Letni horoskop 2019 Ribi - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Ribi za astrološko znamenje ribi

Letni horoskop 2019 Ribi

Letni horoskop 2019 Ribi

Letni horoskop 2019 ribi napoveduje, da vam planeti nudijo kar precejšnjo podporo, ki si je drugi le želijo. Pričakujete lahko prijazno leto, ko lahko ustvarjate svoj svet in v njem zelo prijetno živite. Uporabite zakon privlačnosti in se uskladite z vsem dobrim, ki ga prinaša v vaš svet. 

Nekaj nemira se lahko pojavi na delovnem področju, vendar to vznemirjenje ni tako močno, da bi bilo smisleno iskati novo zaposlitev. Ne čudite se, če vas bo začelo pošteno vleči v astrologijo ali nove tehnologije. Obetate si lahko podporo prijateljev in znancev. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Obožujete romantiko in nežna čustva, ki jih lahko delite z ljubljeno osebo. Imate srečo! Ljubezen je ena od pomembnih področij letošnjega leta za vas. Še zlasti v juliju bodite pozorni na nepričakovano dogajanje, ob katerem lahko poskoči vaše srce. 

Ugodna obdobja za ljubezen se vam obetajo tudi v januarju, juliju in decembru. Malce šibkeje še v februarju, marcu, aprilu, v drugi polovici junija in v juliju. V kolikor ste v partnerskem odnosu, bodite v avgustu in septembru pozorni na dogajanje, ker bo takrat potrebno nekaj reševati. 

Denar in finančne zadeve

Denar in finance za vas letos ne predstavljajo zelo pomembnega področja. V preteklih letih se je zelo verjetno večkrat zgodilo, da niste natančno vedeli, kaj se dogaja z vašim denarjem. Počasi se ti vplivi umikajo in lažje boste zadihali.

Veliko lažje boste ukrotili svojo željo po nerazumnem trošenju, ki se bo pojavljala do aprila, in kak uro "dali na stran". Še zlasti, če si boste vzeli kak dan in se naučili smotrnega ravnanja z denarjem, kar vam bo koristilo še vrsto let. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Odprite se priložnostim, ki vam jih zvezde letos prinašajo na kariernem in poslovnem področju. Vpliv se čuti že od decembra 2018, a bo letos še močnejši in bo trajal vse do konca novembra. Pri delu si lahko obetate največ sprememb v januarju. Takrat se ne odločajte "na vrat na nos". 

Največ dobrega zase boste naredili, če se boste odpravili med ljudi. Obstajajo prijatelji, znanci ali podporne skupine, ki so vam lahko v veliko pomoč pri vsem, česar se v letošnjem letu lotite. Astrologija pa lahko postane vaša zvesta prijateljica za vse življenje. 

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Ribi si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako boste izkoristili letni horoskop za ribe?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down