Mesečni horoskop Februar 2019 - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Mesečni horoskop za vsa astrološka znamenja

Mesečni horoskop Februar 2019

Shares

Mesečni horoskop februar 2019 je splošni horoskop, ki velja za mnogo ljudi. Daje vam smernice, kaj se bo dogajalo ljudem, rojenim v vseh astroloških znamenjih.

Splošen mesečni horoskop je koristen zlasti, ko se opisi splošnega horoskopa skladajo s tistimi iz vašega Osebnega dnevnega horoskopa

Pri uporabi mesečnega horoskopa upoštevajte, da so nekateri planeti lahko retrogradni in imajo vpliv na vas. V januarju bodo vsi osebni planeti direktni. 

Okoli dni lunacij in mrkov pa ste lahko bolj občutljivi. V februarju mrkov ne bo, se pa zgodita prazna in polna luna. Sledite napotkom v knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

oven

Mesečni horoskop februar 2019

Oven   21. 03. – 20. 04.

V prvi polovici meseca boste oboroženi z veliko energije. Zelo boste zgovorni in zdaj se lahko zelo dobro odločate. V drugi polovici se pojavlja zasanjanost in občutek, da se zadeve ne premaknejo tja, kamor želite. Kadarkoli boste začutili ovire, se ustavite in umirite. 

bik

Mesečni horoskop februar 2019

Bik       21. 04. – 20. 05.

V prvi polovici meseca bodo za vas zelo pomembne zadeve, povezane s kariero in javno podobo. Ni nujno, da bo vse teklo v skladu z vašimi željami, vendar je vsaka ovira le priložnost za hitrejši prihod do cilja. Zelo pomembni bodo prijatelji, zato se sprostite v njihovi družbi. 

dvojčka

Mesečni horoskop februar 2019

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Partner in drugi ljudje vam želijo dobro, vendar tega včasih ne želite ali ne zmorete videti. Spreglejte! V ospredje prihajajo finančne zadeve, ki se lahko razpletejo v obliki dodatnega "darila z neba". Ne zanemarite priložnosti na poslovnem področju, saj jih ne boste imeli vsak mesec.

rak

Mesečni horoskop februar 2019

Rak 21. 06. – 22. 07.

Obeta se vam deloven mesec. V službi se lahko pojavi neka priložnost za napredovanje z višjo plačo, ki pa vam ni čisto pisana na kožo. Pozorni bodite na partnersko področje, saj se tu kaže precej naklonjenosti. Nikar ne zapravite vsega denarja. Še zlasti se izognite špekulacijam. 

lev

Mesečni horoskop februar 2019

Lev 23. 07. – 22. 08.

Največ sreče v ljubezni boste imeli, če ste rojeni v sredini leva. Pojdite v družbo in se zabavajte. Iskrice lahko preskočijo tudi na delovnem mestu. Največ dela pa boste imeli s partnerskim področjem in usklajevanjem svojih želja z drugimi ljudmi. Za napredovanje se bo treba potrditi.

devica

Mesečni horoskop februar 2019

Devica 23. 08. – 22. 09.

Mika vas prenova doma ali selitev. Priložnost zanjo imate rojeni v sredini znamenja. Sicer pa je za vas veliko pomembnejša ljubezen. Februar vam ponuja odlične možnosti zanjo. Če ste v partnerstvu, bodo od druge polovice meseca zadeve lepo tekle. Obeta se nekaj stresa pri delu. 

tehtnica

Mesečni horoskop februar 2019

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Zdaj boste uživali v družinskih aktivnostih ali preurejanju doma. Boste kaj prestavili, prebelili ali polepšali dom s kakšno umetnino? Imate zelo lepe možnosti za ljubezen. Privoščite si nekaj lepega. Od druge polovice meseca se bo energija selila na delovno področje. Zaposleni boste.

škorpijon

Mesečni horoskop februar 2019

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

Še vedno imate zelo lepe možnosti za finance. Uživali boste ob klepetu z mnogimi ljudmi in zlahka preskoči iskrica. V prvi polovici meseca se boste morali ukvarjati še z družinskimi zadevami, a bo druga polovica veliko lepša in polna ljubezni. Izkoristite priložnosti za srečo. 

strelec

Mesečni horoskop februar 2019

Strelec 23. 11. – 21. 12.

Imate srečo, dovolj energije in precej dobre možnosti, da uredite svoje finančne zadeve ter jih popeljete tja, kjer si želite. Zelo veliko časa in energije boste usmerili v komunikacijo z drugimi in družinske zadeve. Del vam jo bo pobrala služba, a samo toliko kot si sami želite. 

kozorog

Mesečni horoskop februar 2019

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Planeti vam v februarju ponujajo priložnost, da pokažete svojo nežno in prijetno plat. Z njo pa prihaja nova ljubezen ali pa več sreče v partnerskem odnosu. Ugoden čas je tudi za osebne finance, dodaten zaslužek ali napredovanje in več gibanja v neposredni okolici. 

vodnar

Mesečni horoskop februar 2019

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Februar vam prinaša ogromno dobrega. Predvsem boste čutili ogromno energije. Pojavi se lahko občutek vsemogočnosti, ko lahko premaknete zadeve, ki so doslej stale na mestu. Zvezde vam lepo svetijo tudi pri denarju. Le z ljubeznijo zdaj še malo počakajte. 

ribi

Mesečni horoskop februar 2019

Ribi 19. 02. - 20. 03.

