Jupitrov horoskop - www.astrolog.si
Jupitrov horoskop

Jupitrov horoskop

Jupitrov horoskop

V prejšnjem prispevku sem vam poskušala razložiti, kaj si lahko obetate zdaj, ko je Jupiter vstopil v strelca. Na nekatera astrološka znamenja bo imel zelo ugoden vpliv, na druga malo manj. Kakšen je vpliv Jupitra v strelcu na vaše znamenje, si lahko preberete v nadaljevanju.

Opozoriti vas moram, da so lahko zapisi na spletni strani le splošna navodila.

Če čutite, da se godi kaj »čudnega« ali v sebi čutite, da potrebujete pomoč pri dogajanju, vam lahko pomagam na posvetu, ko pogledam v vaš rojstni in druge horoskope ter vam dogajanje razložim.

Sami si lahko bolj podrobno razložite dogajanje s pomočjo Osebnega dnevnega horoskopa in s pripomočkom, ki velja za vas celo življenje - z Rojstnim horoskopom

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za ovna

Jupiter v strelcu ovnom prinaša popolno zaupanje v življenje in polno zanimivih dogodivščin. Obdaja vas optimizem. Verjamete v dobro srečo in jo okusite. Pred vami skoraj ni ovir. Če se kakšna pojavi, jo zlahka preskočite. 

V kolikor razmišljate o dodatnem izobraževanju, je zdaj zelo ugoden čas. Odpirati se začnejo priložnosti za sodelovanje s tujino in potovanja. V kolikor potrebujete dober nasvet, obiščite izkušeno modro osebo, ki vam bo znala svetovati. 

Jupitrov horoskop za bika

Jupiter vam zdaj prinaša zelo dobre možnosti za denar in obilje. Planet vsega velikega, vam je pripravljen natrositi dodatno vrečo denarja. Pazite le, da se ne boste podali v nepremišljene in tvegane investicije, ker tam zna odnesti vse tisto, kar si dobrega obetate. 

Poudarjena je tudi želja po fizičnih dotikih in seksualnem vznemirjenju. Zdaj se lahko podajate v avanture ali povečano seksualno energijo uporabite kot kanal za izboljšanje vašega partnerskega odnosa. Odločitev je vaša!

Jupitrov horoskop za dvojčka

Največje premike si pod Jupitrovim vplivom lahko nadejate na partnerskem področju. V ospredje prihajajo odnosi vseh vrst. Uživali boste, ker vam zlepa ne bo dolgčas. Od različnih ljudi pa boste marsikaj zanimivega izvedeli. 

V kolikor ste podjetniška duša, si lahko obetate veliko stikov s svojimi strankami in dobavitelji. Pri podpisu pogodb pazite le, da se ne uštejete, ker boste zdaj želeli vse početi na veliko. Nobena zaveza se vam ne bo zdela pretirana in tu znate zgrešiti. 

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za raka

Glavnino Jupitrovega delovanja boste čutili na vsakodnevnem področju. Zna se pojaviti občutek, da morate opraviti več opravil kot običajno. Če je tako, poskrbite, da del le-teh porazdelite med domače. 

Obetajo se vam lahko spremembe na delovnem področju. Zdaj se zlahka pojavi leto, ko se vam zazdi, da v službi sodelavci ali nadrejeni pričakujejo preveč od vas. V kolikor je res, se pogovorite in prosite za dodatno pomoč. 

Jupitrov horoskop za leva

Jupiter v strelcu vam je pisan na kožo! Skozi vse leto boste uživali kot že dolgo ne. V ospredje prihajajo vse tiste aktivnosti, za katere nikoli nimate časa. Izberite si tisto, kar vas sprošča in navdaja s ponosom ali sprostitvijo. 

Čas je zelo ugoden za novo ljubezen. V kolikor ste še samski, morate del časa nameniti iskanju duše dvojčice, ker jo v tem letu lahko najdete. V kolikor že imate družino, čas in energijo raje namenite igri, druženju ali rekreaciji z otroci. 

Jupitrov horoskop za devico

V ospredje prihaja zasebnost in družinske zadeve. Precej sprememb se vam obeta in ni nujno, da vam bodo prav vse pisane na kožo. Včasih se malce ugriznite v jezik in premislite, preden potožite ali celo kritizirate predloge drugih. 

Pojaviti se zna želja po preureditvi bivalnega okolja. To je lahko povezano s selitvijo ali prenovo stanovanja ali hiše. Pri izbiri pohištva in druge opreme znate zdaj malce pretirati in potrošiti več kot ste sprva nameravali. 

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za tehtnico

Jupiter v škorpijonu vam je sicer prinesel mnogo priložnosti za zaslužek, a boste pod vplivom tokratnega veliko bolj uživali. Začenja se namreč obdobje sproščene in odprte energije, ki vam bo prinesla na pot mnoge zanimive ljudi, s katerimi boste lahko marsikaj delili.

