ROJSTNI HOROSKOP

Kako vam lahko pomaga Rojstni horoskop 

Natalni ali rojstni horoskop

Rojstni horoskop vam pomaga razumeti, kaj vam je bilo položeno v zibelko.

Mnogo dobrega živi v vas. Teh lastnosti se je dobro zavedati, saj z njihovo pomočjo ustvarjate srečo in uspeh. Pogosteje, kot jih pokažete, več dobrega se vam obeta v življenju.

Slabosti preobrazite v vrline

Nekatere lastnosti vam povzročajo preglavice. Vodijo vas do nerazumnih, včasih prav trapastih odločitev. V vašem rojstnem horoskopu piše o njih, zato je pripomoček, ki ga preprosto morate imeti. Kajti z njegovo pomočjo boste razumeli, kaj v vas povzroča napetosti in težave v vašem življenju.

Včasih je potrebna le malenkostna sprememba v odzivu, pa stvari stečejo v pravi smeri. Zato vam povem o enem od primerov iz prakse.

Moja klientka, recimo ji Metka, ima v svojem rojstnem horoskopu kvadrat med Luno in Merkurjem. Zato je pogosto užaljena. Meni, da je drugi ne razumejo. Bolj, kot jim želi dobro, bolj se počuti odrinjeno. Ko je opis postavitve planetov v njenem horoskopu prebrala, se je zamislila, ali morda le ne živi v njej tudi nekaj neprijetnega.

Nerada si je priznala, da ljudem včasih poskuša vsiliti svoje mnenje. Zato jo zavrnejo in užalijo. Ko je začela preobražati ta del svojega karakterja, so se začeli dogajati “čudeži”.

Njena Venera v trigonu z Jupitrom je dobila večjo veljavo. Ljudje so jo začeli spraševati, kaj se je zgodilo z njo, da je tako prijetna. Zdaj ji raje prisluhnejo, ona pa se počuti čisto prerojena. Kadar prosi za pomoč, ji je nihče več ne odreče. Če bi jo vprašali, bi vam rekla, da je rojstni horoskop izjemen pripomoček, ki “ga preprosto morate imeti”, ker je njej spremenil življenje.

Pogosto boste v njem našli namige, kaj bi bilo dobro spremeniti. Da boste svoje slabosti preobrazili v vrline. Kajti vse, kar se vam slabega dogaja v življenju, ima svoj vzrok. Ko ga odpravite, so posledice razumevanje in bolj srečno življenje.

Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza:

ROJSTNI HOROSKOPTISKAN ALI E-IZVOD
ALI TISKAN IN E-IZVOD

Vaša narava oz. glavne lastnosti 10-15 strani format A4

.pdf format - poslano preko e-pošte

ali tiskan izvod, poslan preko Pošte Slovenije

ali oba


OSEBNI DNEVNI 

IN ROJSTNI HOROSKOP


TISKAN ALI E-IZVOD

ALI TISKAN IN E-IZVOD

Napotki za vsak dan za leto dni 60-75 strani format A4

Vaša narava oz. glavne lastnosti 10-15 strani format A4

.pdf format - poslano preko e-pošte

ali tiskan izvod, poslan preko Pošte Slovenije

ali obaVida

Rojstni horoskop mi zelo koristi, se ga držim "kot pijan plota". Hvala za sporočila in prijeten dan.

Opisi sreče in uspeha

Sledili boste opisom, ki govorijo o najboljšem v vas. Pogosteje, kot boste te lastnosti živeli ali se pojavljali v ugodno opisanih okoliščinah, bolj boste srečni in uspešni. Opisi, ki govorijo o prijetnih zadevah, so lahko tudi talenti, naravni darovi, ki ste jih prinesli ob rojstvu na ta svet. Bolj, kot jih boste uporabljali v svojem življenju, bolj srečni in uspešni boste.

Vaše poslanstvo

Sprejmite se takšne, kakršni ste. Izboljšajte, kar zmorete. Živite čim več plemenitega v vas. Kajti stvarstvo vas potrebuje. Vas in vaše poslanstvo, zaradi katerega ste se rodili. Brez vas nekdo drug ne more opraviti svojega poslanstva. Morda se ne zavedate dovolj, a je pomembno vedeti. V dobrem in slabem, ste prav vi za nekoga ključ, ki odpira mnoga vrata.

Poglavja rojstnega horoskopa

Rojstni horoskop opisuje kdo ste. Tisto, kar veste in tisto, česar se še ne zavedate. Razdeljen je na naslednja poglavja:

I. Kako pristopate k življenju in kako se predstavite drugim
II. Vaša notranjost – vaše resnične vzpodbude in razlogi
III. Miselnost, zanimanje in sposobnosti
IV. Čustva, razpoloženje, občutki in romantika
V. Pogon in stremljenje ter načini, na katere dosežete svoje cilje
VI. Drugi vplivi

Pomembno!

Poglavja, zapisana v prejšnji točki, se ne spreminjajo. Na morebitna dodatna vprašanja vam odgovorim na osebnem posvetu

Kako nastane vaš rojstni horoskop

Na podlagi vaših poslanih rojstnih podatkov (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva) bom izračunala in izrisala vaš rojstni horoskop. Vaš horoskop je unikaten – velja le za vas.

