Mesečni horoskop Oktober 2018 - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Mesečni horoskop za vsa astrološka znamenja

Mesečni horoskop Oktober 2018

Shares

Mesečni horoskop Oktober 2018

Mesečni horoskop oktober 2018 je splošni horoskop, ki velja za mnogo ljudi. Daje vam smernice o pomembnejšem dogajanju meseca za vaše astrološko znamenje. Kadar se znajdete pred dilemami, ne zadostuje in je potreben podrobnejši pogled.

Splošen mesečni horoskop je koristen zlasti, ko se opisi splošnega horoskopa skladajo s tistimi iz vašega Osebnega dnevnega horoskopa

Pri uporabi mesečnega horoskopa upoštevajte, da so nekateri planeti lahko retrogradni in imajo vpliv na vas. V oktobru bo od osebnih planetov retrogradna Venera.

Okoli dni lunacij in mrkov pa ste lahko bolj občutljivi. Sledite napotkom v knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov.

horoskop oven

Mesečni horoskop oktober 2018

Oven   21. 03. – 20. 04.

Za vas bosta v oktobru izpostavljeni dve življenjski področji, in sicer partnerstvo in denar. Okoli obeh se vam obeta obilica priložnosti za razmislek in pomembne odločitve, ki jih zdaj nikar ne sprejemajte sami. Zelo močne so tudi strasti, ki jih raje umirite v postelji kot v obliki besed, ki bi lahko še dolgo bolele. Prijatelji so pomembni v tem času. 

horoskop bik

Mesečni horoskop oktober 2018

Bik       21. 04. – 20. 05.

V tem času vam zagotovo ne bo dolgčas. Še več. Dela boste imeli v nekaterih trenutkih čez glavo, kar vas zna malce vznemiriti. Ne pozabite, da nihče v zodiaku ne zna tako dobro kot vi razmisliti, ali se mu nekaj splača narediti. Zelo pomembno bo tudi partnerstvo in usklajevanja z drugimi ljudmi. Če imate namen nekaj premakniti v karieri, delajte z glavo. 

horoskop dvojčka

Mesečni horoskop oktober 2018

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Zelo lepe možnosti imate za ljubezen. Izkoristite prijetne dneve in obete, ki vam lahko na pot prinesejo tisto zanimivo osebo, o kateri že nekaj časa sanjarite. Če ste v partnerskem odnosu, pozornost raje namenite partnerju, čeprav vam bežno spogledovanje ne bi smelo škodovati. Sicer pa vam ne bo dolgčas, ker se vam obeta obveznosti čez glavo. 

horoskop rak

Mesečni horoskop oktober 2018

Rak 21. 06. – 22. 07.

Zelo pomembna bo družina. Morda vas zgrabi želja, da bi se preselili ali preuredili svoj dom. Vse v redu in prav, če ste o tem že dlje razmišljali, če pa gre za nenadno muho, jo raje ulovite in malce počakajte z odločitvijo. Zelo dobre možnosti imate za ljubezen in srečo v dvoje. Če imate otroke, pa vas bodo v tem času neznansko razveseljevali. 

horoskop lev

Mesečni horoskop oktober 2018

Lev 23. 07. – 22. 08.

Oktober vam prinaša ogromno priložnosti za komunikacijo. Žal ne boste vedno imeli glavne besede in morali se boste navaditi, da ima včasih tudi kdo drug prav. Če že dolgo niste obiskali brata, sestre ali kakega sorodnika, ki ga imate radi, se odpravite k njemu. Prijetno bo. Sicer pa boste morali nekaj energije posvetiti družini. Potrebuje vas. 

horoskop devica

Mesečni horoskop oktober 2018

Devica 23. 08. – 22. 09.

