Letni horoskop 2018 Vodnar - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Vodnar za astrološko znamenje vodnarja

Letni horoskop 2018 Vodnar

Shares

Letni horoskop 2018 Vodnar

Letni horoskop 2018 vodnar napoveduje, da vam je leto pred vami pisano na kožo. Prejeli boste vrsto možnosti, da boste uživali kot že dolgo ne. Najbolj zanimivi meseci pa so januar, februar, julij in avgust, ko se vam obeta polno preobratov in možnosti za osebnostno rast. Porajale se bodo priložnosti, da srečate zanimive ljudi in dobite odlične zamisli za nadaljevanje svojega življenja po vaši meri. Svoboda vam ogromno pomeni in s tem, ko se boste ukvarjali s seboj, boste našli mnoge zamisli, kako je pridobiti še več kot v preteklosti. Takega, kar vam bo všeč in se boste s tem z veseljem ukvarjali tudi v prihodnje.

Ljubezen in partnerstvo

Na ljubezenskem in partnerskem področju si lahko obetate nekaj preobratov. Še zlasti v prvih dveh mesecih leta in poleti. Če ste nezadovoljni v obstoječem partnerstvu, vas lahko premami premišljevanje o ločitvi ali v flirt z neko zanimivo osebo. Komunikacija in gibanje med zanimivimi ljudmi, bo pomembnejša od ljubezni. Ob tem pestrem dogajanju, pa lahko preskoči tudi kakšna iskrica, četudi ljubezni ne boste iskali. Pa vendarle si lahko obetate najugodnejši čas zanjo od januarja do marca ter od avgusta do septembra.

Denar in finančne zadeve

Večino leta vam glede denarja ne bo potrebno skrbeti, razen, če ste rojeni v sredini vodnarja. Vi se morate naučiti premišljenega ravnanja z denarjem, saj v nasprotnem lahko dobi noge in odide bog ve kam. Znate namreč precej razmetavati z njim ali vas lahko potegne v nenačrtovano razdajanje, ki vam kasneje prinaša slabo voljo ali finančne skrbi. Čeprav denar za večino vodnarjev letos ni najpomembnejše področje, je vredno upoštevati napotke iz tega horoskopa, ker boste lažje dihali skozi vse leto. Konec koncev je denar tisto sredstvo, ki vam omogoča svobodo, da počnete, kar si želite, zato ga je vredno vsaj nekaj malega prihraniti.

Poklic in kariera

Za rojene v drugi polovici vodnarja se obeta nekaj zelo dobrih priložnosti pri poslovnih in kariernih zadevah. Vam se splača več časa in energije posvetiti temu področju, saj lahko popolnoma na novo zaživite, ko se postavite na noge. Svetujem vam, da si zastavite višje cilje kot običajno. Naj bodo uresničljivi in dosegljivi, pa vendar dovolj visoki, da se boste morali malce potruditi, da jih dosežete. Čas je resnično ugoden za vas. Ugodni učinki pa se lahko kažejo tudi na vaši samozavesti in občutku, da ste začeli uresničevati svoje poslanstvo na nov način.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Vodnar si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>