Jupitrov horoskop - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Jupitrov horoskop

Jupitrov horoskop

Shares

Jupitrov horoskop

V prejšnjem prispevku sem vam poskušala razložiti, kaj si lahko obetate zdaj, ko je Jupiter vstopil v škorpijona.

Na nekatera astrološka znamenja bo imel zelo ugoden vpliv, na druga malo manj. Kakšen je vpliv Jupitra v škorpijonu  na vaše znamenje, si lahko preberete v nadaljevanju.

Opozoriti vas moram, da so lahko zapisi na spletni strani le splošna navodila.

Če čutite, da se godi kaj »čudnega« ali v sebi čutite, da potrebujete pomoč pri dogajanju, vam lahko pomagam v posvetu. Tam imava dovolj časa, da pogledam v vaše horoskope in vam dogajanje razložim glede na vaše življenje.

Sami si lahko bolj podrobno razložite dogajanje s pomočjo Osebnega dnevnega horoskopa in s pripomočkom, ki velja za vas celo življenje - z Rojstnim horoskopom

Jupitrov horoskop za ovna

Za ovne prihaja v ospredje popolna transformacija (preobrazba) sebe in svojega življenja. Če ste do sedaj še kakorkoli odlašali, boste zdaj dobili priložnost, da spremenite nekaj, kar vas še posebno moti pri sebi ali pri okoliščinah vašega življenja.

Zelo veliko dogajanja lahko pričakujete na finančnem področju. Če boste ravnali premišljeno, se vam lahko obeta sreča pri denarju. Morali pa boste »krotiti konje«, saj vas lahko v nasprotnem nekaj zapelje v dolgove.

V ospredje prihaja tudi povečana želja po seksualnih užitkih. Nekaterim se obetajo skoki čez plot in vznemirljive avanture, modrejšim pa tesnejše povezovanje s partnerjem.

DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kaj storiti od stanja zadolženosti do vaše finančne svobode.

Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Jupitrov horoskop za bika

Dozdevalo se vam bo, kot da ste na »kvizu popularnosti«. Drugim ljudem se boste zazdeli še bolj zanimivi. Poveča se lahko vaša priljubljenost. Ob komplimentih, ki jih lahko zdaj prejmete, nikar ne bodite skromni. Prihaja tudi sreča v partnerstvu in poslovnih zadevah.

Odprite se novim poznanstvom, saj zdaj lahko spoznate zelo zanimive ljudi. Med njimi tudi takšne, ki bodo pripravljeni za vas zastaviti svojo besedo in vam odpreti mnoga vrata, ki so bila do sedaj tesno zaprta pred vami.

Najlažje boste ugodne vplive izkoristili, če ste pripravljeni nekaj spremeniti pri sebi. V kolikor boste ostali v coni svojega udobja, boste marsikaj pomembnega spregledali.

Jupitrov horoskop za dvojčka

Vam zna Jupiter prinesti nekaj nelagodja, saj se boste morali ukvarjati s tistimi na(d)logami, ki jih v vsakodnevnem življenju radi spregledate. Saj veste, govorim o nadležnem delu, ki zahteva natančnost, o pospravljanju, popravljanju nečesa, kar ne deluje več dobro in podobno.

Verjetno se boste upirali, vendar je ključ do rešitve v prilagoditvi situaciji. Ko bo nekaj opravljeno, vam bo nato prineslo precej miru in občutka, da ste premaknili zadeve na nov, višji nivo.

Poleg vseh ostalih dobrih učinkov, ima »tisto tečno« delo ali obveznost lahko zelo ugodne učinke na vaše finance. Upiranje zadevam pa prav nasprotne.

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za raka

Za vas prihaja čas uresničenih želja, sanj in sreče v ljubezni. Zelo boste čustveni in romantično razpoloženi. V kolikor ste še samski, se preprosto morate odpreti novi ljubezni. Če ste v partnerskem odnosu, pa ga lahko v letu dni poglobite in izboljšate.