Precej časa boste namenili financam. Če še ne urejate svojega osebnega proračuna, bo to prava zadeva za vas. Lahko si boste tudi kaj zanimivega privoščili, saj vam zvezde lepo svetijo pri denarju. Sicer pa se malce sprehodite po ulici in poklepetajte z nekom, ki ga boste srečali. Zanimivo bo, čeprav se bojim, da boste višek energije ponovno usmerili v delo. 

horoskop tehtnica

Mesečni horoskop oktober 2018

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Zdaj je vaš mesec, ki ste ga tako zelo čakali. Imeli boste priložnost zasijati v vsem svojem sijaju. Malo se nališpajte in pojdite med ljudi. Tudi na finančnem področju vam lepo kaže, zato vam zdaj ni potrebno varčevati na vso silo. Zelo lepo pa vam zvezde svetijo tudi v ljubezni. Če ste samski, zdaj preprosto morate med ljudi, ker vas nekdo čaka.

horoskop škorpijon

Mesečni horoskop oktober 2018

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

Obetate si lahko zanimiv mesec, ko vam zagotovo ne bi smelo biti dolgčas. Nekaj možnosti sicer imate za srečo v ljubezni, vendar se bojim, da boste morali še malce počakati na tisto pravo zgodbo, ki vas bo povsem prevzela. Predvsem se zavedajte sebe in dobrega, ki ga nosite v sebi in se tako postavite ob vsaki priliki. 

horoskop strelec

Mesečni horoskop oktober 2018

Strelec 23. 11. – 21. 12.

V oktobru bi se zlahka ujeli v kakšno zanko in ljubezenski trikotnik, zato malce ukrotite svoje strasti. Če nekaj zgleda prelepo, da bi bilo res, verjetno takšno tudi je. Sicer pa boste morali počakati čisto malo časa, saj se vam v kratkem začnejo odpirati neslutene možnosti. Do tedaj, obiščite kakšnega prijatelja, se pogovorite z nekom in uživajte ob poznanih ljudeh.

horoskop kozorog

Mesečni horoskop oktober 2018

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

V oktobru vas zna zgrabiti posebna želja, ko bi najraje zapravili več kot si lahko privoščite. Če ni prav nujno, uporabite svoj nezmotljivi čut za pravo mero. Najbolj osvetljeno je poslovno področje. Če imate željo po napredovanju ali odpiranju svojega podjetja, usmerite energijo na to področje. Zapleti kažejo samo na ovire, ki ste jih sposobni premagati.  

horoskop vodnar

Mesečni horoskop oktober 2018

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Če ima zdaj kdo v zodiaku dovolj energije, da premakne gore, ste to vi. Pazite se le nepremišljenosti in nepredvidljivosti, ker vas lahko malce spotakneta. Čas je zelo ugoden za učenje nečesa novega. Kaj pravite na izboljšanje komunikacije z drugimi? Sicer pa se kar nekaj energije pretaka po poslovnih in kariernih vodah. Izkoristite jo. 

horoskop ribi

Mesečni horoskop oktober 2018

Ribi 19. 02. – 20. 03.

Vas morda drži želja, da bi si nekaj privoščili, kar je še izven dosega vaših rok in bi zato najraje odšli na banko po kredit? No, tudi v oktobru to ne bo dobra odločitev, zato še malce počakajte. Sicer pa imate zelo dobre ideje, ki pa si jih morate najprej priznati, nato pa oditi v akcijo, da jih realizirate. Ne bojte se lastne sence. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kaj se vam dogaja v tem mesecu? Vas zanima kakšna posebna postavitev, za katero bi radi, da vam povem več? Napišite v komentarju, pa bom pripravila odgovor za vas. 🙂

  • Jan pravi:

   Draga Irena, zaznavam nek prikriti pomen teh sporočil vam. Nevem, morda se motim ampak tudi sicer v življenju včasih “berem” drugačne “podnapise” od tega kar mi nekateri sporočajo besedno ali pisno. Nič ne de, da je le srce na pravem mestu pa se vse pogliha. 🙂 Ostalo tako veter časa odnese.

