Luna in Dan žena - www.astrolog.si
Luna je povezana z dnevom žena

Luna in Dan žena


Luna in Dan žena

Jutri praznujemo ženske.

Iskreno vam čestitam in vam želim, da bi zmogle ob vseh svojih obveznostih in izzivih pokazati vso svojo milino, ženstvenost in dobroto.

Zavedajte se, da svetu vsak dan podarjate tisto, zaradi česar vas partner pogreša ob sebi in otroci ne bi zmogli srečno odraščati.

Za vas imam dve preprosti vprašanji, s katerima se lahko pozabavate ob vašem dnevu. Morda boste ob premišljevanju našli dodatno samozavest in samozaupanje, ki ju manjka ogromno ženskam.

    • Se sploh zavedate, koliko različnih opravil vas čaka iz dneva v dan? 
    • Se kdaj vprašate, kako vse to zmorete opraviti?

Moj odgovor na zadnje vprašanje so ljubezen, nežnost, toplina in dobrota, ki seje iz vas. Samo te čudovite lastnosti vam lahko omogočijo, da zdržite vse napore in z nasmehom naredite še korak dlje.

Ampak danes zvečer in jutri si le vzemite nekaj časa zate. Dovolite, da vas drugi osrečijo, razveselijo in vam povedo, kako hvaležni so, ker ste.

Luna je ženskega spola

Z ženskami v astrologiji najtesneje povezujemo Luno. Ta Zemljina večna spremljevalka močno vpliva na življenje na našem prelepem planetu.

Če bi pogledali v nebo in vsak večer opazovali Luno, bi opazili, da se vsak večer nekoliko spremeni delček, kolikor je lahko vidimo.

Skozi mesec dni oz. nekaj dni manj se preobrazi od mlaja ali prazne lune, pa vse do ščipa ali polne lune in prepotuje pot do tam, kjer je ponovno ne moremo opazovati. Včasih pa se “zaplete v Lunin ali Sončev Mrk“.

Prav tako kot Luna, se skozi mesec spreminjamo ženske. Moške to spravlja ob živce in včasih se vprašam, ali ni prav Luna tista, ki nas dela tako občutljive in presenetljive. Pa hkrati vznemirljive in zanimive.

Vpliv Lune na vaše življenje

Vem, da na vsako od nas vpliva rojstni horoskop in v njem postavljeni planeti. Pa vendar, me včasih obide želja, da bi opazovala samo mogočen Lunin vpliv.

Kako Luna vpliva na vas, je odvisno, kako je bila postavljena v trenutku, ko ste se rodili. V vašem rojstnem horoskopu piše, v katerem znamenju je bila postavljena. To je »vaša Luna«. Preko njene postavitve lahko ugotavljate, kako občutljivi ste in kakšne potrebe imate.

Natančen trenutek rojstva je pomemben, ker je le z njegovo pomočjo mogoče izračunati hišo, v katero vam je bila v zibko položena Luna. To življenjsko področje, ki ga opisuje hiša, je za vas izjemnega pomena, saj pokaže, pod katerimi vplivi ste najbolj občutljivi in kaj najbolj potrebujete.

Aspekti ali odnosi med Luno in drugimi planeti v vašem rojstnem horoskopu vam ponujajo pomembne informacije, kaj sproža vaše občutke in odzive.

Kako nadzorovati instinktivne reakcije?

Pod Luninim vplivom je odzive zelo težko kontrolirati. Zato se je vredno vnaprej pripraviti na presenečenja, ki vas čakajo iz dneva v dan.

Bolj, kot se boste zavedali sebe in svojih instinktivnih reakcij, za katere je zadolžena Luna v vašem rojstnem horoskopu in s tem v vašem življenju, lažje jih boste nadzorovali.

Pogosteje se boste znašli v situacijah, ki so za vas prijetne. Zagotovo se boste sčasoma naučili, kako ravnati, da se izognete tistemu, kar vas običajno zaboli.

S tem si boste podarili najlepše darilo. Zaživeli boste še bolj v skladu s tem, kar potrebujete. O svojih potrebah se boste lahko odkrito pogovorili s tistimi, ki se jih ne zavedajo in vas s tem prizadenejo.

Veliko žensk mi je že sporočilo, da zdaj, ko bolje razumejo sebe, od drugih prejmejo več ljubezni, naklonjenosti in pozornosti kot pred tem vse svoje življenje.

Prav to je glavni razlog, da sem Luni namenila dodatno pozornost prav ob Dnevu žena. Želim vam, da bi ga preživeli natančno tako, kot vam narekuje hrepenenje vaše duše.

Vam je bil članek všeč? Prijavite se na prejemanje e-novic in naslednjega boste lahko prebrali takoj, ko bo objavljen.

[Form id=”86″]

 

 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>