Letni horoskop 2018 Ribi za astrološko znamenje ribi

Letni horoskop 2020 Ribi

Letni horoskop 2020 Ribi

Letni horoskop 2020 ribi vam prinaša precej zanimivo leto, v katerem vam ne bo dolgčas. Zna se dogajati toliko zadev, da boste včasih kar pošteno pogrešali svoj mir in ustaljeno življenje. Kakšna stvar vas zna vreči iz tira, a boste spoznali, da so nove rešitve boljše od starih. 

Zelo pomembni bodo družinski odnosi, ljubezen, kariera in mnoga prijateljstva. Vsi ti, četudi vam bodo kdaj pokravžljali možgančke in razburkali dnevni ritem, vam prinašajo ogromno dobrega, zato si vzemite čas za ljudi in aktivnosti, ki jih čutite kot pomembne. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo bosta letos v ospredju. Še zlasti samski imate zelo lepe priložnosti v juliju, a ob tem tudi v januarju, februarju, junija in avgusta. V tem času si privoščite dopust in vzemite dovolj časa za zabavo (s čim manj alkohola in drugih opojnih napitkov). 

Partner bo letos zahteval več pozornosti v letošnjem letu. Če ste bili do sedaj večino časa doma, pa vas letos večkrat povleče v družbo, bodite pozorni na prve znake ljubosumja. Partnerja takoj pomirite, naj ne skrbi. Še posebno bo to pomembno od avgusta do oktobra.

Denar in finančne zadeve

Denar in finance letos niso v ospredju. Seveda denar potrebujete, če želite lepo živeti in si privoščiti še dodatno zabavo, vendar boste vse zmogli v dosedanjih okvirih. Uprite se le nepredvidenemu trošenju, ki se bolj intenzivno obeta od julija do zaključka leta. 

Bodite pozorni na dogajanje od februarja do druge polovice aprila. V tem času se lahko pojavi možnost za dodaten zaslužek, celo kakšna nepredvidena povišica ali prejemek. Prav vam bo prišlo! 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Srčno upam, da ste opazili in dobro izkoristili priložnosti, ki ste jih bili deležni lansko leto. Če je tako, vztrajajte v svojem poklicu in zgradite kariero ali posel po svoji meri. Pri tem uporabite dobre nasvete prijateljev in znancev, ki so vam pripravljeni pomagati. 

V kolikor ste rojeni v sredini znamenja ribi, imate zelo verjetno nekaj težav s pravo smerjo in izbiro. Za vas še ni prišel čas velikih sprememb, saj je zanje potrebna večja jasnost. Malce še počakajte in vztrajajte na dosedanji poti, a le v tisti meri, ki jo lahko prenašate. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Ribi si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako boste izkoristili letni horoskop za ribe?

  • >