Mesečni horoskop Junij 2018 - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Mesečni horoskop za vsa astrološka znamenja

Mesečni horoskop Junij 2018

Shares

Mesečni horoskop Junij 2018

Mesečni horoskop junij 2018 je splošni horoskop, ki velja za mnogo ljudi. Daje vam smernice o pomembnejšem dogajanju meseca za vaše astrološko znamenje. Kadar se znajdete pred dilemami, ne zadostuje in je potreben podrobnejši pogled.

Splošen mesečni horoskop je koristen zlasti, ko se opisi splošnega horoskopa skladajo s tistimi iz vašega Osebnega dnevnega horoskopa

Pri uporabi mesečnega horoskopa upoštevajte, da so nekateri planeti lahko retrogradni in imajo vpliv na vas. V juniju 2018 bo od osebnih planetov retrograden Mars. 

Okoli dni lunacij in mrkov pa ste lahko bolj občutljivi. Sledite napotkom v knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov.

horoskop oven

Mesečni horoskop junij 2018

Oven   21. 03. – 20. 04.

V juniju vam ne bi smelo biti dolgčas. V prvi polovici meseca boste srečali kar nekaj zanimivih ljudi, ki imajo marsikaj koristnega povedati. No, nekateri lahko le prenašajo zadnje novice okoli vogala, a se boste lahko v njihovi družbi pošteno nasmejali. Nekoliko več se boste morali ukvarjati z družinskimi zadevami. V drugi polovici junija se pripravite na novo ljubezen. Če ste še samski, tega preprosto ne smete zamuditi.

horoskop bik

Mesečni horoskop junij 2018

Bik       21. 04. – 20. 05.

V kolikor razmišljate o denarju in kako se lotiti tistih prihrankov, o katerih že nekaj časa sanjate, je začetek meseca prav ugoden zanje. Pazite le, da vas igriva energija v zdajšnjem času ne pripravi do tega, da boste porabili čisto vse, kar ste nameravali »dati na kupček«. Sicer pa vam ne bo dolgčas, saj se bo v vaši bližini nenehno nekaj zanimivega dogajalo. Novice bi morale biti vzpodbudne ali vsaj koristne.

horoskop dvojčka

Mesečni horoskop junij 2018

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Center pozornosti planetov bo večino meseca usmerjen na vas, zato ta čas dobro izkoristite za tisto, kar si že nekaj časa želite uresničiti. Tudi denarja vam ne bo manjkalo. Ozrite se za kakšno zanimivo priložnostjo. Pa malce obrnite žepe v oblačilih, ki jih že dolgo niste oblekli ali potegnili iz omare. Čas je ugoden tudi za spoznavanje novih ljudi. Kdo ve, morda zaradi svoje radovednosti zdaj najdete celo srečo v ljubezni?

horoskop rak

Mesečni horoskop junij 2018

Rak 21. 06. – 22. 07.

Junij vam bo naklonjen, zato ga izkoristite in uživajte kot že dolgo sanjarite. Zdaj se vaše želje zlahka uresničijo. Le malce pomagajte planetom, da vas bodo hitreje opazili. Prva polovica meseca je še posebno ugodna za ljubezen. Druga pa je bolj primerna za rokovanje z denarjem. Lahko si privoščite nekaj, za kar ste do sedaj rekli, da je »škoda denarja za vas«.  Povejte naglas. Morda vam tisto nekdo podari za rojstni dan.

horoskop lev

Mesečni horoskop junij 2018

Lev 23. 07. – 22. 08.

V tem mesecu boste spoznali, kdo so vaši pravi prijatelji. Uživajte v dobri družbi in kdaj pa kdaj tudi drugim pustite do besede. Druga polovica meseca vam je zelo naklonjena. Lahko boste opazili, da ste se pomladili ali pa se boste vsaj počutili mladostni kot že dolgo ne. Čas bo ugoden tudi za ljubezen in srečo v dvoje. Le ne prehitevajte, ker je prva polovica meseca bolj naklonjena razočaranjem v ljubezni.

horoskop devica

Mesečni horoskop junij 2018

Devica 23. 08. – 22. 09.