Na osnovi izračunih postavitev planetov in drugega v vašem horoskopu, bom dodala opise, ki jih boste lahko razumeli. Vse, dokler ne bodo opisani vsi pomembni planeti v znamenjih, hišah in aspektih, ki jih sestavljajo med seboj.

Nato vam bom vaš izvod poslala, vključno s čudovito naslovnico vašega horoskopa.

Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, boste lahko razbrali, katere vaše lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti. Kajti slabosti lahko z mojo pomočjo spremenite v svoje največje prednosti.

Rojstni horoskop shranite za vse življenje

Rojstni horoskop se ne spreminja in velja vse življenje, zato je to investicija vase, ki se vam bo bogato obrestovala.

Priporočam vam, da ga večkrat preberete, ker boste vsakokrat našli nekaj novega o sebi.

Včasih vam lahko pomaga le tako, da si preberete samo en opis iz njega. Nato skozi dan ali teden opazujete, kolikokrat se odzivate, kot piše v njem. Če vam so vam vaše vedenje in rezultati všeč, nadaljujte. Če vam niso, vsak dan nekaj malega spremenite v odzivu. S pomočjo rojstnega horoskopa in majhnih korakov lahko povsem spremenite svoje življenje. V takšno, kot si ga zaslužite!

Zato ne odlašajte z odločitvijo, pač pa si rojstni horoskop naročite še danes. Ker ga boste morda že jutri potrebovali.

V kombinaciji z osebnim dnevnim horoskopom

Še podrobnejše informacije boste imeli v rokah, če boste ob svojem rojstnem uporabljali tudi osebni dnevni horoskop.

Na nebu se vse precej hitro spreminja. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa boste lahko spremljali, kako se vplivi iz vašega rojstnega horoskopa dnevno spreminjajo. To v vaše življenje prinaša priložnosti, nevarnosti, sanjarjenje in mnogo drugega. V osebnem dnevnem horoskopu piše, kaj lahko vsak dan pričakujete in kako se lahko vnaprej na to pripravite.

Tisti dnevni vplivi na nebu, ki se ponovijo iz vašega rojstnega horoskopa, delujejo močneje kot ostali. S kombinacijo obeh horoskopov boste vnaprej pripravljeni na deževne in sončne dni. Lažje se boste odločali in se včasih, če bo potrebno, tudi pravočasno umaknili.

Izberite sliko svojega horoskopa

S klikom miške na povezavo tukaj se bo odprlo novo okno. Tam si lahko izberete svojo sliko horoskopa. Zapišite le številko horoskopa slike, ki ste jo izbrali. Lahko pa prepustite izbiro meni. Slike izbiram glede na glavno energijo iz vašega horoskopa.

Prejeli boste

Prejeli boste rojstni horoskop obsega 5-8 tipkanih strani formata A4 z barvno naslovnico vašega rojstnega horoskopa. Slika bo usklajena z barvami vašega osnovnega karakterja ali tista, ki jo boste izbrali sami. Ob koncu bom priložila tudi navodila z namigi za učinkovito izkoriščanje informacij iz njega.

  • Tiskan izvod vam pošljem kot brošuro formata A4, vezano s spiralno vezavo, ovojnico in plačano poštnino za področje Republike Slovenije.
  • Elektronski izvod vam pošljem v .pdf datoteki preko e-pošte.

Zakaj pri tiskanem izvodu spiralna vezava in ne knjiga?

  • Knjigo bi morala poslati v tisk in vezavo v tiskarno. Vaša zasebnost in diskretnost je zame pomembna! Ker vsebuje vaše podatke, vaše zasebnosti tako ne bi mogla zagotoviti.
  • Spiralno vezan horoskop boste lahko po mili volji prepognili in imeli pred seboj le tisti dan oz. dneve, ki so aktualni v izbranem dnevu. Tega s knjigo ni mogoče doseči, ne da bi jo uničili. 


Kako do vašega rojstnega horoskopa?

Izpolnite spodnjo prijavnico. Po prejemu naročila in plačila, boste horoskop prejeli v roku 1-5 delovnih dni, v času počitnic in praznikov pa v roku 7 delovnih dni.  

PIŠITE MI ŠE DANES, DA BOSTE ŽE JUTRI LAHKO DRUGAČE RAVNALI!

Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza:

ROJSTNI HOROSKOPTISKAN ALI E-IZVOD
ALI TISKAN IN E-IZVOD

Vaša narava oz. glavne lastnosti 10-15 strani format A4

.pdf format - poslano preko e-pošte

ali tiskan izvod, poslan preko Pošte Slovenije

ali oba


OSEBNI DNEVNI 

IN ROJSTNI HOROSKOP


TISKAN ALI E-IZVOD

ALI TISKAN IN E-IZVOD

Napotki za vsak dan za leto dni 60-75 strani format A4

Vaša narava oz. glavne lastnosti 10-15 strani format A4

.pdf format - poslano preko e-pošte

ali tiskan izvod, poslan preko Pošte Slovenije

ali oba


>