jupiter v ribah

Jupiter v ribah – Modrost, intuicija in obilje

Jupiter v ribah

Jupiter v ribah prinaša veliko dobrega tako v osebnem kot v splošnih horoskopih. Jupiter je v ribah doma oz. se nahaja v astrološkem znamenju, ki mu naravno vlada. Ribam sicer vlada tudi moderni vladar Neptun. 

Jupiter je v astrologiji planet, ki ga povezujemo z vsem velikim, pomembnim in optimističnim. Dobil je dodatno ime »veliki benefik« ali v prevodu veliki dobrotnik zodiaka. Od njega v ribah pričakujemo veliko dobrega, čeprav zanj včasih velja tudi ravno nasprotno.

Vsako leto oz. približno v letu dni Jupiter prestopi v novo znamenje. Takrat se njegova dobronamerna narava seli od enega znamenja k naslednjemu. V petek, 14.5.2021 ob 00:36, je Jupiter že prestopil iz astrološkega znamenja vodnar v astrološko znamenje ribi.

To je en najpomembnejših astroloških dogodkov tega leta. V ribah je Jupiter ostal do 28.7.2021, ko se je vrnil v vodnarja. V ribe se ponovno premakne 29.12.2021, kjer bo ostal do maja 2022 in se v ribe znova vrnil konec oktobra 2022.  Ribe bo za nekaj časa (no več kot desetletje) zapustil konec decembra 2022 in se vanje ponovno premaknil aprila 2033.

Jupiter v ribah - Modrost, duhovnost in izjemna intuicija

Jupiter v ribah velja za dobronamernega dobrotnika, ki v sebi nosi ogromno modrosti. Modrost se skriva v davnih izkušnjah, preizkušnjah in dogodkih iz preteklosti. Neredko moč in pogum črpajo iz družinskega drevesa; celo od prednikov, ki jih nikoli niso imeli priložnosti srečati. 

Zanj je značilna tudi izjemno močna intuicija. Njegovi ljudje čutijo in občutijo marsikaj, kar bi sicer lahko opisali, da je "obstalo v zraku". Zelo hitro najdejo odgovore na svoja vprašanja. Edino, kar morajo storiti, se je povezati s svojim pravim bistvom. V stiku s svojo dušo in intuicijo takoj najdejo pravo pot in modrost, ki jo potrebujejo za razrešitev skoraj česarkoli.  

Ljudje, rojeni z Jupitrom v ribah so tesno povezani z duhovnostjo, najsi jo prakticirajo in o njej govorijo ali ne. Naravno se zavedajo Univerzalne povezanosti z vsem stvarstvom in naravno živijo po zakonu privlačnosti. Zlahka čistijo svoje karmične dolgove in razumejo pretekla življenja.

Jupiter v ribah omogoča svojim podanikom tesno povezanost z naravo. Obožujejo naravo, živali, rastlinsko carstvo in vse, kar je narava ustvarila v svoji veličini. Presrečni so ob vodi, še zlasti ob morju in oceanu.  

Jupiter v ribah - obilje z neba

Jupiter je v ribah v znamenju svojega doma. To pomeni, da je planet močan in zna pokazati svoje najboljše lastnosti. Ena od takšnih Jupitrovih lastnosti je obilje, denar in materialna varnost.

Jupiter je sicer tesno povezan z denarjem, a je hkrati tisti, ki prinaša obilje in bogastvo vseh vrst. Medlo se spomnim stavka iz knjige Karl May-a - Winnetou in povzetka, da bogastvo ne pomeni le bogastvo v denarju, pač pa tudi bogastvo znanja, modrosti in še nekaj drugih vrst je bilo našteto. 

Mene vse to spominja na Jupitra v ribah, ki je med drugim povezan z obiljem in bogastvom, ki temelji na človekovi notranjosti, duhovnosti, veri v lepšo prihodnost, neizmernem viru notranje lepote in lepote duše, ki se skriva v vsakem od nas. 

Z Jupitrom v ribah prihaja čas sprememb. V tem času postanejo duhovne vede vse bolj cenjene. Ne le v smisu: "Oh, kako dobra zadeva.", pač pa se pojavljajo priložnosti za bojše plačilo ljudi, ki delijo svojo modrost in znanje z drugimi. Če je to vaša dejavnost, se odprite priložnostim za bojši zaslužek in s tem lepše življenje.

Jupiter v ribah je v astrologiji znan kot veliki dobrotnik zodiaka. To je tisti, ki z največjim veseljem pomaga drugim ljudem. Z njimi deli svoje modre nasvete in pogosto tudi svoje materialne dobrine. Je veliki človekoljub, ki želi pomagati vsem in vsemu. 

