WEBINAR

"SATURN - VLADAR KARME"


Spoznali boste Saturna, ki v astrologiji velja za tisti "težki" planet, ki prinaša strahove, težave in omejitve v vaše življenje. Na webinarju boste spoznali, zakaj ga ljudje tako dojemajo, kakšna je njegova prava vloga v horoskopu in vašem življenju ter kako ga uporabiti, da boste lepše živeli.

Saturn je tesno povezan s karmo, zakonom vzroka in posledice. Kar sejete, tisto žanjete. Na vaša ravnanja pa preko Saturna močno vplivajo tudi starši, stari starši, družba in okolje, v katerem živite.

Bolje, kot boste spoznali Saturna, lažje boste sprejeli tiste odločitve, ki vas bodo osvobodile težav in vam pomagale do lepšega življenja. Na webinarju vam bom razložila vpliv Saturna in vam pomagala najti rešitve za njegove izzive, ki jih prinaša v vaše življenje. 

Webinar je na voljo v obliki posnetka v Moji Akademiji na povezavi tukaj. Dostop do posnetka je neomejen doživljenjski, zato si ga boste lahko ogledali znova in znova kadarkoli si zaželite.  

Saturn

Vsebina webinarja:

  • Saturn v astroloških znamenjih - kako se vedete, ko se srečate z izzivi
  • Saturn v hišah - kje vas čakajo omejitve
  • Saturn v aspektih - kaj vas ovira, podpira in kako premagati izzive
  • Saturn in njegova povezava s karmo - zakonom vzroka in posledice
  • Saturnov vstop v Kozoroga in njegov vpliv na vas
  • Odgovori na vprašanja udeležencev, povezana s Saturnom

Webinar je primeren za začetnike brez astrološkega predznanja kot tudi zahtevnejše ljubitelje astrologije. O Saturnu vam bom razložila na preprost, vsakomur razumljiv način. 

Dolžina webinarja 

Webinar traja 2 uri 45 minut. Prednost posnetka je, da ga lahko pogledate znova in znova ali po delih kadarkoli si zaželite. 

Mnenja udeležencev tega in preteklih webinarjev

profile-pic
Breda G.

Super webinar!

Hvala za ta super webinar! Najbolj mi je bilo všeč, ker ste vse tako preprosto razložili. Prav vsak laik vas mora razumeti. Pri vas mi je vedno znova všeč, ker ničesar ne zadržite zase in nam na webinarjih izdajate "tiste male skrivnosti", ki jih še nikjer nisem slišala. Webinar absolutno priporočam vsakomur, ki si želi sam pomagati z astrologijo in drugimi vedami, ki jih tako spretno vpletate v astrologijo.

profile-pic
Tanja

Dober webinar!

Dober webinar. Vse mi je koristilo. Priporočam z veseljem, vendar je malo verjeten uspeh. Zato, ker je ljudem astrologija tako težko razumljiva, ne glede na izobrazbo. To so moje raziskave.

profile-pic
Martin

Postajam drugačen – boljši

Pozdravljeni ga.Irena! Hvala vam za vse poslane horoskope. Naj vam povem, da sem se pomočjo vaših astroloških nasvetov - horoskopov kar nekako spremenil. Drugače gledam na ljubezen, se bolj spoznavam in mislim, da postajam drugačen – boljši. Hvala vam za vse to. Še naprej bom sledil vašim horoskopom, nasvetom in vaši Akademiji.

profile-pic
Sonja

Zanimivo in veliko uporabnih napotkov

Vsebina webinarja je bila zanimiva in je vsebovala veliko uporabnih napotkov. V bistvu vse. Zanimiv je podatek o nastanku dnevnega osebnega horoskopa, in seveda, kako ga v praksi uporabiti. Saj, nekako sem vedela, kako, ampak slišana beseda da le svoj pečat, da lahko bolj razumeš in tudi videno, razloženo. Webinar bi priporočala nekomu, ki želi bolje spoznati sebe, svojo globino, svoje delovanje in je pripravljen na preobrazbe. Ljudem, ki se stalno pritožujejo kakšne težave imajo v življenju, kako so žrtve, kako jim je hudo...

profile-pic
Nada Vidmar

Nad webinarjem sem navdušena!

