Horarna astrologija – hitri odgovori na jasna vprašanja - www.astrolog.si
Horarna astrologija je preprosta

Horarna astrologija – hitri odgovori na jasna vprašanja

Horarna astrologija daje hitre odgovore

Horarna astrologija je najbolj preprosta veja astrologije. Z njeno pomočjo prejmete točne odgovore na svoje dileme in vsakodnevna vprašanja. Najhitrejša in najbolj enostavna je pri jasno postavljenih vprašanjih.

Horarna astrologija je lahko zapletena ali enostavna.

V kolikor ste kdajkoli študirali tradicionalno astrologijo, ste ugotovili, da je tam še horarna astrologija precej zapletena. Prav nasprotno, jo moderna astrologija s svojimi jasnimi pravili naredi precej bolj prijazno.  

Horarna astrologija - kratka zgodovina

Horarna astrologija je ena od najstarejših vej astrologije, ki so jo uporabljali že starodavni narodi. Posebno mesto ji je prinesel William Lily s svojo knjigo Krščanska astrologija (v originalu Christian Astrology), ki je izšla v Londonu že davnega leta 1647. 

Ob začetku prejšnjega stoletja se je začela popularizacija astrologije. Alan Leo je začel z modernim gibanjem, pod vplivom katerega so astrologi vse bolj pridali pomen Sončevemu znamenju. 

Sčasoma pa se je pojavila nova veja moderne astrologije - moderna horarna astrologija. Le-ta je zasnovana na znanju iz preteklosti in enostavnih pravilih sodobnega sveta.

Nekoč sem ujela, da je nekdo rekel: "Manjka nam le še psihološka horarna astrologija!". Priznam, da si tudi sama psihološke horarne astrologije v tem trenutku še ne znam predstavljati. 

Moderna horarna astrologija se namreč od psihološkega pogleda na odgovore s pomočjo horoskopa močno razlikuje. Ostaja konkretna in še kako prizemljena. Podobno kot William Lily, čigar osnovno znanje smo moderni horarni astrologi nadgradili. 

Zakaj horarna astrologija

Včasih so rojstne podatke poznali le kralji, plemiči in nekateri drugi premožni ljudje. Za večino prebivalstva rojstnega horoskopa tako ni bilo mogoče izračunati in izrisati. A, verjemite, da so tudi ti ljudje imeli vprašanja. 

Zanimalo jih je kdaj se bo hči poročila, kakšna bo letina, ali naj posejejo to ali ono žito, da bodo od njega imeli finančno korist. Spraševali so se glede vremenskih razmer in ne prav poredko poskušali s pomočjo astrologa poiskati kakšno kravo, pujsa ali drugo živino. 

Od tedaj se je v svetu marsikaj spremenilo. Danes ljudje pogledajo vremensko prognozo na televiziji ali internetu. Večina ljudi pozna rojstne podatke ali jih vsaj zmore poiskati v rojstnem listu. Naš čas pa je naklonjen brskanju po sebi, svojih lastnostih in izboljšanju sebe. 

Nekaj pa je ostalo nespremenjeno.

Ljudje so še vedno radovedni, kaj se jim bo zgodilo. Še vedno je zanje kup vprašanj uganka, ki jo želijo razrešiti na čim hitrejši in čim bolj enostaven način. Tu se kot odlično orodje izkaže horarna astrologija

Vloga horarne astrologije danes 

V današnjem času horarna astrologija odgovarja predvsem na jasno postavljena vprašanja, ki zahtevajo točen odgovor. Še več. Med vsemi vejami moderne astrologije, je prav moderna horarna astrologija tista, s katero prejmete hiter in zanesljiv odgovor, ali se bo nekaj zgodilo. 

Prevladujejo jasno postavljena vprašanja, na katera astrolog lahko odgovori z "da" ali "ne". Ne zahteva psihološkega poglabljanja v horoskop, niti dolgih pogovorov ali posvetov. Prav zaradi horarne astrologije, po mojem mnenju, astrologijo mnogi zamenjujejo z vedeževanjem. 

Sama v tem času na horarna vprašanja za stranke skoraj ne odgovarjam in jih ne boste našli v moji ponudbi storitev. Zakaj? Zato, ker ljudje želijo odgovor takoj. Ob mojih obveznostih in "ubijalskih" urnikih pa tega ne morem obljubiti.

Ampak, zase in svoje domače, pa poleg Osebnega dnevnega horoskopa, najpogosteje uporabim prav znanje horarne astrologije, ker je zanesljiva in uporabna celo za odgovore na vprašanja, na katera bi z ostalimi vejami astrologije iskala odgovor zelo dolgo časa.  

Kako izdelati horarni horoskop

Horarni horoskop se na prvi pogled ne razlikuje kaj dosti od rojstnega horoskopa. Gre za krog, razdeljen na 12 delov, v katerem so vrisani simboli planetov kot so v tistem trenutku postavljeni na nebu.

Horarni horoskop izdelajte za trenutek in kraj, ko se je vam je porodilo vprašanje.

