astrološko znamenje ribi

Astrološko znamenje ribi – nežnost, sočutje ali naivnost

Astrološko znamenje ribi

Trenutno se nahajamo v času, ko kar štirje planeti prehajajo astrološko znamenje ribi.

V njem se nahajajo Sonce, Merkur, Venera in Neptun. Poleg njih še Kiron. Od tega so kar trije osebni planeti. To so tisti, ki vplivajo na vsakodnevno dogajanje in vsakodnevne odločitve slehernika. Ljudje pod njihovim vplivom hitro postanejo zasanjani.

Po obdobju Luninega in Sončevega mrka, marsikomu prija malce olajšanja oz. umiritve dogajanja. Mrki namreč razburkajo notranji in zunanji svet človeka. Njihova silna energija je preprosto za mnoge preveč naporna.

Znamenje ribi je povezano z meglo

Zato se zdaj marsikomu zdi, da se nič ne dogaja. Ne le vreme, tudi mnogi ljudje se zdaj »vlečejo kot megla«. V kolikor ste pri sebi opazili, da nimate več toliko energije kot pred kratkim, je to povsem normalno.

Izziv za vas je predvsem sprejeti naravni ritem planetov, ki se lahko kaže v obliki zmanjšane aktivnosti. Hitro se pojavi utrujenost, zaspanost in hkrati težave s spanjem. Odlašate z odločitvami in se v nedogled sprašujete, ali bo kdaj bolje.

Z znamenjem ribi se naravni horoskop zaključuje. Vse se pripravlja na nov začetek, ki ga bo prineslo znamenje oven. Zato je to »zaspan čas«, v katerem je ugodno zaključevati z vsem, kar je pripravljeno do te mere, da potrebuje le še »piko na i«.

Znamenje ribi je občutljivo

Verjetno boste težko odkrili astrološko znamenje, v katerem se poraja toliko nežnosti, sočutja in naivnosti kot prav pri ribi. Ko ga Sonce prehaja, se na našem planetu vse upočasni. Ljudje pa lažje pokažejo svoja čustva in občutke.

Občutljivost lahko razumete kot nekaj napornega in nezaželenega ali prav obratno. V napornem smislu boste opažali ljudi, ki vam gredo na živce in tiste, ki se pretirano zanašajo na vas.

V negativni konotaciji boste opazili tudi nekoga, ki se ovija okoli vas kot klop. Nikakor se ga ne boste mogli znebiti, pa naj se še tako močno trudite. Za ljudi, ki neradi za dlje časa spuščajo druge v svoj intimni prostor, zna biti to posebno nadležno.

Obstajajo tudi mnoge dobre plati. Ljudje zdaj čutijo. Začutijo sočloveka in lažje sprejemajo druge takšne kot so. Zato manj sodijo in se hitreje odločajo, da bodo nekomu pomagali. To pa naredi naš svet lepši in bolj prijazen.

Mars izziva, Saturn pa podpira planete iz znamenja ribi

Prevladuje nežnost, občutljivost, čustva in romantične predstave. Druge ljudi v tem času zlahka idealizirate. Morda prav zdaj vročekrvno iščete svojo dušo dvojčico in si želite spoznati nekoga, ki vas bo osrečil. Za nove odnose ta trenutek ni najprimernejši.

Zlasti pod vplivom Marsa v kvadratu s planeti iz znamenja ribi, se strasti lahko hitro razplamtijo. Hitreje kot običajno, prihaja do prepirov. Bodite pozorni, da ne boste prehitro odreagirali, saj so za vpliv značilne nagonske in nepremišljene reakcije.

Pogosto se jezimo prav na Saturna, ker prinaša vrsto omejitev v naša življenja. Odvisno je sicer od vašega rojstnega horoskopa, vendar je zdaj na splošno Saturn tisti planet, ki lahko podpira vse tisto, kar bi radi uresničili.

V kolikor veste česa si želite in imate ustvarjen dober načrt, vam zdaj skorajda ne more spodleteti. Čas je ugoden, da uresničite tisto, kar potrebuje počasno izvedbo in premišljene aktivnosti. Dobro pa prinaša tako vam kot drugim ljudem.

Morda ste se ob prebiranju prispevka vprašali, ali je čas ugoden ali neugoden. Sama sem si tovrstna vprašanja postavljala, ko sem se začela učiti astrologije in sem želela vse razčleniti in »priti zadevi do dna«.

Z leti izkušenj sem ugotovila, da nič v življenju ni samo dobro in nič samo slabo. Vse je odvisno od tega, kaj človek vzame od vsakega trenutka. Zato vas na tem mestu vzpodbujam, da se osredotočite na tisto, kar je najboljše za vas in vaše drage.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>