Letni horoskop 2019 Devica - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Devica za astrološko znamenje devico

Letni horoskop 2019 Devica

Letni horoskop 2019 Devica

Letni horoskop  2019 devica napoveduje, da v letošnjem letu na vaša vrata trka ljubezen. V kolikor že več let iščete tisto pravo osebo, ki vas bo sprejemala takšne kot ste, in se ne bo pritoževala nad vami, ste dočakali leto, v katerem se to lahko zgodi. Delo bo pomembno, a si naložite le toliko kot lahko nosite, da vam bo ostalo dovolj energije za lepšo plat življenja. 

Nasproti vam prihaja tudi vse večja želja po druženju in spoznavanju sebe s pomočjo astrologije. Le-ta lahko postane vaša zvesta prijateljica, ki ji boste zaupali vse svoje skrbi. Obdarila pa vas bo z razumevanjem, ki ga zdaj potrebujete.  

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Zelo vas bosta zaposlovala ljubezen in partnerstvo. Sprostite se in uživajte kot že dolgo ne! Zavedajte se, da vam v ljubezni ni vsako leto tako naklonjeno kot letošnje, zato res ne komplicirajte in se znebite občutka, da si morda ne zaslužite toliko sreče kot je lahko prejmete. 

Vse na nebu je pripravljeno na vas, zato se pridružite plesu zvezd. V kolikor vas prijatelji povabijo v družbo, se odzovite povabilu. Ugodne vplive za ljubezen boste sicer čutili tudi naslednje leto, a zakaj bi čakali? 

Denar in finančne zadeve

Ob ogromno priložnostih na ljubezenskem in delovnem področju, za denar ne boste imeli prav veliko časa. Nič ne de. To področje letos za vas ni najpomembnejše. Že v januarju se lahko pojavi malce bolj sušen mesec, a vas to ne bi smelo pretirano vznemiriti. 

V letih kot je letošnje, je za vas zelo pomembno, da imate urejene osebne finance in veste natančno kam spravljate ali kako zapravljate svoj denar. V kolikor se tega izziva še niste lotili, vam ga toplo priporočam, ker vas bo manj skrbelo. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Na kariernem in poslovnem področju vam zvezde niso pripravile prav veliko dogajanja. Zelo verjetno bo na obeh področjih teklo približno tako kot v preteklosti. Nekoliko več dogajanja si lahko obetate v službi oz. pri tistem vsakodnevnem delu, ki ga opravljate. 

Delo, obveznosti in kariera letos preprosto niso najpomembnejši. Za vas je veliko bolj pomembno, da si dovolite uživati v življenju in opravite, kar pač morate. To boste storili z "levo roko". Poskrbite le, da si ne boste naložili več kot lahko opravite v rednem delovnem času. 

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Devica si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop za devico?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down