veje astrologije

Veje astrologije

Veje astrologije

Astrologija je razdeljena na več vej astrologije. Najpomembnejša in osnovna je natalna astrologija z osnovami astrologije, ki ji namenjam največ pozornosti.

Vse se začne z osnovnimi pojmi v astrologiji, ki so astrološka znamenja, planeti, hiše in aspekti, o katerih sem vam nekaj malega že povedala v prejšnjih prispevkih.

Osnove astrologije

Osnove astrologije so osnova za natalno astrologijo in vse ostale veje astrologije, ki predstavljajo njeno nadgradnjo. V natalni astrologiji se osredotočate nase, na svoj rojstni horoskop in horoskope ljudi, ki vas pritegnejo ali vas prosijo za pomoč. Našli boste svoje talente in slabosti ter načine, kako jih izkoristiti za osebno in poslovno rast.

V kolikor se želite naučiti osnov astrologije in vsega, kar morate vedeti o astrologiji, preden jo lahko uporabite zase ali kot delo profesionalnega astrologa, poteka vpis v podrobno razložen tečaj z ogromno vajami v Moji Akademiji na povezavi tukaj

Sinastrija ali partnerska astrologija

Sinastrija ali partnerska astrologija vam pojasni kaj se dogaja z vami, ko se odločite za skupno življenje z drugo osebo. Hkrati pa opisuje tudi razlike in sorodnosti med družinskimi člani in vam jih pomaga bolje razumeti. Proučevali boste lahko tudi poslovne povezave (poslovna partnerstva) ter se bolje odločali s kom želite poslovati.

V kolikor želite bolje razumeti svoje odnose (partnerske, družinske in poslovne) in vašo vlogo, ki jo igrate v posameznem odnosu, poteka vpis v podrobno razložen tečaj s praktičnimi primeri iz prakse v Moji Akademiji na povezavi tukaj.

Prognostika

Prognostika je pomembna veja astrologije, s pomočjo katere lahko ugotavljate kakšno obdobje je pred vami. Najpogosteje boste proučevali obdobje leto do tri leta pred vami. Omogoča pa tudi predvidevanje za daljša obdobja (10, 20 ali več let) v prihodnosti. Z njeno pomočjo lahko razumete tudi dogodke v preteklosti.

V kolikor želite sami predvideti, kaj vas čaka v prihodnosti, zakaj se je nekaj zgodilo v preteklosti in kako bolje načrtovati svoje dneve, da boste bolj srečni in uspešni, vas povabim v podrobno razložen tečaj s praktičnimi primeri iz prakse v Moji Akademiji na povezavi tukaj.

Horarna astrologija

Horarna astrologija je veja astrologije, ki vam najhitreje ponuja odgovore na konkretna vprašanja. Primerna je predvsem za vsakodnevna vprašanja in dileme. V večini primerov so vprašanja oblikovana tako, da vam prinaša kratek odgovor »Da« ali »Ne«. Mnoga pa ponujajo tudi rešitve za nastale situacije.

V kolikor se želite naučiti sami odgovoriti na horarna vprašanja, poteka vpis v podrobno razložen tečaj z več kot 100 praktičnimi primeri iz prakse v Moji Akademiji na povezavi tukaj

Elektivna astrologija

Elektivna astrologija predstavlja del astrologije, ki vam pomaga začenjati s pomembnimi zadevami v vašem življenju ob pravem trenutku. Z njeno pomočjo boste iskali tiste trenutke, ki vas najbolje podpirajo za začetek nečesa. Lahko gre za selitev, za začetek dela, projekta ali odpiranje podjetja oz. poslovne enote.

V kolikor se želite naučiti sami izdelati elektivni horoskop in uporabiti elektivno astrologijo za izbiro najugodnejšega trenutka za začetek česarkoli, poteka vpis v podrobno razložen tečaj v Moji Akademiji na povezavi tukaj

Bolj podrobno lahko horarno in elektivno astrologijo spoznate v posnetku oddaje, kjer sem bila gostja na ATV Litija. Posnetek je res slabše kvalitete, vendar vam bodo informacije v veliko pomoč pri razumevanju kaj je horarna astrologija in kaj je elektivna astrologija. 

Uživajte ob ogledu posnetka oddaje od horarni in elektivni astrologiji. 


Zvezde stalnice in nezavedno

Mitološko obarvane zvezde stalnice so del astrologije, s pomočjo katere lahko bolje razumete svoje nezavedno. Odkrivajo vam nezavedne vzorce, ki živijo v vas. Spoznali boste tiste delčke vas, ki vam praviloma povzročajo težave, vendar jih je celo pri psihološki terapiji težko odkriti in je zato zdravljenje zelo dolgotrajno.

Mudana astrologija

Mudana astrologija ali kot jo mnogi imenujejo, politična astrologija, vam ponuja odgovore na dileme glede dogajanja v družbi. Prevladuje zmotno mnenje, da se boste tu ukvarjali le s politiko. Pojasnjuje gospodarsko rast ali recesijo, trende v svetu in naravne katastrofe. Z njeno pomočjo lahko poiščete celo državo, v kateri boste lahko uresničili, kar si želite.

Lokacijska astrologija

Nadgradnjo mundane astrologije predstavlja lokacijska astrologija. Ta je primerna za proučevanje ugodnih in neugodnih poti v radiju 300 km, torej npr. skozi celotno Slovenijo. S pomočjo posebnega horoskopa, ki ga razgrnete na zemljevid izbranega področja, boste našli najboljše dele naše prelepe deželice za dom, šolanje, prijateljstva, službo in drugo.

Karmična astrologija

Karmična astrologija je tista veja astrologije, ki vam bo dala možnost spoznati vzroke in posledice vašega ravnanja. Ponuja nevtralen pogled kaj ste počeli v preteklosti, da se vam danes godi kot se vam godi. Hkrati vam ponuja možnost, da pogledate naprej, v svojo prihodnost in ugotovite kako se vam bo godilo, če boste ponavljali svoje vzorce.

Na kratko sem vam želela predstaviti vsako od vej astrologije. Upam, da zdaj razumete, da je astrologija zelo široka veda. Da ponuja odgovore na praktično vsa vprašanja, ki se vam porajajo. Le dobro jo je potrebno poznati, da izberete tiste horoskope, ki odgovore lahko zanesljivo ponudijo.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

  • Irena Stopar pravi:

    Katera je vaša najljubša veja astrologije? Zakaj?

  • >