Letni horoskop 2018 Škorpijon za astrološko znamenje škorpijona

Letni horoskop 2020 Škorpijon

Letni horoskop 2020 Škorpijon

Letni horoskop 2020 škorpijon prinaša ogromno aktivnosti, povezanimi s financami in odnosi z različnimi ljudmi. Že lansko leto ste imeli zelo lepe priložnosti za srečo pri obeh. Če ste jih izkoristili, se bo trend nadaljeval tudi letos. 

Zavedajte se, da vam zvezde prinašajo priložnosti več let zapored, zato lahko še marsikaj izboljšate ali vsaj požanjete, kar ste v preteklosti posejali. Precej pomembni bodo letos za vas tudi kariera in poklicni cilji, zato jim namenite dovolj pozornosti. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo ni najpomembnejše področje za vas v tem letu. Veliko pomembnejši bodo odnosi z ljudmi, ki vas obkrožajo v okolju, kjer živite. V nekaterih obdobjih lahko tu najdete tudi ljubezen. Zelo radi se boste učili, zato se ljubezen lahko skriva tudi v šolskih klopeh. 

Največja napaka, ki jo lahko storite, je idealiziranje. Bodite realni in poskušajte presoditi, ali nekdo zasluži vašo pozornost, da ne boste kasneje razočarani. V partnerstvu bodite pripravljeni na razreševanje predvsem od marca do maja. 

Denar in finančne zadeve

Denar je eno od najpomembnejših področij letošnjega leta. Z njim se boste morali veliko ukvarjati in mu namenjati precej pozornosti. Še zlasti bodite pozorni na dogajanje od aprila do junija in v zadnjih dveh mesecih leta. To so obdobja, ko lahko denar dodatno priteka. 

Ob povečani sreči na finančnem področju, se zavedajte, da je to leto, ko si lahko finančno opomorete, vendar ni namenjeno brezglavemu zapravljanju. Naj vas trenutna situacija ne zavede in ne mislite, da si lahko privoščite prav vse, kar želite. To bi prineslo težave v naslednjih letih. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Poklic in kariera nista posebno močno poudarjena letos. Pričakovati je, da bodo aktivnosti na tem področju potekale nekako približno tako kot v preteklih letih. Seveda, s tem, ko nadaljujete, kakor ste zastavili, boste lahko s plodovi dela tudi normalno živeli. 

Kljub povedanemu, imate malce boljše možnosti na delovnem področju v marcu. V aprilu se lahko pojavijo vprašanja, ali počnete prave stvari. To se lahko ponovi tudi od junija, pa vse do konca leta. Leto ni primerno za bistvene spremembe, če o njih niste trdno prepričani.

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Škorpijon si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop škorpijon?

  • Jasminka Kosovel pravi:

   kulski-koliko pa stane letni horoskop za moje znamenje

   • Irena Stopar pravi:

    Letni horoskop za vaše znamenje je na spletni strani astrolog.si je brezplačen. Le poiščite svoje znamenje in ga preberite.

    Na voljo je zelo ugoden Osebni dnevni horoskop, ki velja samo za vas. Več o njem si preberite na povezavi https://mojaakademija.si/izdelek/osebni-dnevni-horoskop, kjer boste našli tudi vrednost prispevka zanj. Le opcijo prej izberite (e-izvod, tiskan ali oba), da bo prispevek pravi.

 • >