Povem vam, da sem nad webinarjem zelo navdušena. Takšno podajanje snovi in razlage na primerih, je dosti boljše in bolj razumljivo, kot pa učenje iz knjige. Irena, hvala vam. V glavnem, res ste ena super duša in želim vam še veliko lepega.

profile-pic
Gordana

Lažje in bolj pregledno

Draga moja mentorica! Najlepša hvala, ker si nam ustvarila Mojo Akademijo. Nad tvojimi tečaji sem že vrsto let navdušena. Zdaj, ko imamo še novo, super moderno spletno učilnico, je vse še lažje in bolj pregledno. Sigurno je za teboj veliko dela, ampak mi, tvoji študenti, resnično še bolj uživamo v tečajih. Čestitke!

profile-pic
Desislava Dermastja

Ni se mi treba več bati!

Najprej sem bila skeptična, ker mi osebni , vizualni kontakt zelo veliko pomeni. Vendar, sem videla, da je mogoče in ta način komunikacije ni moteč. Predavateljica se je zelo potrudila, da nam je na 'prebavljiv' način postregla informacije. Irena pripoveduje 'sladko', tekoče in razumljivo. Astrološki jezik je lahko zelo zapleten, vendar je bilo na webinarju vse v 'normalni' slovenščini. Dobila sem občutek, da se mi ni treba bati. To je, kar mi najbolj koristi. Teoretično to vem, vendar je koristno, da slišim še enkrat z logično razlago. Priporočilo za webinar bom sigurno delila z nekaj puncami. S tistimi, s katerimi se o tem najbolj pogovarjamo.

profile-pic
Sonja

Tema predstavljena kot zaključena celota

Všeč mi je, da je webinar tako pripravljen, da mu lahko sledijo tisti, ki se šele spoznavajo z astrologijo in tisti,ki astrologijo poznajo. Vedno slišiš še kaj,in dodaš še kakšen kamenček znanja v svojem mozaiku. Všeč mi je da je tema predstavljena v glavnem kot zaključena celota, tako da v bistvu spoznaš vse potrebno, da razumeš, če si začetnik in da osvežiš in poglobiš znanje, če si že poznavalec astrologije, potem pa še, kako to praktično uporabit v vsakdanjem življenju. Super. Jaz bi vsakomur priporočala ta webinar, vendar v okolju, kjer se gibam, ni noben tako navdušen nad astrologijo kot jaz. Tudi raziskovalno ne ali na način, kako napotke uporabiti praktično, tako vsakodnevno. Ta del je zelo zanimiv in uporaben. Če je kaj takega, da mislim, da je uporabno in zanimivo tudi za druge, to delim na fb.

profile-pic
Jan

Po webinarju me spoznavanje astrologije vedno bolj zanima

Je zelo zelo dober webinar, moj prvi webinar me je pritegnil do te mere, da me spoznavanje astrologije vedno bolj zanima. Veliko novega sem izvedel na njem, so se pa z ogledom pojavila tudi nova vprašanja...na katere se že veselim iskati odgovore in seveda še dodatna vprašanja, kar predstavlja prijeten izziv. Napotki za uporabo so bili jasni in preprosti tudi nepoznavalcem astrologije. Ter tudi kombinacija položaja Saturna v znamenju, hiši in aspektih je tako dobro razložena da se po ogledu webinarja obzorja znanja le še razširijo. Webinar priporočam vsem, ki jih astrologija zanima. Vsak šolski sistem bi bil bolj bogat s tem znanjem.

profile-pic
Tina Ojsteršek

Kot včasih, ko smo stali pred tablo ...

