Saturn trigon Uran

Saturn trigon Uran – novo na trdnih temeljih

Saturn trigon Uran

Na Martinovo, 11.11.2017 se bo v seriji preteklih in tistih, ki jih še čakamo, dovršil pomemben mundani aspekt v astrologiji, Saturn trigon Uran. ​

Ne gre le za aspekt Saturn trigon Uran. Z njima veliki trigon sestavlja tudi Luna. Dogajanje pa je tesno povezano tudi z vsem, o čemer sem že pisala pod vplivom Sončevega mrka, ki se je zgodil avgusta letos. 

Pod vplivom praznovanja Martinovega pa nikar ne pozabite na svojo varnost in varnost ostalih ljudi. Mars bo namreč v inkonjunkciji z Neptunom in prepričana sem, da ne želite biti tisti, ki ste vzeli človeško življenje. Uživajte v dobri kapljici, avto pa raje pustite parkiran doma. 

Saturn trigon Uran je aspekt med družbenim in generacijskim planetom, zato prinaša predvsem spremembe na mundanem (družbenem) področju. Zdaj lahko pričakujemo mnogo novega in izboljšav tako na poslovnem, družbenem, svetovnem in drugih področjih, ki se dotikajo napredka človeštva.

Saturn trigon Uran je aspekt, ki se dogaja nekaj let, nato pa o njem ni duha, ne sluha zelo dolgo časa. Ker deluje dolgo, vedno prinaša nekaj pomembnega v naš svet. V nadaljevanju se bom osredotočila, kaj prinaša v življenje posameznika.

Saturn trigon Uran – novo na trdnih temeljih

Predstavlja čas, ko se z roko v roki sreča staro in novo. Zadeve, postavljene na preizkušenih temeljih iz preteklosti, v tem času dobijo krila. Za tisto, o čemer ste do sedaj dobro razmislili, boste zdaj začeli dobivati nove, še boljše zamisli.

Najboljše zamisli najlažje najdete, če se zelo dobro poznate. Kajti tisto, kar predstavlja vašo strast, vedno lahko zraste v nekaj dobrega za vse. Res pa je, da je za uresničitev zatem potrebno narediti to, o čemer govorim v današnjem prispevku. 

Vaše hrepenjenje in dobre zamisli se bodo odslej začele uresničevati v obliki uspešnih projektov in drugega, kar želite izboljšati v svojem življenju. Čas pred nami bo namreč zaznamovan z mnogimi prebliski, ki vas lahko vodijo do bolj enostavnega in lažjega uresničevanja vaših želja.

Če ste pri meni študirali osnove astrologije, veste, kako ves čas poudarjam, kako pomembni so temelji in se k njim vedno znova vračamo tudi v vseh ostalih tečajih. Aspekt Saturn trigon Uran govori o istem.

Saturn kvadrat Uran iz preteklosti

Leta pred tem, preden se je zgodil Saturn trigon Uran, je Saturn sestavil kvadrat z Uranom. To je bil stresen čas, ko ste bili v dilemi, ali še kakšno stvar naredite pravilno. Večkrat vam je moralo iti kaj narobe, saj je bil čas, v katerem je potrebno narediti nekaj drugače.

Potrebno je bilo nekaj preobraziti oz. popolnoma spremeniti. Morda sebe, morda način delovanja ali pridobiti znanje, da bi zadevo sploh lahko razumeli in obvladali kot profesionalec. 

V kolikor ste v tistem stresnem času, nekaj v svojem življenju izboljšali, je postalo temelj za vaše nadaljnje delovanje. Na teh temeljih zdaj lahko gradite lepšo in bolj uspešno prihodnost. Kajti vsi tisti izzivi, ki so vam pili kri, zdaj postajajo vaši talenti in viri največje moči v vas.

Saturn trigon Uran – načrtovanje in izvedba

V času, ko se zgodi aspekt Saturn trigon Uran, ste pripravljeni na neizbežne spremembe. Dobra stran tega aspekta je, da postanete potrpežljivi. Ničesar več ne delate v naglici, pač pa se uskladite z drugimi in ritmi narave. Ker premislite, preden delujete, lahko zadeve izpeljete veliko bolj uspešno kot v preteklosti.

Zamislite si gradnjo hiše. Prepričana sem, da se je ne bi lotili brez natančnega načrta. Ko ga imate, veste, da gradnja nekaj časa traja, preden se boste lahko vselili v svoj novi dom. To je čas, ko se vse dogaja po podobnem načelu.

Zdaj se boste lahko osredotočili in premislili, kaj natančno potrebujete, da boste uresničili svoje sanje in načrte. Če se morate nečesa novega naučiti ali pridobiti neko novo spretnost, boste potrpežljivo iskali znanje in ga osvojili. Nato pa ga boste koristno uporabili.

Saturn trigon Uran – temelji za čas po letu 2020

Ne govorim o tistih dolgočasnih, ponavljajočih nalogah, ki vas uspavajo in bi se jih radi znebili še danes. Govorim o zanimivih, novih zadevah, ob katerih boste dodali svojo kreativno noto in uživali v izboljšavah, ki se vam bodo ob ukvarjanju z njimi porodile.

Zlasti, če se ta trigon kakorkoli dotakne vašega rojstnega horoskopa ali prognostičnih horoskopov, ste na vrsti, da njegov vpliv dobro izkoristite. Kajti, če ga ne boste, boste v prvi vrsti pričakali naslednjih kvadrat med Uranom in Saturnom, ki se bliža že čez nekaj let (po letu 2020).

V kolikor nimate nobene ideje, ali je ta čas pomemben za vas in v kolikšni meri, vam lahko to pomagam odkriti na posvetu. Če vas zanima samo to, sem občasno med tednom v dopoldanskem času dosegljiva na tel. št. 090 42 42.

Če pa bi se radi pogovorili bolj podrobno, se raje odločite za posvet.

Najraje sodelujem z ljudmi, ki ne sprašujejo le, ali je to ugoden ali neugoden čas, pač pa mi dovolite, da vam s svojimi poslovnimi in življenjskimi izkušnjami pomagam najti rešitve, kako premakniti nekaj tako, da bodo zaživeli bolj srečno in bolj uspešno.


About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>