Letni horoskop 2018 Lev - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2018 Lev za astrološko znamenje leva

Letni horoskop 2018 Lev

Shares

Letni horoskop 2018 Lev

Letni horoskop 2018 lev za vas pripravlja lepa presenečenja. Samskim se obeta sreča v ljubezni, zato pojdite čim večkrat v družbo. Pokažite svoje čare, ki se jim drugi ne bodo mogli upreti. V kolikor si želite spremembe v poklicu, vam bo leto postreglo tudi s priložnostmi na tem področju. Več nepredvidenega se vam obeta, če ste rojeni v zadnjih dneh leva. Vi bodite prepričani, ali je sprememba resnično vredna vašega življenja. Navidezno dobre spremembe se vam obetajo predvsem do maja in od novembra dalje.

Ljubezen in partnerstvo

Eno od resnično izpolnjujočih področij je ljubezen. Levi si lahko letos oddahnete od iskanja tistega pravega partnerja, s katerim boste srečni. Priložnosti za ljubezen, ki lahko preraste v resen odnos, boste imeli na pretek. Le od vas pa je odvisno, koliko boste izbirčni. Najmočneje vpliv deluje od druge polovice novembra  in vse do konca leta. Poudarjeno srečo v ljubezni si lahko obetate še od marca do avgusta. Dobro novico imam tudi za partnersko področje. Tu ste v preteklosti morda doživeli nekaj stresa. Letos se vam obeta lepše leto, v katerem je lažje najti rešitve za odnos. Čeprav se vam morda v začetku leta in v poletnem času ne bo zdelo tako.

Denar in finančne zadeve

Aktivirano bo tudi družinsko področje, ki je tesno povezano z denarjem in financami. Še zlasti v drugi polovici leta, ko si morda zaželite, da bi začeli preurejati bivalno okolje ali se celo preselili. Čas je za tovrstne zadeve primeren le, če ste v preteklosti prihranili denar za spremembo. Resda imate nekateri levi dobre priložnosti na poslovnem in kariernem področju, ko vam denarja ne bo manjkalo. A, priporočam, da dobro preverite svoje finance, ali si spremembo lahko privoščite. Ta vpliv lahko prinese tudi možnosti, da se nekdo preseli v vašo družino ali se npr. otroci odselijo.

Poklic in kariera

Omenila sem poslovno in karierno področje. To zna biti na trenutke nestabilno, kar lahko povzroči ugodne ali morda neželene posledice. Še posebno velja opozorilo za rojene v začetku leva. Vi bodite od maja do novembra premišljeni, preden se odpravite za lovom na boljše delovno mesto ali se odločite za spremembo v poslu. Pripravljeni bodite tudi na prilagajanje. Še zlasti pri nečem, kar bi radi storili na svoj način. Še zlasti, če o vsem ne odločate sami, se znajo tu pojaviti izzivi.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Lev si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>