V kolikor vas mika dodaten študij ali bi radi pridobili novo znanje, je čas kot naročen za vas. Pojdite med ljudi, izmenjajte izkušnje in se naučite nečesa novega. V kolikor pa bi radi kaj napisali, bo iz drobne knjižice nastala cela "Vojna in mir". 

Jupitrov horoskop za škorpijona

Verjetno prestop Jupitra iz vašega znamenja v strelca opazujete z nostalgijo. Brez skrbi! Jupiter se zdaj sprehaja po vaši hiši denarja. Čeprav ste imeli že lani precej možnosti za utrditev finančnih zadev, letos ne bodo nič manjše!

Zelo dober čas se vam obeta, če boste vse, kar boste počeli, gradili na osnovi vaših najvišjih vrednot. Nič vam ne bo bolj koristilo kot spoznavanje sebe in možnosti, ki jih lahko dosežete v prihodnje. Naj vam ne bo škoda časa za svoj preboj! 

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za strelca

Prihaja vaše leto! Verjamem, da ste komaj čakali, da bo Jupiter vstopil v vaše znamenje. Kar naenkrat se začenja energija ponovno pretakati. Tokrat v obliki sreče na različnih področjih. Kar si lahko zamislite, to lahko zdaj uresničite. 

K sebi zdaj pritegnete srečo, ljubezen, optimizem in uspeh. Če ste pripravljeni še malce migniti s prstom in izbrati prave aktivnosti, lahko "z levo roko" uresničite marsikaj, kar se je zapletalo. Ob vsem dobrem pa se lahko pojavi tudi kak odvečen kilogram. 

Jupitrov horoskop za kozoroga

Z Jupitrovim vstopom v strelca, se je pri vas popolnoma premešala energija. Lahko se pojavi občutek, da se nekaj dogaja, vendar nikakor ne morete realno oceniti, ali je to dobro ali malo manj dobro za vas. Zadev preprosto ne vidite, kakršne so. 

Pojavi se lahko občutek, da se vam je zgodila krivica ali vas je nekdo spregledal. V takšnem času bi se najraje skrili nekam v temen kot in počakali, da vpliv mine. Ker imate svojega vladarja, Saturna, zelo dobro postavljenega, boste imeli korist predvsem od dolgoročnih zadev.

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 

Jupitrov horoskop za vodnarja

Z vstopom Jupitra v strelca se je pri vas začel pojavljati občutek, da se je začelo novoletno rajanje. Energija se je začela sproščati in pretakati. Zadeve, ki so bile do sedaj blokirane, se začnejo odvijati v bolj pravi smeri. 

Okoli sebe boste opazili polno ljudi, ki ste jih do sedaj morda spregledali. Tu so, da vam pomagajo ali odprejo do sedaj kakšna še zaprta vrata. V kolikor ste podjetnik in se ozirate za razpisi, preverite, ali je kak pisan na vašo kožo. Naj vas ne preseneti zanimanje za astrologijo!

Jupitrov horoskop za ribi

V vas so se začele porajati velike želje in ogromna pričakovanja. Običajno je to znamenje, da bi jih bilo potrebno ali malce zmanjšati ali pa uresničevanje razdeliti na korake in na daljši rok. Kratkoročno se namreč zna pojaviti nepremišljenost in zato razočaranje. 

Največ zadev bo povezanih s kariero ali družinskimi zadevami. Še zlasti, če imate napet odnos z enim od staršev, nadrejenim ali neko drugo osebo, ki jo čutite kot avtoritativno, se znajo odnosi s to osebo poslabšati. Poskrbite, da vas ne bo prizadelo in poglejte bolj realno na zadevo. 

VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP ZA LETO DNI

Izberite svoj Osebni dnevni horoskop, pa boste imeli vse leto pri roki natančne opise in dneve, ko vam Jupiter poklanja najlepša darila. 


Jupiter v strelcu v naslednjem letu dni

Jupiter se v strelcu nahaja približno eno leto, zato je koristno vedeti kdaj bo prinesel izzive in kdaj priložnosti na področju partnerstva, finančnih uspehov in obilja tudi vam. Kadar se Jupiter giblje skozi strelca in sestavlja ugodne aspekte, je čas za ljubezen, partnerstvo in denar.

Ugodna in neugodna obdobja za ljubezen, partnerstvo in denar, povezana z Jupitrom in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

Vaš Jupiter, denar, modrost in sreča za vse življenje

Vsak od nas ima Jupitra postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste tudi razumeli sebe, svoje možnosti za dober zaslužek, pridobivanje modrosti in srečo.

Opisan je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>

PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2020 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

Letni horoskop 2020

Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

arrow-down