horoskop vodnar

Poletni horoskop 2017 Vodnar

Poletni horoskop 2017 Vodnar

(20.01. – 18.02.)

Poletni horoskop Vodnar vam napoveduje izjemno lepo in prijetno poletje, v katerem boste lahko resnično uživali kot že dolgo ne. Planeti so vam zelo naklonjeni in samo od vas je odvisno, koliko lepega si boste dovolili užiti pod njihovo zaščito. Obeta se vam ogromno lepih možnosti za ljubezen in, zabavo. Obkroženi boste z mnogimi zanimivimi ljudmi, ki bodo kar hrepeneli po vaši družbi in vašem pogledu na življenje.

Zna se zgoditi, da boste skozi celotno poletje zelo zaposleni. Še posebno julija. Morda si lahko obetate, da bo imelo vaše podjetje v tem času povečana naročila, zaradi česar si prostih dni ne boste mogli vzeti. Poglejte praktično in s svetle strani. To je dobra novica, saj se bodo vaše delovne obveznosti lepo odrazile v vaši denarnici.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Po opravljenem delu boste tako imeli čas in denar, da si privoščite sanjske počitnice. Resda je zanje najprimernejši čas v juliju, vendar se boste tudi v avgustu zelo dobro počutili. S tem, ko odidete na dopust v avgustu, se boste lahko izognili marsikateremu stresnemu vplivu, ki bi vas pričakal doma ali v službi.

Najboljši čas za novo ljubezen in uživanje v dvoje se vam obeta v juliju. Če ste samski, izkoristite prav vsako priložnost, da se pojavite med ljudmi. Tam nekje vas čaka nekdo, ki vas bo povsem prevzel. Pripravite se na metuljčke in tisto veselo pričakovanje, kaj se bo zgodilo v naslednjem koraku. Ugajalo vam bo, da vas ta oseba ne bo obremenjevala s »čustveno solato«, pač pa bo pripravljena na pogovor in skupne aktivnosti.

V partnerskem odnosu se lahko pojavi nekaj več napetosti v mesecu avgustu. Na vaše znamenje bo takrat delovalo precej neharmoničnih (neugodnih) vplivov, ki radi prinesejo težave v partnerstvo in vzpodbujajo celo ločitev. Če imate skrhan odnos, se boste morali s partnerjem zelo pazljivo dogovarjati, saj bi enemu od vaju takrat zlahka »počil film«. Če pa sta se dobro razumela do sedaj, bosta morala le še nekaj zadev urediti na novo.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>