Letni horoskop 2018 Devica - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Devica za astrološko znamenje devico

Letni horoskop 2018 Devica

Shares

Letni horoskop 2018 Devica

Letni horoskop  2018 devica napoveduje, da vam znajo v letošnjem letu krojiti usodo številni pogovori in mnoga srečanja z različnimi ljudmi v vašem bližnjem okolju. Komunikacija z ljudmi bo izjemno pomembna za vas. Četudi morda spadate med zapečkarje in ste še nesigurni v družbi nepoznanih ljudi, se zdaj odpravite mednje. Med njimi lahko srečate nekoga, ki vam bo posredoval pomembno informacijo. Takšno, ki jo lahko koristno uporabite in lepše zaživite. Čas je ugoden tudi za to, da se nečesa novega naučite. Vpišite se v tečaj ali preberite več knjig.

Ljubezen in partnerstvo

Zelo veliko časa se boste ukvarjali tudi z ljubeznijo in partnerstvom. Bolj, kot se boste sprostili, bolj boste uživali. Če pa boste iskali iglo v kopici sena, vam bo prineslo vse skupaj le obžalovanje. Na vas čaka nekdo, ob katerem se boste dobro počutili. Ne verjamem, da bi šlo za vznemirljivo ljubezensko zgodbo. Bolj verjetno je, da boste srečali nekoga, ki bo deloval malce strog, s tradicionalnimi vrednotami in zanesljiv. Najlepše vam zvezde v ljubezni svetijo v januarju in decembru. Srečen čas za vas pa je še od februarja do julija ter še v nekaj drugih obdobjih vse do konca leta.  

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju boste imeli srečo. Vpliv je bil ugoden za vas že lansko leto, a vam zvezde obljubljajo dodatno pošiljko denarja tudi v avgustu, septembru in oktobru. Takrat lahko nekaj dodatno zaslužite, zamenjate službo za bolje plačano ali prepričate nadrejenega za napredovanje z boljšo plačo. Še zlasti, če delujete na področju izobraževanja, prometa, trgovine in podobno, vam bo šlo zelo dobro. Verjetno z denarjem že znate smotrno ravnati. Če pa se vam zdi, da bi lahko še karkoli izboljšali, se pogovorite z nekom, ki vam lahko pomaga na tem področju. Splačalo se vam bo.

Poklic in kariera

Malce manj pomembno za vas bo področje poslovnega delovanja in napredovanja v karieri. (opomba: delo in kariera ter poslovno področje sta v astrologiji dve različni zadevi). Govorim torej o najbolj ambicioznih devicah. Za vas ni pričakovati večjih sprememb, če jih ne boste sami naredili na silo. Nobene potrebe ni, da bi si naložili dodatno delo, saj že tako delate preveč. V letošnjem letu raje malce več uživajte v življenju in si naberite moči za prihodnost. Če ste rojeni v prvi polovici znamenja, se letos raje posvetite ljubezni, za katero imate odlične možnosti. S poslovnimi zadevami se boste več ukvarjali, ko pride ugodnejše leto zanje.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Devica si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>