Astrologija v vsakodnevnem življenju

Uranov horoskop bo veljal kar 7 let

Uranov horoskop   

Uranov horoskop velja za čas, ko se bo Uran nahajal v biku.

Uran je v torek, 15.5.2018 prestopil v astrološko znamenje bik. Prestop generacijskega planeta kot je Uran, prinaša mnoge spremembe in novo dogajanje v življenje družbe kot v življenje posameznika.

Uranov horoskop pred vami bo za posamezno astrološko znamenje veljal kar 7 let.

Uranov horoskop - Oven   21. 03. – 20. 04.

Ovni boste pridobili na avanturistični in špekulativni žilici, ki se bo izkazala predvsem v obliki večje nepremišljenosti pri ravnanju z denarjem. Prihaja lahko do nepredvidenih dobitkov, a tudi izgub na finančnem področju.

Pojavi se lahko spremenjen način prehranjevanja in nagnjenost k drugačnim vrednotam kot pred tem časom. Vrednote je vsekakor vredno prevetriti in zaživeti v skladu z njimi. Ker gre za nepričakovan vpliv, bodite pozorni, da ne boste s svojim nenadnim navdušenjem nad nečem novim nekoga prizadeli ali pozabili na nekoga, ki vam sicer stoji ob strani.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj. 

Uranov horoskop - Bik       21. 04. – 20. 05.

Biki lahko pričakujete nepričakovano. Na nobeno znamenje Uran v naslednjih letih ne bo imel tako velikega vpliva kot na vas. Ker ste znani po blagi naravi in ne marate sprememb, vas lahko v tem času močno obremenjuje spoznavanje novih delčkov sebe.

Tudi ljudi okoli sebe boste dojemali drugače kot do sedaj. Oboje je odlična podpora osebnostni preobrazbi, ki se mora zgoditi v vas. V primeru, ko se boste spremembam upirali, lahko pričakujete še več nemira, nestabilnosti in celo psihološke obremenitve. V največji možni meri se izognite finančnim špekulacijam.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Za dvojčke velja, da imate radi spremembe in mnoga presenečenja. Izziv za vas predstavlja postavitev Urana, ob kateri se lahko pojavi nemir, ki ga ne boste znali pojasniti brez strokovne pomoči. Pričakujete lahko večkratno obremenitev na psihološkem nivoju, zato ne odlašajte s pogovorom, ko ga potrebujete.

Spremeni se lahko vaš pogled na svet in zaradi pritiskov strahov iz podzavesti, se lahko zgodi, da se boste želeli osamiti. To storite le toliko, da si naberete novih moči, potem pa obvezno pojdite ponovno med ljudi, ki jih potrebujete kot zrak za dihanje.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Rak 21. 06. – 22. 07.

Rakom bo Uran prinesel nove prijatelje in kakšnega od dosedanjih odnesel. Kljub vaši želji, da bi v svojo bližino spustili le ljudi, ki jih dobro poznate in so vam blizu, boste srečali mnoge neznance.

Vaš izziv se skriva v sprejemanju drugačnosti. Še zlasti, če ste zelo nagnjeni k tradicionalnim vzorcem, se uprite sodbi, preden človeka resnično spoznate. Ugotovili boste, da vam neznanci odpirajo nov pogled na življenje in nove razsežnosti vašega bistva. Zelo verjetna je večja odprtost za astrologijo, ki vas zna potegniti v resen študij in odpiranje meja, o katerih si niti ne predstavljate, da obstajajo.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Lev 23. 07. – 22. 08.

Največje preobrate lahko levi pričakujete na poslovnem in kariernem področju. Čeprav ste morda danes še prepričani, da ste zgradili svoj varen imperij uspeha in sreče, se lahko zgodi kaj nepričakovanega.

Včasih se to dogaja v obliki novih idej, kako boste peljali svoj posel ali kariero v rast in uspeh. Zelo pogosto pa v takšnem času ljudje ugotovijo, da bi morali početi nekaj drugega. Naj vas ne preseneti, če boste želeli najti svoje pravo poslanstvo in življenjsko pot, ki vas bo veliko bolj veselila kot dosedanja. V kolikor imate še nerazrešene zadeve s starši, jih razrešite čim prej.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Devica 23. 08. – 22. 09.

Device boste dobile veliko željo in potrebo po dodatnem izobraževanju. Lahko se vam začne dozdevati, da še ne znate dovolj ali pa se pojavijo okoliščine, pod vplivom katerih boste dobili občutek nezadostnosti. Z dodatno izobrazbo boste ta občutek neugodja lahko nadomestili.

Se pa zna med študijem, če se boste zanj odločili, pojaviti nekaj, kar vam bo dodalo krila ali pa zaustavilo vaš študij. Zlahka se pojavi okoliščina, pod vplivom katere boste spoznali, da ne potrebujete popolnega znanja, pač pa lahko kaj naredite tudi »z levo roko«. V stresnem času odložite potovanja v tujino.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Tehtnice se boste srečale z mnogimi izzivi, povezanimi s popolno preobrazbo svojega življenja. Prilagoditve bodo potrebne tako na nivoju osebnosti kot na finančnem področju. Zlasti pri finančnih odločitvah bodite izjemno previdni, ker imate tu močno poudarjeno nestabilnost.

