Letni horoskop 2018 Škorpijon - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Škorpijon za astrološko znamenje škorpijona

Letni horoskop 2018 Škorpijon

Shares

Letni horoskop 2018 Škorpijon

Letni horoskop 2018 škorpijon vas v letošnjem letu postavlja pod soje žarometov zodiaka. Že od konca lanskega leta lahko čutite blagodejen Jupitrov vpliv. Vašemu znamenju prinaša odlične priložnosti in možnosti za obilje. Srečo lahko občutite tako na finančnem področju kot na mnogih drugih življenjskih področjih, ki so pomembna za vas. Edina slabost te postavitve je v tem, da lahko pridobite dodaten kilogram ali več. To vas bo motilo le, če ste zelo občutljivi na svoj videz. V nasprotnem pa boste uživali v svoji novi podobi in možnostih, ki se vam ponujajo na splošno.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo sta pomemben del vašega življenja. Še zlasti takrat, ko spoznate nekoga, ki vam vrača strasti, čustva in topel objem. Priložnosti, da najdete ljubezen, imate. Bi vas pa rada opozorila, da morate pred tem izpustiti nekoga iz svojega objema ali iz svojih misli. Ko boste k sebi pritegnili novo osebo, prejšnjega partnerja ali ljubimca nikar ne idealizirajte in ne omenjajte več. Razčistite s seboj, nato uživajte v odkrivanju novih dimenzij ljubezni na novo. Najbolj srečni v ljubezni boste v februarju in marcu ter od druge polovice septembra dalje. Težave pa lahko pričakujete od maja do novembra. Še zlasti, če ste rojeni v začetku znamenja.

Denar in finančne zadeve

Gospa Sreča vas letos spremlja na mnogih področjih. Eno izmed najbolj očitnih je sreča na finančnem področju. Seveda se nič ne bo zgodilo, če boste sedeli v kotu in razmišljali, kako bo denar pritekal na vaš račun. Morali boste v akcijo. Dobra novica pa je, da ste zdaj za svoje aktivnosti lahko bogato nagrajeni. Uporabite svoj notranji magnetizem in močne instinkte. Pripeljali vas bodo do najboljših možnosti. Za vas je pomembno, da si zastavite prave finančne cilje, ker jih boste v letošnjem letu lahko začeli dosegati.

Poklic in kariera

Denar je, seveda, povezan s poslovno in karierno potjo. Zvezde vam na tem področju ne prinašajo nekih pomembnih sprememb. Bolj verjetno je, da ste v preteklosti že izbrali svojo pravo pot. Zdaj jo morate le še utrditi in nadgraditi svoje zamisli, kako vam lahko prinesejo več denarja. Če si ga želite, seveda. V maju, novembru in decembru se lahko pri vaših poslovnih aktivnostih pojavi nekaj, kar vas bo spravljalo ob pamet. Takrat vam svetujem, da ne sprejemate nepremišljenih odločitev.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Škorpijon si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>