astrološke hiše denarja

Hiše denarja v horoskopu

Astrologija, denar in hiše denarja

Astrologija in denar sta tesno povezana. Gre za eno od življenjskih področij, po katerem ljudi radi vprašajo. Mnogi zmajujejo z glavo, ko nekdo sprašuje astrologa po denarju, hkrati pa nestrpno sprašujejo: »Kaj ti je astrolog-inja povedal-a?«. 

Seveda, dobro razumem, da si človek želi želi imeti denar in biti bogat. Čeprav štejejo različne oblike bogastva, je zelo privlačno prav bogastvo v denarju. Zakaj?

Verjetno zato, ker denar omogoča svobodo in uživanje v življenju. Vsakdan postane precej bolj zabaven kot, če morate gledati na vsak cent. 

Kaj pogledati v horoskopu za denar

Podobno, kot pri vsaki razlagi rojstnega horoskopa, boste tudi pri denarju morali razložiti planete v astroloških znamenjih, hiše in aspekte. Vse to so temelji astrologije, ki jih v povezavi s posebnimi pravili (4 koraki za razlago horoskopa), uporabite tudi za denar.

Vse to podrobno razlagam na tečaju vsaj 4 šolske ure, zato vas vsega ne morem naučiti v enem prispevku. Nekaj malega znanja pa boste kljub vsemu odnesli tudi danes. Tokrat bom namenila pozornost hišam denarja v horoskopu.

Hiše (verjetno že veste) so življenjska področja oz. tisti »koščki pizze«, ki so vrisani v krogu, razdeljenem na 12 delov. Nekatere od njih so tesno povezane z denarjem, nakupovanjem, naložbami in finančno svobodo. 

Namig: Če hiš še ne poznate, boste po brezplačnem 5-dnevnem tečaju na povezavi tukaj, to spoznali. Vzemite si 5 dni po nekaj minut za astrologijo, se vsak dan nekaj malega naučite in lažje boste sledili tudi člankom na mojih spletnih straneh. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Hiše denarja v horoskopu

Pri razlagi denarja v horoskopu se boste zagotovo morali dobro ozreti na dogajanje v posamezni astrološki hiši. Pri tem boste povezovali hiše denarja ali t.i. finančne hiše s celotnim dogajanjem v horoskopu.

Z denarjem je v astrologiji povezanih kar nekaj hiš. Nekaj informacij o svojem ravnanju z denarjem boste našli, če se osredotočite vsaj na dogajanje v finančnih hišah horoskopa. Najpogosteje je denar v horoskopu opisan v naslednjih hišah:

  • 2. hiša je povezana s tem, kar imate v žepu. V mislih imam gotovino v denarnici, znesek na osebnem računu in podobno. Praviloma gre za manjše vsote, ki so tu, da jih porabite iz dneva v dan, iz tedna v teden.
  • V 2. hišo spadajo tudi stvari, ki jih kupujete s svojim denarjem.
  • 8. hiša je praviloma povezana z veliko več denarja kot ga je v 2. hiši. Sem spadajo vaše naložbe. Če ste odprli npr. varčevalni račun, na katerem imate 30,000 €, je ta denar v horoskopu opisan v 8. hiši. Prav tako delnice in vaše druge naložbe.
  • Ljudje so pogosto zadolženi, celo veliko bolj zadolženi od tega, kar imajo. Glavnina dolgov je stvar 8. hiše. Vanjo spada tudi vse tisto, kar vam povzroča finančne težave in posledično slabi vaše zdravje ter vitalnost.
  • Pri podjetjih je z denarjem tesno povezana 11. hiša. To je denar od plačil, ki jih prejmejo v zameno za svoje izdelke in storitve. 
  • Pri posameznikih pa so v 11. hiši zapisani razni socialni prejemki in po upokojitvi, pokojnina.

Poleg omenjenih hiš, je z denarjem lahko povezano še marsikaj v horoskopu. Samo s pregledom hiš lahko takoj začnete raziskovati delček odgovorov na vprašanja o tem, koliko lahko zaslužite, kako porabljate denar, kaj se dogaja z vašim varčevanjem in naložbami.

Moje izkušnje z denarjem

Sama astrologijo cenim in uporabljam vsakodnevno v zasebnem in poslovnem življenju. Z njeno pomočjo bolje razumem sebe in se lažje odločam. Tudi glede financ. Seveda, z istim znanjem in izkušnjami pomagam še mnogim drugim ljudem.

Kljub temu, da astrologija predstavlja eno najpomembnejših ved, ki jih dnevno uporabljam, pri denarju in še marsikje ne prepuščam odgovorov samo njej. Vzamem najboljše odgovore, ki jih ponuja. Zatem pa zraven uporabim še ostala znanja in zdravo pamet. Podobno vzpodbujam tudi udeležence tečajev in svoje kliente. 

Za ljudi, ki želijo urediti svoje finance, več privarčevati in za tiste, ki si želijo sami pomagati tudi z najbolj nesrečnimi horoskopi, sem ustvarila tečaj o denarju. To ni astrološki tečaj. V bistvu ima z astrologijo samo toliko skupnega, da jo samo za nekaj minut omenim v zadnjem modulu.

Tečaj o denarju predstavlja praktični vodnik s praktičnimi primeri in napotki, kako uredite svoje osebne finance, začnete varčevati in kmalu začnete uživati v preostanku denarja. Dodani so tudi vsi pripomočki za enostavno spremljanje denarja.

V kolikor ste pripravljeni na novo življenje po finančni spremembi, narediti, kar vam pokažem in to z istimi dohodki, brez ali skoraj brez odrekanja, vas povabim v tečaj pod mojim mentorstvom. Vpis poteka na povezavi tukaj. Se vidiva v tečaju!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

  • Irena Stopar pravi:

    Ste že kdaj vprašali astrologa glede denarja? Poznate koga, ki kar naprej kliče in sprašuje, kdaj se mu obeta boljša finančna situacija? Ste sebi ali komu drugemu glede denarja že pogledali v horoskop?

  • >