Letni horoskop 2019 Dvojčka - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Letni horoskop 2017 Dvojčka za astrološko znamenje dvojčka

Letni horoskop 2019 Dvojčka

Shares

Letni horoskop 2019 Dvojčka

Letni horoskop 2019 dvojčka pravi, da je pred vami dokaj mirno leto, ki vas lahko nekoliko uspava. Vedno ne boste vedeli, kaj se dogaja. Pojavi se lahko nemir, ki ga boste stežka razumeli. Skozi vse leto si vzemite dovolj časa zase in se malce odklopite od ljudi. Še zlasti, če se morate kaj pomembnega odločiti. 

Zelo pomembno bo finančno področje. V kolikor ste ga v preteklosti zanemarjali, se boste morali naučiti urediti osebne finance, da vam bo ostalo dovolj denarja za vsako priliko. Kadar se bo pojavi občutek obsedenosti, da nekaj morate narediti, se ustavite. 

Ljubezen in partnerstvo

V kolikor ste v partnerskem odnosu, poskrbite, da boste izkoristili vso srečo z neba, ki vam jo na tem področju zvezde prinašajo. Usklajevanje, dogovarjanje in skupne aktivnosti naj bodo skupne točke, ki vaju bodo vodile do sreče in zadovoljstva v partnerstvu. 

Ljubezen sicer ne bo najpomembnejša za dvojčke, a za vas bo, če ste še samski. Najlepše možnosti, da najdete srečo v ljubezni, se vam obetajo v maju in juniju. Zatem še v drugi polovici septembra in v oktobru. 

Denar in finančne zadeve

Z denarjem se boste v letošnjem letu morali ukvarjati, če želite ali ne. Ga pridobiti in tudi nekaj potrošiti kot vsa leta doslej. V kolikor se še niste lotili urejanja osebnih financ, vam to v tem letu toplo priporočam, da vas ne bo zaneslo v težave. 

Najugodnejši čas za denar se vam obeta v juniju in juliju. V začetku leta, januarja, zatem pa še v juliju in decembru so na delu planeti, ki vas bodo silili v nepremišljeno trošenje. Takrat boste morali zbrati nekaj trezne presoje, da vas ne odnese v napačno smer. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako urediti osebne finance. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Poklic in kariera

Na poslovnem in kariernem področju ne boste povsem prepričani, česa si želite in kako priti do tistega. Pojavlja se neke vrste meglen občutek, da bi radi le nekaj spremenili, a nikakor ne najdete čisto prave smeri. 

V kolikor ste zaposleni, bodite pozorni na svoje delo in morebitne kritike v oktobru in novembru. V tem času se lahko pojavi neka zadeva, ki je niste pričakovali. Brez skrbi bodite, ker je verjetno le kratkotrajne narave. 

Naj bo leto 2019 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Dvojčka si lahko preberete na povezavi tukaj. 

Letni horoskop 2019 za ostala astrološka znamenja si lahko preberete na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako vam je všeč letni horoskop dvojčka?

  • >