Moram povedati da se veselim vsega, kar prinaša prihodnost z astrološkim znanjem. Se strinjam, da je oblika webinar s svojo modernostjo, naprednostjo in enostavnostjo, kot bi nekoč, leta nazaj stali pred tablo..., danes pa vsak sproščen v svojem okolju posluša predavanja, vadi, razmišlja in na koncu dneva ogromno odnese. Super stvar, vredno pohval.

profile-pic
Špela

Zanimivo in koristno za kogarkoli

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno. Najbolj všeč mi je bilo videti kako nastane horoskop in koliko dela je z njim. Ljudje tega ne vedo, pa bi morali vedeti. Najbolj mi je koristilo, ko ste pokazali, kako vi uporabljate svoj horoskop. Zelo zanimiv je tudi vaš način načrtovanja vaših dni. Webinar zelo priporočam komurkoli.

profile-pic
Jan Pervanje

Prej kot v 12 urah sem prejel 2 ponudbi

Tudi sam vam moram povedati svojo pozitivno izkušnjo iz mojega osebnega dnevnega horoskopa. Namreč, imel sem zapisano, da bom na določen dan imel možnost prodati kako umetniško delo po zelo visoki ceni ali ga prodati več kot je običajno, seveda v kolikor delujem na umetniškem področju 😉 kar jaz seveda še zdaleč nisem blizu. 🙂 Celo čisti analfabet sem za to področje, pa vendar sem imel doma 2 sliki od znanca iz soseske, ki je pred leti to zavrgel in ju želel kar s kosovnim odvozom odpeljati, pa sem ju takrat vzel. Slike so le slike; to so ne meče stran, še posebej ne olje na platno, četudi popolnoma neznane. Skozi celotno lansko leto sem iskal kupce za ti dve sliki, od SloArt do raznih drugih galerij, pa ni bilo nekega zanimanja, saj odkupujejo le znana dela. No, in jaz preberem ta vaš opis v svojem "dnevniku" in kak dan prej poslikam in objavim na bolhi za majhen denar, a vendarle zame dovolj velik, pa probajmo. 🙂 Ni minilo 12 ur, ko sem dobil dve ponudbi. 🙂 Oba seznanim s pogoji obeh, ki se zanimata za to in eden mi ponudi 3x kratnik mojega zahtevka po ceni, seveda, če še isti dan pošljem po povzetju. In sem to tudi storil. V dnevu do dveh po prejemu denarja se mi je oglasil ta isti znanec, ki mi je leta nazaj prepustil ti dve sliki, s prošnjo, če mu posodim nekaj denarja. Seveda sem brez besed to tudi storil, celo dal sem mu tretjino tega zneska, saj sem zaslužil tudi po njegovi zaslugi, čeprav ga to sploh takrat ni zanimalo. Verjamem v to, da "Nebo" vrne in tako se ravnam tudi sam, seveda po zmožnosti. Drugo tretjino sem namenil enemu obroku za plačilo položnice, kar mi je pa ostalo, pa sem imel ravno dovolj za nekaj malih izdatnih stroškov, ki so nenadoma prileteli. Konec dober, vse dobro.

profile-pic
Lidija Repas

Webinar je super!

Super je, sploh v tem času, ko nam vsem že pomalo zmanjkuje časa, sploh če si iz oddaljenega kraja ali pa nimaš varstva za otroke. Webinar je nekakšno predavanje od daleč, a zelo blizu.

profile-pic
Natalija Kušar

Zanimivo in poučno

Najlepša hvala! Bilo je zanimivo in poučno... No, z vami je vedno tako. Hvala, ker ste 🌞

profile-pic
Karmen Visočnik

Pri vas zelo rada študiram astrologijo

Povedati moram, da pri vas zelo rada študiram astrologijo, saj imate zelo prijeten glas, čutim vas za zelo prijetno in prijazno osebo, tečaji so mi na voljo kadarkoli imam čas in nisem vezana na točno določene dni in ure kdaj se bo prenos preko spleta začel. Predvsem pa je najbolj prijetno to, da lahko tečaj doživljenjsko uporabljam in nima časovne omejitve. Sama imam težave s spominom in hitro pozabljam. Tako pa mi vaši tečaji omogočajo, da se lahko nenehno vračam nazaj in poslušam vaše posnetke. Ta način izvajanja tečajev astrologije mi zelo odgovarja, kakor ga imate vi narejenega, zamišljenega.

