Letni horoskop 2019 Vodnar - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Vodnar za astrološko znamenje vodnarja

Letni horoskop 2019 Vodnar

Letni horoskop 2019 Vodnar

Letni horoskop 2019 vodnar napoveduje, da se boste v letošnjem letu večkrat vprašali, ali se nekaj resnično dogaja ali je le plod vaše domišljije. Poskrbeti boste morali za dovolj spostitve in precej časa nameniti sebi, da se boste dobro počutili. Pomembne odločitve poskušajte odložiti dokler niste povsem prepričani vanje.

V kolikor ste rojeni v začetku vodnarja, se boste morali kar precej ukvarjati tudi z družinskimi zadevami. Lahko vas zgrabi močna želja, da bi se preselili ali povsem preuredili dom. Pri tem imejte vedno v mislih svojo finančno situacijo, ker zlahka precenite svoje finance. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo v letošnjem letu ne bosta prihajala v ospredje, čeprav se vam obeta nekaj zanimivih in aktivnih obdobjih tudi na tem področju. Najpomembnejše v partnerstvu se bo dogajalo v januarju in februarju. Takrat zlahka pride do "kratkega stika" med vama. 

V kolikor ste še samski, dobro izkoristite ugoden čas za ljubezen v januarju, februarju, ob koncu maja in v juniju. To so najugodnejša obdobja, v katerih se vam splača oditi med ljudi in pokazati vaše najbolj zanimive lastnosti. 

Denar in finančne zadeve

Podobno kot ljubezen, tudi denar letošnje leto ne bo v ospredju. Verjetno ste si ob tem kar malce oddahnili, saj se z njim vodnarji ne marate pretirano ukvarjati. Raje imate spontanost in "prost pretok", a je pravi čas, da se naučite smotrnega ravnanja z denarjem. 

Najugodnejši čas za denar se vam obeta od druge polovice februarja do druge polovice marca. Posebno opozorilo za vas velja za september, ko si lahko zaželite nekaj, kar si boste težko privoščili. Nikar se ne zadolžite!  

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Lansko leto ste imeli zelo dobre možnosti, da naredite velik premik v karieri in na poslovnem področju. Srčno upam, da ste si vzeli čas zanje in jih dobro izkoristili. Letos se namreč priložnosti ne bodo ponovile in morali se boste kar pošteno potruditi za večji uspeh. 

Delovno področje bo prišlo v ospredje predvsem v juliju in avgustu. Takrat bodite pozorni, da vas ne odnese kakšen poseben nemir, saj se zna pojaviti nekaj, s čimer se ne boste želeli ukvarjati, a bi se bilo potrebno.  

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Vodnar si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop za vodnarja?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down