OSEBNI POSVET

Posodobitev:

POSVET PRI IRENI STOPAR ŽAL NI NA VOLJO DO PREKLICA TEGA OBVESTILA!

Irena je z vami na vseh tečajih v Moji Akademiji, kjer vam na webinarjih za udeležence tečajev odgovarja tudi na vaša zasebna vprašanja! 

Vsakdo se kdaj sreča z vprašanji glede ljubezni in partnerstva, poklicnih načrtov, vzgoje otrok ali zamer in neustrezne komunikacije z drugimi (partnerjem, starši, otroci, sodelavci, nadrejenimi, …). Na osebnem posvetu se pogovoriva o stvareh, ki vas begajo ali mučijo.

Čas nameniva tudi za določanje prioritet v življenju. Pomagala vam bom zasnovati boljše rešitve, da boste svoje želje in hrepenenja uresničili.

Posvetim se vam lahko preko telefona. Ob vnaprej dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko.

Izjemoma, zlasti če živite v tujini, uporabiva Skype. Telefonu dajem prednost, ker je pogovor preko Skype pogosto moten. To pa lahko moti vašo koncentracijo.

Naročite se preko prijavnice na posvet, ki je dodana ob koncu opisa storitve. Termin in dolžino posveta dogovoriva preko e-pošte. Čakalna doba je lahko od 7 do 30 dni, odvisno od obdobja, ko se naročite.  

Kako poteka posvet?

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

V prvih nekaj minutah pogovora mi razložite kakšen je namen posveta. Predvsem bodite iskreni pri tem, kaj bi radi razrešili, saj vam tako najlažje pomagam poiskati rešitve in odgovore na vaše dileme.

Medtem, ko se pogovarjava, mi sporočite vaše rojstne podatke, če gre za astrološki posvet. Če gre za posvet s področja osebne preobrazbe in poslovne uspešnosti, se lotiva kar konkretnega raziskovanja možnih rešitev za vas.

Med astrološkim pogovorom izrišem vaš rojstni horoskop. Odločim se, katera moja znanja in izkušnje vam bodo najbolj koristile. Na osnovi tega izrišem dodatne horoskope, ki govorijo o trendih v prihodnosti, o partnerstvu ali povezane z drugimi dilemami. Izberem tiste, ki najbolje opisujejo vaše dileme.

Nato se z vami pogovorim, čemu bi se bilo dobro izogniti, kaj je mogoče storiti v dani situaciji in katere dobre vplive bi bilo vredno izkoristiti in podobno. 

Pri posvetih osebne preobrazbe vam postavim nekaj dodatnih vprašanj. Z njihovo pomočjo si boste lahko hitro odgovorili, kaj bi bilo vredno spremeniti. Pa tudi česa vam ni potrebno spreminjati, čeprav vam morda vaša okolica govori, da počnete narobe.

Večina ljudi mi dovoli, da jih ob tem motiviram za spremembo in iskanje novih rešitev oz. najboljših odločitev, ki jim lahko spremenijo življenje na bolje. Tudi vam želim pomagati najti le tisto, kar vam bo koristilo in vas popeljalo do sreče.

Težko je vnaprej opredeliti, kaj bom uporabila in kako bo tekel pogovor, ker ste unikatni posameznik in se moram na licu mesta odločati kaj natančno je najboljše za vas. Zato vam pred pogovorom z vami ne morem zagotoviti kako bo tekel posvet.

Irena, hvala za vse. Želim vam, da bi imeli veliko strank, ki se želijo spremeniti, kajti meni ste na posvetu zelo pomagali. Vsega nisem dojela takoj, ampak zdaj, po 3 mesecih od najinega srečanja, mi je vse jasno. Še enkrat hvala.

Zala

Teme pogovora

Pogovoriva se lahko o skoraj vseh življenjskih situacijah.

O ljubezni in partnerstvu, o financah, o službi, o poslovanju, o odnosih s starši, otroci, taščami, šefi, o izobraževanju, o hobijih, o težkih situacijah, o možnostih napredovanja in uspeha, o depresivnih stanjih, o načinu spremembe na katerem koli življenjskem področju in še mnogo drugega.