O tem, kakšna vprašanja so dobra in kako jih preoblikovati, če niso, namenjam ogromno pozornost na tečaju Horarna astrologija. Kajti samo na dobro postavljeno horarno vprašanje boste prejeli točen in zanesljiv odgovor. 

Kako razložiti horarni horoskop

Horarni horoskop razložite s pomočjo natančno določenih pravil, ki veljajo za horarno astrologijo. Vsako življenjsko področje ima svoja pravila, ki pa so si v moderni horarni astrologiji k sreči precej podobna. 

Ta prispevek bi bil dolg kot ponedeljek, zato se vam bodo morda zdela navodila za razlago horarnega horoskopa v nadaljevanju precej zapletena. Ko pa vam jih razložim in pokažem na konkretnih primerih počasi, korak za korakom, bodo postala za vas enostavna.

Na hitro vam lahko razložim, da horarni horoskop na Ascendentu vedno opisuje osebo, ki vprašanje postavlja. Običajno jo opisuje tudi Luna, če le nima "drugega dela v horarnem horoskopu". Kaj to pomeni? Če Luna ne opisuje drugega dela vprašanja. 

Zatem morate poiskati planet, ki vlada vprašanju. Od tega, na kaj se nanaša vprašanje, je odvisno, katerega boste izbrali. O tem vas, seveda, na tečaju podrobno naučim za vsako življenjsko področje posebej. 

Vaš naslednji korak je poiskati odgovor. V kolikor lahko planete osebe, ki postavlja vprašanje in planete vprašanja oz. zadeve, povežete z aspekti, bo odgovor pritrdilen. V nasprotnem bo nikalen. 

Poleg aspektov, pri horarni astrologiji uporabite še druge načine, s katerimi lahko povežete dva planeta in preverite, ali gre za pritrdilen odgovor. Za nameček obstajajo tudi povezave, ki preprečujejo pritrdilen odgovor, čeprav se zdi, da bi lahko rekli "da". 

Na takšne izjeme morate biti pozorni, saj se v nasprotnem primeru hitro lahko zmotite in zavedete sebe ali nekoga drugega z odgovorom. 

Prav zaradi nekaterih izjem in posebnosti, se je horarne astrologije težko naučiti brez dobrega mentorja. Ampak, dobra novica je, da je sposobnost odgovarjanja na horarna vprašanja najlažje osvojiti prav s pomočjo praktičnih primerov, ki jih je v tečaju Horarna astrologija ogromno

Vaša zadnja naloga je podati odgovor. Če ste pravilno izbrali planete in jih povezali med seboj, imate na tem mestu zelo preprosto nalogo. Odgovorite pritrdilno ali nikalno in si čestitajte, ker imate odgovor pred seboj. 

Bolj zapleteni horarni horoskopi

Večina horarnih vprašanj in horoskopov je preprostih. Ko se naučite osnovnih pravil razlage in naredite dovolj primerov (ki so vam hkrati z rešitvami na voljo v spletni učilnici), je čas za zahtevnejše delo. Od tod dalje lahko razlagate kateri koli horarni horoskop. 

Primer takšnega horarnega horoskopa je npr. konzultacijski horoskop, ki ima posebno mesto na tečaju. To je horoskop, ki ga naredite za trenutek, ko vas nekdo pokliče ali vstopi v prostor. Iz njega boste izvedeli, zakaj oseba prihaja, kaj želi od vas in kakšen bo razplet. 

Vas zanima več

Tečaj horarna astrologija pod mojim mentorstvom poteka preko interneta v sodobni spletni učilnici v Moji Akademiji. Dostop do njega je v tem trenutku neomejen doživljenjski, zato se lahko vanj vračate znova in znova, če želite kadarkoli karkoli ponoviti ali nadgraditi. 

V tečaju prejmete: 

  • Podrobno razlago snovi in pravil horarne astrologije. 
  • Obsežne vaje (ogromno praktičnih primerov z vsem, kar potrebujete za odgovor).
  • Izrise horoskopov. 
  • Tabele aspektov.
  • Delovne liste ali "plonk listke" za lažjo in hitrejšo razlago. 
  • Podrobno video razlago vsakega primera posebej. 
  • Mentorico Ireno Stopar (mene), ki sproti odgovarjam na vaša vprašanja. 

Po končanem tečaju imate dovolj znanja, da horarne horoskope razložite samostojno. Z odgovori lahko pomagate tudi drugim in z le nekaj strankami v celoti povrnete svojo investicijo v tečaj. 

V kolikor želite z astrologijo dobro zaslužiti, je horarna astrologija najboljša izbira. Namreč, nobena druga veja astrologije ni tako dobro plačana kot prav ta. Saj ni čudno, ko pa jo pripisujemo znamenju bik, ki ima naravni talent za denar in zaslužek. 🙂 

Vpis v tečaj Horarna astrologija je zdaj odprt. Podrobno o njem si preberite na povezavi tukaj

Naučite se koristnega znanja, s katerim boste v vsakem trenutku vedeli kaj se bo zgodilo!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>