Letni horoskop 2018 Dvojčka - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2017 Dvojčka za astrološko znamenje dvojčka

Letni horoskop 2018 Dvojčka

Shares

Letni horoskop 2018 Dvojčka

Letni horoskop 2018 dvojčka pravi, da je pred vami delovno leto. Polno boste zaposleni in imeli boste zadosti priložnosti, da zadeve naredite drugače kot v preteklosti. Za vas je pomembno, da delate tisto, kar imate radi in v čemer resnično uživate. Nič ne skrbite, če nečesa še niste nikoli počeli, če nimate dovolj znanja ali spretnosti. Vsega se lahko naučite, če vas le nekaj dovolj veseli. Pri denarju ne bo vse tako dobro teklo kot si želite, zato premislite, ali vam ne bi situacije omililo kakšno napredovanje ali bolje plačana služba.

Ljubezen in partnerstvo

Lansko leto ste imeli zelo dobre možnosti, da spoznate dušo dvojčico. Pod vplivi letošnjega leta, verjetno ne boste več tako osredotočeni na iskanje ljubezni. Pa vendar boste tudi letos imeli nekaj obdobij, ko si lahko obetate več sreče v ljubezni. Najboljši čas se vam obeta od januarja do junija. Več stresa in razočaranj si lahko obetate v novembru in decembru. Takrat vam novih odnosov ne bi svetovala, saj je precej verjetno, da boste se morali prilagajati bolj kot vam je v veselje.

Denar in finančne zadeve

Omenila sem že, da vam zvezde na finančnem področju letos ne svetijo tako blago kot bi si želeli. Če se že niste naučili odgovorno ravnati z denarjem, je leto kot naročeno, da se naučite tudi tega. Nikar se ne upirajte že sami misli na to, saj lahko le pridobite. Ker ni verjeti, da bi finančno povsem zadihali, se zdaj izognite tudi najemanju novih kreditov ali drugih posojil. Uporabite gospodinjsko logiko, ki pravi, da lahko v lonec daste le tisto, kar imate. Pri tem pa poskušajte nekaj denarja prihraniti. Vsak euro šteje!

Poklic in kariera

Na poslovnem in kariernem področju si želite spremembe. Nekaj bi radi nadgradili ali povsem spremenili poklicno pot. V kolikor ste prepričani, da ste izbrali pravo smer delovanja, pojdite v akcijo. Kljub povedanemu, bodite povsem prepričani. Če še vedno le sanjarite, kaj bi radi počeli, si najprej nalijte čistega vina. Premislite, ali se ne bi bilo bolj smiselno pogovoriti z nadrejenimi in se dogovoriti za napredovanje ali povišico. Imejte tehtne razloge, zakaj si ju zaslužite, saj le od lepih besed ne morete pričakovati ugodnega odgovora.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Dvojčka si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2018 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>