Letni horoskop 2019 Škorpijon - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Škorpijon za astrološko znamenje škorpijona

Letni horoskop 2019 Škorpijon

Letni horoskop 2019 Škorpijon

Letni horoskop 2019 škorpijon vam v letošnjem letu prinaša vrsto prijetnih presenečenj. Spoznali boste ogromno ljudi in se zapletli v zanimive pogovore s tistimi, ki vam lahko pomagajo spoznati, razumeti in se odločiti glede pomembne zadeve. Pomembni bodo odnosi z brati in sestrami. Vsekakor imate podporo in izkoristite jo!

Zelo pomembno bo za vas tudi finančno področje. Priložnosti za stabilne finance bo dovolj, da jih boste lahko oplemenitili. V kolikor še niste uredili osebnih financ, letos to zagotovo naredite. V vsakem primeru pa se izognite špekulacijam, ker niso nujno dobre za vas. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo bosta za vas različno pomembna, glede na to, kdaj ste rojeni. Prihaja lahko do težav v partnerstvu. Že zlasti rojeni na začetku škorpijona boste opažali, da se na partnerskem področju nekaj dogaja. Nekaj je preživelo svoj ciklus in na tem bo potrebno delati. Rojeni v sredini znamenja se ne zapletajte v ljubezenske trikotnike, ker bo bolelo. 

Sicer pa lahko srečo v ljubezni najdete skozi različna obdobja celega leta. Zvezde vam svetijo z naklonjenostjo že od prvih januarskih dni, zatem še v marcu in aprilu. Druga pošiljka sreče v dvoje se vam obeta od oktobra do decembra. 

Denar in finančne zadeve

Lansko leto ste imeli izjemne možnosti, da si finančno opomorete, vendar letos ne bodo nič kaj manjše. Srečo pri denarju preprosto morate letos izkoristiti, ker naslednje leto morda ne bo tako bogato kot letošnje. 

Zelo ugoden čas za finance se vam obeta skozi vse leto, še posebno v novembru in decembru. Pri tem ne pozabite nekaj denarja prihraniti, saj se lahko zgodi, da boste denar v prihodnosti potrebovali. Začnite voditi osebne finance, če jih še niste. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Na poklicnem in delovnem področju lahko pričakujete približno toliko aktivnosti kot lansko leto, saj niso posebno izpostavljene. Ker pa imate zelo lepe možnosti za oplemenitenje vaših financ, bo verjetno potrebno kar zavihati rokave, kajti zvezdam je potrebno malce pomagati. 

V januarju in februarju se obeta neka priložnost ali ovira na poslovnem ali kariernem področju. Bodite pozorni na svoj nezmotljivi notranji čut, ki naj vam pove, katera je prava smer za odločitev.  

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Škorpijon si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop škorpijon?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down