Letni horoskop 2019 Lev - www.astrolog.si
Letni horoskop 2018 Lev za astrološko znamenje leva

Letni horoskop 2019 Lev

Letni horoskop 2019 Lev

Letni horoskop 2019 lev od vas zahteva ogromno vložka na delovnem področju. V kolikor še čakate na napredovanje v službi, ga boste dočakali predvsem, če se boste dokazali. Z vztrajnostjo in odlično organizacijo dela lahko presenetite vse, tudi sebe. 

Zelo pomembna bosta osebna rast in ukvarjanje s seboj. V kolikor čutite, da vam neka lastnost še nagaja in bi se morali na tistem področju spremeniti, lahko v tem letu premagate tiste zadnje demone, ki vam onemogočajo postati najboljša verzija sebe. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Že v januarju in februarju vas bo močno prevzela želja po ljubezni in partnerstvu. Planeti vam sicer na tem področju kar lepo svetijo in pravi čas je, da pokažete svojo toplino. S svojo pojavo boste zelo hitro ujeli poželjiv pogled kjerkoli se pojavite. 

Čeprav imate vse leto precej dobrih možnosti, da najdete pravo osebo, se vam obeta najboljši čas za ljubezen v januarju, avgustu in novembru. Januar vam lahko prinese tudi nekaj nemira na partnerskem področju, ko bodite pazljivi, da se ne zapletete v kak ljubezenski trikotnik.  

Denar in finančne zadeve

Denar in finance skozi glavnino letošnjega leta za vas ne bodo tako zelo pomembne kot ljubezen. Zelo veliko časa boste posvetili delovnemu področju, zato tudi finančni uspeh za dobro opravljeno delo ne bi smel izostati.  

Najboljši čas za dodaten zaslužek in ukvarjanje z denarjem se vam obeta v drugi polovici avgusta in v septembru. Dobre priložnosti pa so na delu tudi januarja, julija in decembra. To je odličen čas, da uredite svoje osebne finance. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Za vas bosta skozi vse leto zelo pomembni kariera in delovno področje. Predvsem delo, dolgoročno načrtovanje in organizacija dela vas bodo močno zaposlovali. Vpliv bo sicer občasno malce popustil, a je zelo poudarjen skozi vse leto. Poskrbite za sprostitev!

Rojenim v prvih dneh leva se obeta nekaj nenadnih preobratov pri poslovnih zadevah. Nekaj bo potrebno spremeniti, zato postanite prilagodljivi. Ne čudite se, če boste ob zaključku leta pogledali na svoje življenje in dobili občutek, da ste glavnino leta le delali. Pri tem ne pozabite na ugoden vpliv zvezd na ljubezen. 

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Lev si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Kako vam je všeč letni horoskop za leva?

 • >

  PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2019 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

  Letni horoskop 2019

  Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

  S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

  Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

  arrow-down