobre želje. Predvsem pa je pomembno, da vam je všeč.

   Lep in uspešen junij vam želim. 🙂

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • Irena Stopar pravi:

  Jan, hvala za komentar.

  Prikrita sporočila vam zagotovo sporočajo nekaj pomembnega. Prisluhnite jim in poiščite, kaj lahko iz njih odkrijete koristnega. Včasih prihajajo v obliki, ki je ne želimo, ki nas zaboli, ampak ta sporočila so po mojih izkušnjah najpomembnejša za preboj na svetlo stran življenja.

  Mrk deluje dolgo časa, zato bodite pozorni pri odnosih. Zlasti, če so rojstni podatki točni in lahko upoštevate kvadrat na os Ascendent – Descendent in je v konjunkciji z Venero. Sicer pa je potrebno pogledati cel horoskop. Moj odgovor se nanaša na to, kar ste zapisali.

  Povabim vas v tečaj Osnove astrologije. Po njem boste vedeli, da konjunkcija včasih je ugodna, včasih pa ni. Vsekakor so planeti v konjunkciji vzpodbujeni (aktivirani). Preostanek horoskopa pa lahko pove, ali je pričakovati ugodne ali neugodne razplete.

 • >