Letni horoskop 2018 Devica za astrološko znamenje devico

Letni horoskop 2020 Devica

Letni horoskop 2020 Devica

Letni horoskop  2020 devica vam za letošnje leto napoveduje izjemno dobro in plodno leto. To je eno izmed tistih, ki vam bo ostalo v lepem spominu. Predvsem se prepustite ljubezni, hobijem in preživite čim več časa ob aktivnostih, ki vas veselijo. 

Po naravi ste deloholik ali se zaradi izčrpanosti zatečete k počitku v obliki bolniškega dopusta. Letos pozabite na vse to! Zvezde vam ponujajo življenjski preobrat, kakršnega morda zavidate drugim. Zato morate zdaj uresničiti svoje sanje in se prepustiti vsemu lepemu. Živite na polno! 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen in partnerstvo

To je vaše leto ljubezni! Izkoristite ga, saj boste imeli priložnosti za ljubezen in lepšo partnersko zgodbo skozi vse leto. Letos pozabite kritični pogled in se naučite v ljudeh videti dobro. Naj vas odnesejo marjetice in tisti "ljubi-ne ljubi-ljubi". 

Posebno dobri dnevi za ljubezen se obetajo v januarju, avgustu in oktobru. V januarju, februarju in marcu pa boste imeli nekaj več dela v obstoječem partnerstvu. Bolj, kot boste ljubeči in sproščeni, lažje boste shajali s seboj in drugo osebo. Prepustite se trenutku! 

Denar in finančne zadeve

Letošnje leto bosta pomembnejša ljubezen in partnerstvo od denarja. Seveda, denar potrebujete in brez skrbi! Imeli ga boste dovolj, da boste lepo živeli. Ne boste pa se valjali v več kot ste vajeni. 

Nekoliko ugodnejše vplive boste čutili v septembru in oktobru, ko se lahko pojavi kakšna povišica ali nek nepričakovan priliv. V februarju, marcu in od julija dalje bodite hkrati pozorni na nepremišljeno trošenje, ki vam lahko pokvari finančno trdnost. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Poklic, kariera in poslovne zadeve bodo letos manj pomembne za vas. Bolj bo pomembna ljubezen, zato izkoristite priložnosti, ki se obetajo v obliki osebne sreče in zadovoljstva. Seveda, ob metuljčkih, na delo ne pozabite, saj predstavlja vaš vir dohodka. 

Brez skrbi, ne bo vam dolgčas, ampak delo letos resnično ne sme biti v ospredu oz. vaša glavna zaposlitev. Izjemoma, če le-to predstavlja vašo največjo ljubezen in vam tudi v čustvenem smislu lahko napolni vaše dneve z več radosti kot druga oseba. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Devica si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako vam je všeč letni horoskop za devico?

  • >