V kolikor imate Jupitra postavljenega v ribah ali v 12. hiši bodite pazljivi, da se ne boste razdajali na vse vetrove bolj kot si lahko privoščite. Na voljo imate sicer neomejen vir energije, vendar ga zlahka z napačnimi aktivnostmi blokirate do točke, ko ne morete pomagati niti sebi, ko se razdajate brez meja. 

Za dneve oz. daljša obdobja, ko bo vaš Jupiter v ribah še posebno blagodejno osvetil vašo pot, priporočam Osebni dnevni horoskop. Z njegovo pomočjo boste natančno vedeli, kdaj se začenjajo ugodna obdobja in kdaj se bodo zaključila. Naročite ga lahko v Moji Akademiji (klik na gumb "Naročam horoskop" spodaj). 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Jupiter v ribah in denar

Jupiter v ribah prinaša, poleg modrosti in dobrodelnosti, tudi obilje in denar. Res je, da lahko zaslužite milijon eurov, pa se lahko zgodi, da ste nenehno v dolgovih, medtem, ko nekdo drug z borimi 800€ plače nikoli ne zaide na pot finančne negotovosti.  

Ljudje z Jupitrom v ribah namreč pogosto ne znajo ravnati z denarjem. Imajo srečo, da vedno lahko "sčarajo" toliko denarja, kolikor ga potrebujejo ali želijo. Ko se pogovarjate z njimi, se lahko le čudite kako trdno verjamejo, da se bo vse zelo dobro izteklo.

Dobre energije pa jim občasno zmanjka. Takrat so v škripcih. V kolikor imate Jupitra v ribah, a  imate dolgove in bi se jih radi znebili, ali vam še ni uspelo dovolj privarčevati, se zdaj odprite možnosti, da to storite. Začnite s preprostimi ukrepi za zmanjševanje dolgov in začnite varčevati za varno prihodnost.

Namig: Če nimate ideje, kako bi to storili, vam toplo priporočam knjigo DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati, ki je na voljo v Moji Akademiji. Knjiga je za vas primerna, če ste še v dolgovih, če bi se radi naučili omejiti svojo potrošnjo ali si želite začeti z varčevanjem na preprost način in za večino brez odrekanja.

Samo z nasveti glede varčevanja lahko prihranite tudi do več sto eur vsak mesec. Jupiter v ribah pa bo vse vaše aktivnosti, povezane z denarjem, lepo podprl, zato vam toplo priporočam, da izkoristite njegov dober vpliv na vaše finance.

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Jupiter v ribah - globalni vpliv

Jupiter je družbeni planet, kar pomeni, da poleg vpliva na osebni ravni posameznika, prinaša svoje darove tudi širše - družbi in celemu svetu. Nekaj znanilcev pomladi smo zaznali že letos, a pričakujte še več dobrega v naslednjem letu. 

Jupiter v ribah prinaša dobre novice predvsem na področjih, ki jim naravno vlada. Med njimi so vsa duhovna oz. spiritualna gibanja. Naklonjen je umetnosti, še zlasti plesu in poeziji. Podpira mistiko in ustvarjalni svet domišljije. 

Čas je ugoden za umetnost, filmsko industrijo, glasbo, fotografijo in ostale ustvarjalne dejavnosti. Podpira naravne oblike zdravljenja, še zlasti bioenergijo in druge alternativne načine zdravljenja.

Ob pritiskih "korone" bo dobrodošlo tudi psihološko oz. psihično zdravljenje. Precej bolj bodo iskani psihologi in t.i. "mentalni terapevti" kot psihiatri in zdravila za zdravljenje depresij, izgorelosti in drugih posledic nezdravega življenja.

Aktualno je postalo tudi vprašanje voda, še zlasti skrb za oceane in pitno vodo, za katero se že krešejo bitke v parlamentih po vsem svetu. 

Povezano z vodo, ne pozabite, da je Jupiter vladar voda in tisti, ki vse širi, pošilja obilje - tudi v obliki vode. V času, ko se Jupiter nahaja v ribah lahko pričakujemo več padavin, poplav in celo orkanov.   

Vaš Jupiter v prognostiki

Jupiter v prognostiki (kaj se mi bo zgodilo) kaže na čas, ko prihaja v vaše življenje več obilja, sreče in uresničenih tihih želja. V času, ko se Jupiter v prognostičnih tehnikah nahaja v ribah, je čas, da se povežete s svojo intuicijo in ji sledite v bolj srečno življenje. 

Vaše srečne dneve, ko lahko izkoristite največ sreče z neba, boste našli v Osebnem dnevnem horoskopu za leto dni, ki ga naročite v Moji Akademiji na povezavi tukaj

Za vedno vaš Jupiter 

Vsak od nas ima Jupitra postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje boste izkoristili modrost, obilje in blaginjo, ki jih v vaš svet prinaša.

Bolj boste uživali v življenju, se več zabavali in lažje pritegnili tako modrost, obilje, denar kot celo primernega partnerja. Opisan je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že le v nekaj dneh.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>