profile-pic
Katjuša Sitar

Čudovito druženje in veliko napotkov

Čudovito druženje in veliko napotkov kako uporabljati Osebni dnevni horoskop, ki ga imam sedaj kar na mizi. Vsak dan si tudi kaj zabeležim, npr. opažanja ali počutje. Hvala, hvala za tako potrpežljivo učenje in razlago. Najbolj so mi bile všeč splošne smernice o uporabi OSEBNEGA KOLEDARJA. Npr., v nedeljo sem imela zabeležen težek dan in bil je težek dan. Ko pa sem videla aspekte, sem vedela, da ni čisto moja krivda. Od olajšanja sem se ulegla na kavč in lenarila. Sebe sem pocrkljala. Komu bi priporočila webinar? Že razmišljam kdo bo prišel prvi v moje učenje in razlago zakaj mu to lahko koristi.

profile-pic
Urška Jerenec

Moja Akademija je vrhunska!

Sem že vstopila v Mojo Akademijo in začela vse lepo po vrsti s tečajem. Moram ti povedat, da je zadeva vrhunska!!! Zelo lepo pregledna in kaj je pa najboljše? Vse, kar rabim, je na enem mestu. Res vse pohvale! Še kako ti verjamem, da je bilo potrebno vložit ogromnoooo tvojega dela in sem se posebej ponosna, da sem si izbrala tvojo šolo in da si ti osebno moja mentorica.

profile-pic
Ivanka Podpečan

Navdušena nad pomembnimi poudarki

Odlično! Vedno znova sem navdušena, koliko pomembnih poudarkov dodaš, da se slika poveča in zbistri. Posebno pa mi je v pomoč posnetek tvojega izvajanja, ki ga lahko v miru ponovno poslušam. Priporočila bi ga vsakemu, ki ga astrologija zanima, da bi lahko spoznal, kako so webinarji v pomoč pri študiju.

profile-pic
Olga GABROVŠEK

Odličen webinar!

ODLIČNO!

Imate sposobnost, ki je redka. Govorite jasno, vsem razumljivo in počasi ter ne "skačete" iz področja v področje. Največ kar je vredno pa je to, da poveste iskreno tudi vse svoje izkušnje in ugotovitve, ki niso napisane v nobenem priročniku. To pa je vsaj zame velikega pomena.

Webinar bi svetovala vsakomur, ki dobro pozna vsaj osnove astrologije. Mislim pa, da tisti, ki tega še ne obvlada, tukaj nima kaj početi. Astrologija je preveč obširna in pomen hiš, planetov in aspektov mora biti v celoti osvojen, sicer ti noben webinar ne koristi. Takšnim kot pa sem jaz in podobni, pa je webinar v veliko veselje in tudi pomoč.

profile-pic
Zdenka Lukić

Odličen webinar!

Webinar je bil odličen! To je pravi webinar, kjer lahko sodelujejo vsi in podajajo svoje pripombe. Meni je bilo všeč. Meni te osnove še vedno delajo težave! Ko preberem kakšne tvoje razlage ali razlage katerega drugega avtorja, si vedno rečem: »Logično! Ampak, kako naj to povežem jaz!!« Vaja, vaja in vaja 🙂 !

profile-pic
Milena

Dober in koristen webinar za vsakega človeka

To, kar ste nam pokazali na webinarju, bi moral poznati vsak človek. Morali bi učiti že v osnovni ali vsaj srednji šoli. Webinar je zelo dober in predvsem koristen za vsakega človeka. Najbolj mi je bilo všeč, ko ste brez zadržkov pokazali, kako uporabljate osebni dnevni horoskop. Pa tudi razlagate zelo preprosto in razumljivo. Zato webinar priporočam vsakomur.

profile-pic
Ivanka Podpečan

Vedno zanimiv webinar

Čeprav začenjamo na začetku, je zame webinar zanimiv, ker vedno izvem še kaj novega.

