Poletni horoskop 2017 Strelec - www.astrolog.si
horoskop strelec

Poletni horoskop 2017 Strelec

Poletni horoskop 2017 Strelec

(22.11. – 20.12.)

Poletni horoskop 2017 Strelec pravi takole:

V poletnem času si lahko obetate prav prijeten čas, ko vas bodo zvezde lepo podprle na vaši poti do sreče. Obeta se vam nekaj nepredvidljivih situacij, ob katerih boste imeli občutek, da ste končno oživeli. Gospa Sreča vam pripravlja nekaj zelo zanimivih izkušenj in občutek, da ste eni izmed priviligiranih ljudi.

Rojeni v prvi polovici znamenja boste imeli nekaj več miru od ostalih pripadnikov strelca. Če ste rojeni v drugi polovici, boste imeli mešane občutke. Enkrat se bo pojavil občutek neizmernih možnosti, nato pa boste začutili, da se nikamor ne morete premakniti. To je naporno. Frustriralo vas bo, a je normalno pod vplivom trenutno postavljenih planetov.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Dobra novica se vam obeta tudi na ljubezenskem in partnerskem področju. Srečo v ljubezni boste imeli skozi vse poletje, še posebno od druge polovice julija do druge polovice avgusta. Če ste rojeni čisto v zadnjih dneh strelca, se pripravite na nepričakovano poznanstvo, ki ima dobre možnosti, da preraste v zelo lepo ljubezensko zgodbo.

Če ste v resnem partnerskem odnosu, se vama v juliju obeta več ukvarjanja z vajinim odnosom kot sta vajena. Nobene potrebe ni, da bi postala zadeva prav pretirano resna. Lahko gre le za več pogovora in skupnih aktivnosti kot običajno. Zlasti, če si takrat privoščita dopust. Predlagam, da se odpravita skupaj v neznano in se prepustita, naj vaju pot zanese na različne konce čisto brez načrta.

Verjetno vas bo vleklo na dopust v tujino, kar vam letos odsvetujem. Če si boste privoščili počitnice, vam jih predlagam v domovini. Spoznali boste nove prijatelje in se boste resnično dobro zabavali. Z dopusta se lahko vrnete celo bogatejši za novo poslovno priložnost, idejo ali nekaj podobnega.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>

PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2020 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

Letni horoskop 2020

Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

arrow-down