Ne odgovarjam na vprašanja tipa: "Kaj se mi bo zgodilo?". Imate svobodno voljo, zato vam ne želim odgovoriti, čeprav je z astrologijo to mogoče. Moja naloga je razumeti in pomagati kolikor je v moji moči. Na posvet pri meni se naročite le, če ne iščete čarobne paličice, ker je nimam. 

Z veseljem pa vam pomagam poiskati odgovor na vprašanje: "Kaj se dogaja? Zakaj se tako počutim? Kakšne talente lahko izkoristim? Kaj lahko storim, da bodo zadeve dobro tekle?" in podobna.

Obstaja vrsta odnosov, pri katerih želite razumeti, kaj lahko pričakujete od druge osebe. V tem primeru se ne moreva izogniti odgovorom na postavljena vprašanja o tej osebi. Seveda le toliko, kolikor se vprašanja in odgovori nanašajo na odnos, ki ga želite razumeti, izboljšati ali prekiniti.

Pogovor lahko teče tudi glede vzgoje otrok ali vsakodnevnih dilem, pred katerimi se znajdejo otroci in starši. Tudi o zadevah, ki se tiče vaše vzgoje v otroštvu in odnosa z vašimi starši. Skladno z astrološko etiko, ne odgovarjam na vprašanja, povezana z vašimi polnoletnimi otroci. Če želijo odgovor, naj me pokličejo sami. 

Na vprašanja, povezana z dolžino življenja in na zdravstvena vprašanja, tudi povezana z nosečnostjo, ne odgovarjam, ker nisem zdravnica. Lahko pa se pogovoriva in najdeva najprimernejše načine za spremembo življenjskega sloga ali navad, s katerimi boste ohranili ali povrnili zdravje.

Na vprašanja tipa: »Kaj se bo zgodilo mojemu možu?«, »Ali bo sosed kupil tisto hišo?«, »Ali se bo sin res poročil s to mladenko?« in podobno ne smem odgovoriti. Tem osebam, predlagam, me priporočite. Naj me sami vprašajo, kar jih zanima, pa bomo skupaj poiskali odgovore na njihove dileme.

Saj ne vem, kako naj vam povem, da ste zlati sonček, ki sveti za vse nas izgubljene dušice. Meni ste znali pomagati ponovno do sreče. Hvala, hvala, hvala... milijonkrat.

Rosana

Do Irene Stopar sem prišla, ker je moja astrologinja umrla. Dolgo sem iskala drugo in kar težko sem se odločila za posvet pri Ireni. Po posvetu pa sem vedela, da sem jo še kako potrebovala. Niti ji ne bi rekla, da je le astrologinja. Je ženska z življenjskimi izkušnjami in modrostjo, ki jo je nesebično delila z menoj. Irena, hvala. 

Valerija

Telefonski posvet

Posvet poteka preko telefona. Nanj se morate predhodno naročiti na povezavi tukaj. Termin uskladiva preko e-pošte ali ga izberete v postopku naročila, če je na voljo. Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko. 

Snemanje posvetov ni dovoljeno!

Dobro je vedeti

Pri svojem delu ves čas sledim napotkom astrološke etike. Pomagajo mi, da z vami delim tiste informacije, ki so koristne za vas. Ne delim informacij, ki bi lahko škodovale vam ali tretji osebi. Uporabila bom vse svoje znanje in izkušnje, da vam pomagam do sreče. 

Kako se prijaviti?

Prijavite preko naročila na Moji Akademiji. Čakalna doba se skozi leto spreminja. V povprečju znaša 7 - 30 dni. Ponudila vam bom prvega prostega, glede na vašo izbiro. Po oddani prijavnici, plačajte izbrani znesek. Po prejemu nakazila, vam bom v roku 1-3 delovnih dni potrdila prvi prost termin preko e-pošte. 

>