Uživali boste, ker se boste starši in stari starši lahko zelo veliko ukvarjali z otroci in vnuki. Kar oživeli boste ob vseh igrah. Imeli boste dovolj časa, da boste lahko opazovali, kako bistri so lahko majhni in malce večji otroci.

Čas boste imeli tudi za svoje hobije. Če imate prav poseben konjiček, ki ste ga do sedaj zanemarjali ali ste se ga želeli naučiti, je čas pravi, da se mu posvetite. Uživali boste.

Jupitrov horoskop za leva

Vaši glavni izzivi prihajajo skozi družinsko področje. Izkazalo se bo, ali ste tisti, ki želi imeti glavno besedo za vsako ceno ali ste pripravljeni prisluhniti tudi drugim družinskim članom. Včasih znate vzkipeti, vendar premislite, ali je resnično potrebno.

Starši se boste morali veliko ukvarjati z otroci, saj bodo zahtevali dodatno pozornost in vodenje skozi svoje izzive. Ti so lahko povezani s šolskimi obveznostmi ali z nečem, kar jih morate naučiti. Bodite vzor in uživajte v igri!

V kolikor ste v zadnjem času premišljevali o selitvi ali o prenovi bivalnega okolja, boste dobili priložnost, da to storite. Ostanite le v okviru danih finančnih možnosti.

Jupitrov horoskop za devico

V zodiaku ste tisti, ki druge s svojim znanjem in izjemno sposobnostjo videti vsako podrobnost drugače kot ostali, pogosto spravite v zadrego. Letos boste dobili izjemno priložnost, da vidite zadeve širše in včasih zadržite kakšno pripombo samo zase.

Lahko boste razvijali ravnotežje med tem, kar si običajno mislite in kar si mislijo drugi ljudje o isti zadevi. S tem boste pomembno lahko izboljšali svoje odnose. Ljudje vas bodo dojemali bolj dobronamerne kot običajno in to vam bo godilo.

Zelo ugoden čas je tudi za pridobivanje novih znanj in spoznanj. Z njimi boste lahko razširili svoje razumevanje in pridobili drugačen pogled na svet okoli sebe.

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za tehtnico

Že leto dni ste imeli odlične priložnosti, da premaknete svoje življenje na lepšo pot, vendar jih letos ne bo dosti manj. Za vas se obetajo zelo dobri časi za izboljšanje vaše finančne situacije. Zaslužki se vam lahko celo podvojijo.

Zdaj si boste želeli privoščiti lepe in dragocene stvari. Če si boste nekaj zaželeli, se ne boste dosti spraševali o ceni, saj boste cenili kvalitetne in drage stvari. Pri nakupih pa boste imeli srečo, da boste našli natančno tisto, kar iščete.

Kljub zelo dobrim finančnim obetom vas moram opozoriti, da nikar vsega ne potrošite. Vsaj nekaj denar pametno naložite in prihranite za prihodnja leta, ki morda ne bodo tako plodna.

Jupitrov horoskop za škorpijona

Ste največji srečnež v zodiaku in marsikdo vam zavida srečo, ki se vam obeta na splošno in na finančnem področju. Če kdo zna vztrajati pri svojih željah in strastno zasleduje svoje cilje, ste to vi. Zdaj se vam zna ta, včasih nadležna lastnost, obrestovati.

Omenila sem že denar. Ozrite se okoli sebe in pri sebi ali v okolju poiščite tiste priložnosti, ki so pred vami dobesedno prinesene na pladnju. Vse, česar se boste lotili s pozitivnim »zmorem«, se bo uresničilo in vam prineslo srečo.

Obeta se vam tudi več optimizma, ki bo pritegnili zanimive ljudi in okoliščine v vaše življenje. Če ga opazite pri tveganih naložbah, ga zmanjšajte in ne tvegajte preveč.

Jupitrov horoskop za strelca

Pod zdajšnjim Jupitrovim vplivom boste večkrat začutili, da bi se radi umaknili v samoto. Stvari, ki prihajajo na dan, so lahko tako intenzivne in iz vaših globin, da boste preprosto morali o njih razmisliti, preden bi o njih spregovorili z drugimi.

