horoskop tehtnica

Poletni horoskop 2017 Tehtnica

Poletni horoskop 2017 Tehtnica

(23.09. – 22. 10.)

Tehtnice imate v letošnjem letu popolno zaščito nad seboj in svojimi odločitvami. V poletnem času boste najbolj srečni, če ste rojeni v sredini znamenja. Vam se obeta toliko lepega, da ga verjetno ne boste mogli niti izkoristiti. Vaše težave se bodo počasi poslovile od vas. Edina, ki lahko ostane, je kak dodaten kilogram, za katerega pa se boste odločali, kaj z njim storiti od oktobra dalje.

Kljub lepim obetom v poletnem času, nekatere tehtnice ne boste najbolj srečne, ker boste morale precej delati. Ni nujno, da bo delo naporno. Vsekakor je zdaj ugoden čas, da si izboljšate svoje možnosti za poklicno napredovanje, kariero in splošno ugodnejšo poslovno situacijo. V kolikor boste postavljeni pred težko odločitvijo, si vzemite čas zase in v miru pretehtate vse možnosti.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen je za vas pomembna. Je kot zrak, brez katerega ne morete preživeti. Zlasti v juliju boste imeli veliko lepih možnosti za ljubezen in partnerstvo. A kljub dobrim možnostim zanjo to ne bo najpomembnejša reč. Kot že rečeno, je za vas zdaj izjemno pomembno, da stabilizirate poklicno in karierno področje. V letošnjem poletju boste tako zelo zaposleni, da ne boste imeli dovolj časa za ljubezen.

V partnerskem odnosu se lahko pojavijo nesoglasja in nemir. Zlasti na rojene čisto ob koncu znamenja tehtnica že nekaj časa močno deluje energija nepredvidljivosti, razčiščevanja različnosti in nemira. Vse to lahko skrha ali celo uničuje partnerski odnos, zato je skrajni čas, da se s partnerjem pogovorita glede vajine prihodnosti. Poglejte v Osebni dnevni horoskop kateri dnevi podpirajo takšen pogovor.

Julija boste imeli nekaj več dela z domačimi, v avgustu pa se pripravite na splošno nemiren mesec. Ta nemir je lahko prijeten, vendar lahko prinese tudi več nesoglasij in potrebe po razčiščevanju zadev z različnimi ljudmi. Predvsem se zavedajte, da ste pod zaščito planetov in vam zato nihče ne more do živega.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>