   Me pa zanima še glede zadnjega luninega mrka. Ugotovil sem da je zadel mojo natalno Venero v konjunkciji.
   In tudi začetno os prve in sedme hiše se je dotaknil v kvadratu manj kot pol stopinje razlike. Sta pa sicer te dve obe “bajti” prazni 🙂 tako da nekih tektonskih premikov po mojem laičnem mnenju ni pričakovati ali pač? Ravno teh nekaj dni pred polno luno/mrkom sem dobil spremembo na delovnem mestu, pa nevem kako naj si to predstavljam.
   V vaši knjigi skrivnostni svet luninih men in mrkov sem prebral da mrk v korelaciji z vrhovi hiš in planetov v odnosih konjunkcija, kvadrat, opozicija in inkonjunkcija ni ugoden. Med tem ko odnos trigona in sekstila je. Najbolj me je presenetila da konjunkcija pod takimi vplivi ni ugodna. 🙂
   Verjetno vpliv na področju obeh hiš, čeprav v kvadratu, ne bo tako velik, ker sta prazni. Kako pa naj si predstavljam mojo “zadeto” Venero? (9.hiša) 🙂

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Vase napovedi mi veliko pomenijo,saj tako lazje jadram po brzicah svojega zivljenja. Kot analiticna devica pa vcasih na sebe in svet gledam preresno.

  Ste kot soncni zarek,ki posije izza oblakov…hvala?

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar. Sem ga zelo vesela. Še bolj pa, da vam je horoskop v pomoč. Uhhh… življenje mora biti lepo, ne preresno, čeprav zelo dobro razumem potrebo device, da vse “popredalčka”.
   Prvo, kar mi je prišlo na misel je: “Razpustite lase!” 🙂

   • Adriana pravi:

    Draga Irena,
    Res je potrebno na zivljenje gledat z bolj vedre strani. Nimam dolgih las,a je moja frizura zadnja leto kot veter v laseh. Pa veste,da sem si bolj vsec.

    Cudovite nove iizive v mesecu ljubezni vam zelim?

 • Majda pravi:

  Zelo lepo urejena nova spletna stran – vse pohvale – želim še naprej veliko uspeha , hvala za vse LP

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Majda,

   Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo sem vesela, da vam je prenova všeč. Prav toliko se je vaših besed razveselil oblikovalec, ki me je komaj prepričal vanjo. 🙂

   Vsekakor bom zdaj še bolj motivirana, da tudi v prihodnje ustvarjam čim boljše vsebine za vas.

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Zelo izvirno,kreativno,prav primerno poletju. Veliko novih idej vam zelim.

  Lp,

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar in dobre želje. Predvsem pa je pomembno, da vam je všeč.

   Lep in uspešen junij vam želim. 🙂

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • Irena Stopar pravi:

  Jan, hvala za komentar.

  Prikrita sporočila vam zagotovo sporočajo nekaj pomembnega. Prisluhnite jim in poiščite, kaj lahko iz njih odkrijete koristnega. Včasih prihajajo v obliki, ki je ne želimo, ki nas zaboli, ampak ta sporočila so po mojih izkušnjah najpomembnejša za preboj na svetlo stran življenja.

  Mrk deluje dolgo časa, zato bodite pozorni pri odnosih. Zlasti, če so rojstni podatki točni in lahko upoštevate kvadrat na os Ascendent – Descendent in je v konjunkciji z Venero. Sicer pa je potrebno pogledati cel horoskop. Moj odgovor se nanaša na to, kar ste zapisali.

  Povabim vas v tečaj Osnove astrologije. Po njem boste vedeli, da konjunkcija včasih je ugodna, včasih pa ni. Vsekakor so planeti v konjunkciji vzpodbujeni (aktivirani). Preostanek horoskopa pa lahko pove, ali je pričakovati ugodne ali neugodne razplete.

 • >