Na splošno bi morali imeti veliko sreče pri mnogih zadevah. Čeprav se sprva nekaj ne bo zdelo tako dobro kot si želite, pazite, da s svojimi reakcijami ne bi prizadeli drugih ljudi. Še zlasti do tistih, ki so vam blizu, bodite prizanesljivi.

Ta vpliv s seboj nosi tudi potrebo in željo po dobrodelnosti. Podarite lahko delček sebe, svoje energije, časa ali karkoli drugega, kar zmorete dati iskreno in z dobrim občutkom.

Jupitrov horoskop za kozoroga

Zaradi svojih ambicioznih načrtov znate včasih drugim povzročati sive lase, a zdaj se bo to spremenilo. Prejeli boste priložnost, da spletete prava prijateljstva in zavezništva. Nič vas ne bo tako skrbelo kot v preteklosti. Za nekaj časa si lahko oddahnete.

Poleg tistih vsakodnevnih zadev, ki jih boste lahko hitreje reševali, se vam obeta pomoč tudi pri bolj zahtevnih nalogah. Zdi se, da se vam pogosto zgodi krivica. Zdaj boste lažje prosili za pomoč in jo tudi prejeli. Nihče, pomemben za vaše načrte, pred vami zdaj ne bo zaloputnil vrat.

Pomembno je, da pozabite na stare krivice in zadeve, ko ste se oborožili s hladnimi odzivi. Pokažite svojo toplino in ljudje vam bodo veliko bolj pripravljeni pomagati.

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za vodnarja

V ospredje prihaja poslovno področje in poslovni uspeh! Lahko se zgodi, da se bo pojavilo toliko možnosti, da ponovno zadihate v vašem poslu, če ga imate, da ne boste vedeli katero sprejeti. Ker imate močno intuicijo, prisluhnite tihemu notranjemu glasu.

Priložnosti se odpirajo tudi na kariernem področju. V kolikor ste se v preteklih letih na delovnem mestu dobro izkazali, bodite pozorni na možnosti napredovanja ali vsaj povišice. Nadrejeni vam bodo raje prisluhnili kot so vam v preteklosti.

Če ste se v preteklosti zabavali s kakšno zanimivo idejo, razmislite, kako bi jo predstavili svetu. Zdaj jo boste veliko lažje kot običajno, spravili v denar.

Jupitrov horoskop za ribi

Vam bi zelo prijalo potovanje ali dopust v toplem, sončnem počitniškem kraju nekje ob morju ali oceanu. V kolikor že nekaj časa razmišljate, si želite ali načrtujte tak oddih, si ga zdaj le privoščite. Uživali boste in si nabrali ogromno energije. Mogoče sploh ne boste hoteli nazaj.

Meje, ki vam jih poskušajo postaviti drugi, bodo povsem izginile. Če ste se kakorkoli počutili ločeni od drugih, boste zdaj dobili priložnost, da se z njimi ponovno povežete. Pazite le, da se ne boste povsem ovili okoli njih, ker se bodo hitro umaknili.

Naravno imate talent za uresničevanje zakona privlačnosti. Dovolj je, da si zamislite, česa si želite, pa je zadeva že napol uresničena. Malce dodatne akcije, pa dejansko bo. 

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 


Jupiter v škorpijonu v naslednjem letu dni

Jupiter se v škorpijonu nahaja približno eno leto, zato je koristno vedeti kdaj bo prinesel izzive in kdaj priložnosti na področju partnerstva, finančnih uspehov in obilja tudi vam. Kadar se Jupiter giblje skozi škorpijona in sestavlja ugodne aspekte, je čas za ljubezen, partnerstvo in denar.

Ugodna in neugodna obdobja za ljubezen, partnerstvo in denar, povezana z Jupitrom in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

Vaš Jupiter, denar, modrost in sreča za vse življenje

Vsak od nas ima Jupitra postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste tudi razumeli sebe, svoje možnosti za dober zaslužek, pridobivanje modrosti in srečo.

Opisan je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>