profile-pic
Benjamina

Razumljiv in prilagojen širši množici ljudi

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno, saj je bil skrbno pripravljen in glede razumljivosti prilagojen širši množici ljudi. Zelo dobro predvsem zato, ker je bil razumljiv tudi za nas, ki se z zahodno astrologijo samo spogledujemo in ker so bile vse teme in povezave glede Saturna tako dobro razložene. Vsak tak webinar je koristen za vse ljudi, saj nam na nevsiljiv način da vpogled v naše življenje, v naše odnose z drugimi ljudmi, sploh pa nam da uvid, da določene interakcije razumemo in/ali jih popravimo in s tem tudi dvignemo kvaliteto našega življenja.

profile-pic
Ivanka Podpečan

Webinar za desetko

Webinar ocenim z desetko. Najbolj mi koristi to, da pokažeš širino, jaz vse preveč ozko gledam na stvari. Na primer: "ljubezen" - bežim, "kariera" - me ne zanima. Danes sem videla, da lahko pogledam širše, pa ni potrebno kar bežati. Webinar bi priporočila vsakomur, ki bi ga to zanimalo.

profile-pic
Tjaša Kovšca

Zelo izčrpen in koristen webinar

Zelo izčrpen in koristen webinar z veliko informacijami za čim boljšo interpretacijo horoskopa, da sploh doseže svoj namen. Najbolj mi je všeč možnost, da vas lahko vprašamo, kar nam ni jasno, čeprav moram priznati, da se mi je še po webinarju porodilo par vprašanj, torej bi se morala že prej malo pripraviti. Webinar bi zelo verjetno priporočila tudi drugim zaradi že omenjenih koristi 😊Hvala in lep pozdrav!

profile-pic
Barbara Horvat

Carski webinar

Današnji webinar je bil carski in če bo še kaj takega v prihodnje, se že veselim!

profile-pic
Barbara Knez

Super, sproščeno in zabavno

Draga Irena, Na webinarju je bilo super, sproščeno in zabavno. Super vaje, in res dobra domača naloga. Vem, da bomo dalje odšli bogatejši s tem res posebnim znanjem. Hvaležna Vam, Vesolju in Zvezdam. 😉 Skoraj dve urci sta minili na webinarju, občutek pa, kot da ni trajalo več kot 15 minut.

profile-pic
Sonja

Moreče vprašanje je postalo dragoceno darilo

Ob 8h zjutraj se mi je porajalo moreče vprašanje. Z mojim Osebnim dnevnim horoskopom za današnji dan sem vedela odgovor. Draga Irena, z vašim webinarjem sem natančno spoznala, kako pravilno razložit dogajanje in to, kar je zjutraj bilo boleče, je kasneje prineslo nasmešek in olajšanje. Hvala vam za to dragoceno darilo in privilegij, da lahko tudi v težkem dnevu rastem pozitivno. Vse povedano je imelo izredno velik pomen in dali ste mi odgovore, ki sem jih iskala. Absolutno priporočam webinar! Želim, da v teh težkih časih ljudje spoznajo, da z vašo pomočjo lahko kvalitetno izboljšajo svoje življenje kakor tudi izbrusimo lastno osebnost, da postanemo boljši ljudje. Astrologija z vašim predavanjem je resničen blagoslov.

profile-pic
Helena M.

Hvala za webinar!

Irena, hvala za ta webinar! Končno vem, kako uporabiti osebni dnevni horoskop in uresničiti moje želje. Naredila bom tako kot ste pokazali na webinarju, da ga uporabite vi. Webinar priporočam vsem, ker bodo uživali v webinarju in bodo videli, da je horoskop resnično koristen, če ga pravilno uporabiš.

profile-pic
Rosana

Pohvalim vaš način razlage

Naj ponovno pohvalim vaš način razlage. Jasen, razumen, meni ustreza. Čeprav Saturna že nekako poznam, vidim, da je zame še vedno uganka, čeprav sva postala prijatelja.

>