Medtem, ko bodo drugi načrtovali svoje počitnice, vam zvezde ponujajo izjemno dobre priložnosti za poslovni uspeh. Če ste razmišljali o napredovanju na poklicnem in kariernem področju, preverite priložnosti, ki v tem času zagotovo obstajajo oz. se bodo pojavile. V drugi polovici meseca pa se bolj sprostite in pojdite v družbo. Vaši prijatelji vas pogrešajo. Le kakšni skrivni romanci se izognite. Ne bo trajalo in bo bolelo.

horoskop tehtnica

Mesečni horoskop junij 2018

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Vas vleče na kakšno potovanje, na učenje tujega jezika ali nekaj, kjer bi združili prijetno s koristnim, a nevsakdanjim? Prva polovica junija je kot naročena za vas. Priznajte si svoje želje, jim posvetite nekaj časa in usmeriti misli v načine, kako jih uresničiti. V drugi polovici meseca se boste morali posvetiti poslovnim zadevam. Ne bo vse teklo kot si želite, zato nekaj prilagodite, pa bodo zadeve dobile ugoden izid.

horoskop škorpijon

Mesečni horoskop junij 2018

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

V začetku meseca boste morali nekaj spremeniti pri sebi ali drugih. Tisto, kar vas je prizadelo, ni bilo mišljeno kot ste razumeli. Potrudite se in spregovorite z nekom, do katerega že nekaj časa kuhate zamero ali se mu umikate, ker imate slabo vest. V drugi polovici meseca čas raje namenite ohranjanju in izboljšanju družinskih vezi ter napredovanju na poklicnem področju. Se splača, le čustveno se ne zapletajte.

horoskop strelec

Mesečni horoskop junij 2018

Strelec 23. 11. – 21. 12.

Partnerstvo (zasebno ali poslovno) prihaja v ospredje. Prva polovica meseca zna prinesti nekaj nelagodja na partnerskem področju. Ne mislite, da je vse dorečeno. Še marsikaj je potrebno uskladiti, preden se bo vse skupaj razrešilo. Vaš ali partnerjev ego zdaj nikomur ne koristi. V drugi polovici bo bolj blagodejno, če boste odvečno energijo pokurili s seksom kot z očitki. V drugi polovici meseca pa raje odpotujte, ker bo prijetno.

horoskop kozorog

Mesečni horoskop junij 2018

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Glavnino meseca vas bo vleklo v delo in obveznosti. Opazili boste, da drugi niso tako natančni kot vi. Tudi vi boste morali popustiti pri izvedbi, če si boste naložili preveč. Imate dve možnosti - ali boste godrnjali, ali pa se nalezli otroške igrivosti okoli sebe. Kaj dosti ne boste mogli spremeniti v tem času. Ker je v hkrati verjeten tudi kak partnerski ali družinski izziv, pazite, da boste pokazali svojo spravljivo stran.

horoskop vodnar

Mesečni horoskop junij 2018

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Imate polno energije in glavnino meseca tudi zelo dobre možnosti, da se ponovno zaljubite. Nekoga boste očarali s svojim pristopom in hitro boste razumeli, kdaj je čas »za akcijo«. V kolikor ste že v resnem partnerskem odnosu, zna na tem področju prihajati do usklajevanja pričakovanj in želja. Pazite, da ne zaradi vašega skoka čez plot. Sicer pa vam ne bo dolgčas. Dogajanje bo pestro tudi pri delu.

horoskop ribi

Mesečni horoskop junij 2018

Ribi 19. 02. – 20. 03.

Obeta se vam nekaj več ukvarjanja z družinskimi člani. Z vašo sedanjo družino, če jo imate. Morda pa boste morali priskočiti na pomoč staršem. Če kdo potrebuje kak prevoz, se javite, ker ste na vrsti. Druga polovica meseca bo bolj prijetna. Obetajo se odlične možnosti, da najdete ljubezen, če jo iščete. Če pa ste že zaljubljeni, bo sreča trajala. Le ob koncu meseca ljubezni ne zamenjajte za dodatne zadolžitve.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kaj se vam dogaja v tem mesecu? Vas zanima kakšna posebna postavitev, za katero bi radi, da vam povem več? Napišite v komentarju, pa bom pripravila odgovor za vas. 🙂

  • Jan pravi:

   Draga Irena, zaznavam nek prikriti pomen teh sporočil vam. Nevem, morda se motim ampak tudi sicer v življenju včasih “berem” drugačne “podnapise” od tega kar mi nekateri sporočajo besedno ali pisno. Nič ne de, da je le srce na pravem mestu pa se vse pogliha. 🙂 Ostalo tako veter časa odnese.

