Letni horoskop 2018 Vodnar za astrološko znamenje vodnarja

Letni horoskop 2020 Vodnar

Letni horoskop 2020 Vodnar

Letni horoskop 2020 vodnar vam prinaša precej umirjeno, zaspano leto, ko si boste lahko odpočili od preteklih vznemirjenj, pogledali vase in se na nov način začeli odločati glede pomembnih zadev v svojem življenju. To zna biti naporno, ker se v resnici ne želite ustaviti. 

Včasih se boste vrteli v začaranem krogu, ko boste iskali kakšno rešitev, pa se bo porajalo vse več vprašanj. To je v bistvu zelo dobro, saj kaže, da razmišljate in iščete boljšo pot za prihodnost. Takšno, na kateri boste uživali in se veselili življenja.  

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in vznemirjenje, ki ga le-ta s seboj prinaša, je ena od vaših priljubljenih aktivnosti. Sreča se vam v ljubezni obeta predvsem januarja, februarja in junija. V avanturah pa boste oživeli od aprila do julija ter v decembru. 

V partnerskem odnosu se boste včasih počutili ujeti. Predvsem od julija do oktobra bodite pozorni na partnerjevo pritoževanje, če želite ohraniti zdrav odnos med vama. Nikar ne dopustite nepotrebnega vmešavanja staršev v vajin odnos, če do tega pride. 

Denar in finančne zadeve

Še nekaj let se vam lahko godi, da na denar in finance ne boste zmogli pogledati z realnimi očmi. Verjetno vam, kot večini vodnarjev, denar pomeni le sredstvo, kako lažje uživati v več svobode kot bi brez njega. Če je tako, ga verjetno tudi brez premisleka trošite in bi se morali naučiti bolje ravnati z njim. 

Odprite se možnostim in priložnostim za dodaten zaslužek v februarju in marcu, ko imate zanj najboljše možnosti. Prav posebno pozorni pa bodite na izdatke v oktobru. Takrat vas zna potegniti kakšen kredit ali druge vrste dolga, ki praviloma ne bi smeli vzeti. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Poklic in kariera letos ne bosta v ospredju. Tu bodo zadeve tekle po ustaljenih tirnicah, kakršne ste že postavili v preteklih letih. Zato tudi ni pričakovati posebnih priložnostih na finančnem področju. 

V kolikor ste zaposleni, se letos zlahka pojavi nekaj stresnih obdobij skozi vse leto. Pojavi se lahko občutek, da bi se radi osvobodili službe, sodelavcev in začnete delo doživljati kot dolgočasno in povsem nepomembno. Če rabite denar, stisnite zobe. Drugje ne bo nič drugače.

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Vodnar si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako vam je všeč letni horoskop za vodnarja?

  • >