Najbolj boste uživali v drugi polovici meseca, ko pridete pod žaromete zvezd. Skozi ves mesec bodo pomembni prijatelji. Med njimi se lahko pojavi iskrica, saj boste prejeli veliko priložnosti za srečo v ljubezni. O zelo pomembnih zadevah se v prvi polovici februarja ne odločajte.  

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kaj se vam dogaja v tem mesecu? Vas zanima kakšna posebna postavitev, za katero bi radi, da vam povem več? Napišite v komentarju, pa bom pripravila odgovor za vas. 🙂

  • Jan pravi:

   Draga Irena, zaznavam nek prikriti pomen teh sporočil vam. Nevem, morda se motim ampak tudi sicer v življenju včasih “berem” drugačne “podnapise” od tega kar mi nekateri sporočajo besedno ali pisno. Nič ne de, da je le srce na pravem mestu pa se vse pogliha. 🙂 Ostalo tako veter časa odnese.

   Me pa zanima še glede zadnjega luninega mrka. Ugotovil sem da je zadel mojo natalno Venero v konjunkciji.
   In tudi začetno os prve in sedme hiše se je dotaknil v kvadratu manj kot pol stopinje razlike. Sta pa sicer te dve obe “bajti” prazni 🙂 tako da nekih tektonskih premikov po mojem laičnem mnenju ni pričakovati ali pač? Ravno teh nekaj dni pred polno luno/mrkom sem dobil spremembo na delovnem mestu, pa nevem kako naj si to predstavljam.
   V vaši knjigi skrivnostni svet luninih men in mrkov sem prebral da mrk v korelaciji z vrhovi hiš in planetov v odnosih konjunkcija, kvadrat, opozicija in inkonjunkcija ni ugoden. Med tem ko odnos trigona in sekstila je. Najbolj me je presenetila da konjunkcija pod takimi vplivi ni ugodna. 🙂
   Verjetno vpliv na področju obeh hiš, čeprav v kvadratu, ne bo tako velik, ker sta prazni. Kako pa naj si predstavljam mojo “zadeto” Venero? (9.hiša) 🙂

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Vase napovedi mi veliko pomenijo,saj tako lazje jadram po brzicah svojega zivljenja. Kot analiticna devica pa vcasih na sebe in svet gledam preresno.

  Ste kot soncni zarek,ki posije izza oblakov…hvala?

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar. Sem ga zelo vesela. Še bolj pa, da vam je horoskop v pomoč. Uhhh… življenje mora biti lepo, ne preresno, čeprav zelo dobro razumem potrebo device, da vse “popredalčka”.
   Prvo, kar mi je prišlo na misel je: “Razpustite lase!” 🙂

   • Adriana pravi:

    Draga Irena,
    Res je potrebno na zivljenje gledat z bolj vedre strani. Nimam dolgih las,a je moja frizura zadnja leto kot veter v laseh. Pa veste,da sem si bolj vsec.

    Cudovite nove iizive v mesecu ljubezni vam zelim?

 • Majda pravi:

  Zelo lepo urejena nova spletna stran – vse pohvale – želim še naprej veliko uspeha , hvala za vse LP

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Majda,

   Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo sem vesela, da vam je prenova všeč. Prav toliko se je vaših besed razveselil oblikovalec, ki me je komaj prepričal vanjo. 🙂

   Vsekakor bom zdaj še bolj motivirana, da tudi v prihodnje ustvarjam čim boljše vsebine za vas.

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Zelo izvirno,kreativno,prav primerno poletju. Veliko novih idej vam zelim.

  Lp,

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar in dobre želje. Predvsem pa je pomembno, da vam je všeč.

   Lep in uspešen junij vam želim. 🙂

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • Irena Stopar pravi:

  Jan, hvala za komentar.

  Prikrita sporočila vam zagotovo sporočajo nekaj pomembnega. Prisluhnite jim in poiščite, kaj lahko iz njih odkrijete koristnega. Včasih prihajajo v obliki, ki je ne želimo, ki nas zaboli, ampak ta sporočila so po mojih izkušnjah najpomembnejša za preboj na svetlo stran življenja.

  Mrk deluje dolgo časa, zato bodite pozorni pri odnosih. Zlasti, če so rojstni podatki točni in lahko upoštevate kvadrat na os Ascendent – Descendent in je v konjunkciji z Venero. Sicer pa je potrebno pogledati cel horoskop. Moj odgovor se nanaša na to, kar ste zapisali.

  Povabim vas v tečaj Osnove astrologije. Po njem boste vedeli, da konjunkcija včasih je ugodna, včasih pa ni. Vsekakor so planeti v konjunkciji vzpodbujeni (aktivirani). Preostanek horoskopa pa lahko pove, ali je pričakovati ugodne ali neugodne razplete.

 • >