Letni horoskop 2018 Lev za astrološko znamenje leva

Letni horoskop 2020 Lev

Letni horoskop 2020 Lev

Letni horoskop 2020 lev prinaša precej bolj mirno leto kot so bila zadnja. Srčno upam, da ste me poslušali in v preteklih letih intenzivno delali na svoji osebnostni rasti. Da zdaj natančno veste, česa si želite in česa nikoli več ne boste dovolili v svojem življenju. 

V kolikor ste to storili, vam bo letošnje leto prineslo vrsto nagrad za pretekla prizadevanja. Bolje se boste počutili in posledično zgledali mlajši kot ste v resnici, vaša samozavest pa bo rasla kot se za leva spodobi - iz dneva v dan. 

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo letos ne bosta v ospredju. Za vas bo pomembno delo in kariera, vendar bodite brez skrbi. Tudi za ljubezen in romantiko boste imeli ugodna obdobja, ko boste lahko srečni kot že dolgo niste bili. 

Ugoden čas za ljubezen in partnerstvo se vam obeta že v januarju in prvi polovici februarja. Najboljši čas za ljubezen pa je v poletnih mesecih, še zlasti od julija do septembra. V teh obdobjih se odpravite še na počitnice, kjer lahko srečate kakšno zanimivo osebo. 

Denar in finančne zadeve

Denar in finance bo imel pomembno vlogo, a ne najpomembnejše. Glede vaše finančne situacije ni pričakovati kakšnih večjih odstopanj. Seveda, pod pogojem, da ne boste ničesar spreminjali. 

Namreč, imate dobre možnosti za napredovanje v karieri. S tem pa pogosto pride nekaj dodatnega denarja samo po sebi. Pred finančnimi izzivi se lahko znajdete v prvih dveh mesecih leta, avgusta in septembra. Izognite se nepotrebnim izdatkom!

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Izjemno pomemben čas bo za napredovanje na poklicnem področju. S premišljenim načrtovanjem in grajenjem kariere, se lahko zdaj pomaknete v sam vrh zaželenih kadrov. Pri tem pa je precej bolj izpostavljena zaposlitev kot grajenje lastnega posla. 

V kolikor imate svoje podjetje in želite v njem uspeti, boste letos morali nameniti precej pozornosti sodelavcem. Ljudje, ki so zaposleni pri vas, potrebujejo samozavestnega in odločnega vodjo, ki se jim dovolj posveča. To zna biti na trenutke precejšen izziv za vas. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Lev si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2020 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako vam je všeč letni horoskop za leva?

  • >