Letni horoskop 2018 Ribi - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Ribi za astrološko znamenje ribi

Letni horoskop 2018 Ribi

Shares

Letni horoskop 2018 Ribi

Letni horoskop 2018 ribi napoveduje, da lahko pričakujete prijazno leto, v katerem bodo zadeve lahkotno tekle. Uporabite svoj naravni dar, da si nekaj zaželite in nato uresničite oz. to zaživite. Prepustite se toku dogodkov, ob tem pa ostanite budni oz. pozorni na tisto, kar vam pride nasproti. Mnogo dobrega bi se moralo dogajati, zato se vam to splača. Ob zaključku leta se boste morali veliko več ukvarjati s poslovnimi zadevami. Spremembe, ki jih leto prinaša, so lahko blagodejne za vas. Če ste rojeni v zadnjih dneh znamenja ribi, se boste morali od maja do novembra več posvečati denarju.

Ljubezen in partnerstvo

Na področju ljubezni in partnerstva, ni videti prav posebno močno aktiviranih vplivov. Zdi se, da to področje letos ni najpomembnejše za vas. Pa vendar vas bodo pričakala ugodna obdobja, ki bodo razveselila predvsem samske ribe. Srečo v ljubezni lahko najdete predvsem od maja do julija. Ugodna obdobja pa se raztezajo tudi od februarja do aprila in od septembra dalje. Pomembno je, da poskušate sebe in ljubljeno osebo videti kakršna sta v resnici. To vam bo pomagalo, da boste izbrali nekoga, s komer boste srečni.

Denar in finančne zadeve

Dobro novico za vas imam tudi glede denarja in financ. Morda ste se v preteklosti zalotili pri ugotovitvi, da imate enkrat dovolj denarja, drugič pa je izginil bog ve kam. Počasi se ti neprijetni vplivi selijo drugam in boste glede financ lažje zadihali. Izjema ste, če ste rojeni v zadnjih dneh znamenja. Vam se znajo nepredvidene zadeve pojavljati predvsem do maja in v zadnjih dveh mesecih leta. Sicer pa so na delu najboljši obeti za dodaten zaslužek v marcu in aprilu.

Poklic in kariera

Glavnino leta se vam s poslovnimi in kariernimi zadevami ne bo potrebno ukvarjati več kot običajno. Najkasneje od novembra dalje pa se bo začelo pojavljati vse več priložnosti, ki jih je vredno izkoristiti. Zna se zgoditi, da ne boste imeli dosti časa za premišljevanje in odločitev, zato o tem, kaj bi radi dosegli in kaj vam najbolj ustreza, premišljujte skozi vse leto. Ko boste natančno vedeli, kam bi radi prispeli, se boste lahko odločili v hipu. Težave se lahko pojavijo v poletnih mesecih, zato takrat svoje mnenje raje zadržite zase.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Ribi si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>