   Me pa zanima še glede zadnjega luninega mrka. Ugotovil sem da je zadel mojo natalno Venero v konjunkciji.
   In tudi začetno os prve in sedme hiše se je dotaknil v kvadratu manj kot pol stopinje razlike. Sta pa sicer te dve obe “bajti” prazni 🙂 tako da nekih tektonskih premikov po mojem laičnem mnenju ni pričakovati ali pač? Ravno teh nekaj dni pred polno luno/mrkom sem dobil spremembo na delovnem mestu, pa nevem kako naj si to predstavljam.
   V vaši knjigi skrivnostni svet luninih men in mrkov sem prebral da mrk v korelaciji z vrhovi hiš in planetov v odnosih konjunkcija, kvadrat, opozicija in inkonjunkcija ni ugoden. Med tem ko odnos trigona in sekstila je. Najbolj me je presenetila da konjunkcija pod takimi vplivi ni ugodna. 🙂
   Verjetno vpliv na področju obeh hiš, čeprav v kvadratu, ne bo tako velik, ker sta prazni. Kako pa naj si predstavljam mojo “zadeto” Venero? (9.hiša) 🙂

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Vase napovedi mi veliko pomenijo,saj tako lazje jadram po brzicah svojega zivljenja. Kot analiticna devica pa vcasih na sebe in svet gledam preresno.

  Ste kot soncni zarek,ki posije izza oblakov…hvala?

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar. Sem ga zelo vesela. Še bolj pa, da vam je horoskop v pomoč. Uhhh… življenje mora biti lepo, ne preresno, čeprav zelo dobro razumem potrebo device, da vse “popredalčka”.
   Prvo, kar mi je prišlo na misel je: “Razpustite lase!” 🙂

   • Adriana pravi:

    Draga Irena,
    Res je potrebno na zivljenje gledat z bolj vedre strani. Nimam dolgih las,a je moja frizura zadnja leto kot veter v laseh. Pa veste,da sem si bolj vsec.

    Cudovite nove iizive v mesecu ljubezni vam zelim?

 • Majda pravi:

  Zelo lepo urejena nova spletna stran – vse pohvale – želim še naprej veliko uspeha , hvala za vse LP

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Majda,

   Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo sem vesela, da vam je prenova všeč. Prav toliko se je vaših besed razveselil oblikovalec, ki me je komaj prepričal vanjo. 🙂

   Vsekakor bom zdaj še bolj motivirana, da tudi v prihodnje ustvarjam čim boljše vsebine za vas.

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Zelo izvirno,kreativno,prav primerno poletju. Veliko novih idej vam zelim.

  Lp,

  Adriana

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Adriana,

   Hvala za komentar in dobre želje. Predvsem pa je pomembno, da vam je všeč.

   Lep in uspešen junij vam želim. 🙂

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • […] KAJ VAM NAPOVEDUJEJO ZVEZDE? […]

 • Irena Stopar pravi:

  Jan, hvala za komentar.

  Prikrita sporočila vam zagotovo sporočajo nekaj pomembnega. Prisluhnite jim in poiščite, kaj lahko iz njih odkrijete koristnega. Včasih prihajajo v obliki, ki je ne želimo, ki nas zaboli, ampak ta sporočila so po mojih izkušnjah najpomembnejša za preboj na svetlo stran življenja.

  Mrk deluje dolgo časa, zato bodite pozorni pri odnosih. Zlasti, če so rojstni podatki točni in lahko upoštevate kvadrat na os Ascendent – Descendent in je v konjunkciji z Venero. Sicer pa je potrebno pogledati cel horoskop. Moj odgovor se nanaša na to, kar ste zapisali.

  Povabim vas v tečaj Osnove astrologije. Po njem boste vedeli, da konjunkcija včasih je ugodna, včasih pa ni. Vsekakor so planeti v konjunkciji vzpodbujeni (aktivirani). Preostanek horoskopa pa lahko pove, ali je pričakovati ugodne ali neugodne razplete.

 • >