Investicijam in posojilom, ki bi se zdeli predobri, da bi lahko bili resnični, se v tem času zagotovo izognite. Prinesle bi vam lahko velike izgube. Le, če imate zelo ugodne napovedi, lahko to pravilo prekršite. Naj bo izjema, ne pravilo. Pojavijo se lahko tudi večje strasti kot ste jih vajeni.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

Škorpijonom Uran prinaša razburljivo partnersko življenje. Astrološko najbolj tipične so ločitve, vendar obstaja tudi rešitev, če tega ne želite. Morali boste bolje prisluhniti partnerju in se včasih tudi nekoliko prilagoditi, če naj bo partnerstvo uspešno tudi vnaprej.

Predvsem dodajte prijateljsko noto in ukrotite mnoge strasti ali jezo, ki bi vas obhajali pod zdajšnjim vplivom. Pri poslovnih zadevah in dogovorih pričakujte nepričakovano. Nasprotna stran vas lahko preseneti s kakšnim predlogom, ki ga ne boste želeli sprejeti. Tožbam se poskusite izogniti.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Strelec 23. 11. – 21. 12.

Strelcem se obetajo zanimivi časi na področju zaposlitve. Ne boste vsi ostali brez nje, vendar se lahko marsikomu zgodi, da izgubi ali zamenja službo v tem času. Prav toliko je verjetno, da vam v podjetju ponudijo novo delovno mesto. Praviloma manj ugodno ali manj zaželeno z vaše strani.

Dobra stran tega vpliva je v tem, da boste po končanem nezadovoljstvu natančno vedeli česa ne želite. To pa je včasih prvi korak k odločitvi, kaj natančno želite in boste lažje poiskali novo zaposlitev, ki vas bo navdajala z navdušenjem. V času sprememb poskrbite za svoje zdravje.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Kozorogi si lahko v naslednjih letih obetate zanimive preobrate na ljubezenskem področju. Malce vas bo vznemirjalo, če boste želeli poiskati osebo, ki bi verjela v tradicionalne vrednote.

V kolikor jih še vedno cenite, se odprite novim pogledom na svet in bolj svobodne odnose. Ti praviloma ne vodijo v stabilno in dolgotrajno zvezo. So pa zanimivi in prinašajo svež pogled na ljubezen. Zelo pomembni bodo za vas tudi otroci in hobiji ali oboji. Naj vas ne preseneti na novo pridobljena ljubezen do astrologije. Z njeno pomočjo vpliv Urana lahko precej umirite.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Uran je vaš vladar, vendar v času, ko se giblje v biku, ne boste imeli protekcije. Nekatere zadeve, ki vas motijo v družinskem krogu, boste morali pogledati na nov način in se z njimi spopasti.

V kolikor ste odraščali v družini, kjer prevladujejo tradicionalne vrednote, se boste morali v določeni meri tem podrediti. V dobrih opisih pa lahko širite meje in družini pokažete, kako biti bolj odprta do novih vrednot. V kolikor ste svoj dom financirali s posojili, bodite pozorni na finance, saj se v takšnem obdobju lahko zgodi tudi možnost selitve. Naj bo po vaši volji.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Uranov horoskop - Ribi 19. 02. – 20. 03.

Ribe se boste lažje odprle komunikaciji z drugimi ljudmi. Bolj boste zaupljivi, pa vendar manj čustveno navezani na ljudi, ki se bodo pojavili na vaši poti. Pričakujete lahko zanimiva in prijetna spoznanja, pod vplivom katerih se boste lažje in hitreje odločali.

Izjema so zadeve, kjer bi tik pred odločitvijo začutili nemir. Takšne odločitve vam praviloma prinašajo stres kasneje, zato jih odložite. V tem času lahko astrologija postane vaša zaveznica. Bolj, kot jo boste razumeli, lažje jo boste koristno uporabili v svojem življenje in lažje bo teklo vse okoli vas.

Mesečni horoskop preberite na povezavi tukaj.

Pomoč poleg splošnega horoskopa

V uvodnih besedah sem omenila, da je to splošni horoskop, ki bo veljal za vas 7 let. V resnici za večino pripadnikov zodiaka vsako leto ne bo enako. Kdaj bo vpliv nastopil za vas, je mogoče ugotoviti samo na osnovi vašega rojstnega horoskopa.

Sami lahko spremljate opise oz. vplive vseh planetov za vsak dan v letu s pomočjo Osebnega dnevnega horoskopa. Tak horoskop je sestavljen na osnovi vaših rojstnih podatkov in zato velja le za vas. Toplo vam ga priporočam. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
>