Poletni horoskop 2017 Škorpijon - www.astrolog.si
horoskop škorpijon

Poletni horoskop 2017 Škorpijon

Poletni horoskop 2017 Škorpijon

(23.10. – 21.11.)

V letošnjem poletju se pripravite na mnoga lepa doživetja, ki bodo popestrila vaše dneve in vam prinesla občutek izpolnjenosti. Tisto, kar že dolgo iščete, se nahaja tik pred vami. Zelo pomembno za vas je, da se v vsako zadevo, ki je pomembna za vas, poglobite kot znate le vi. Dobro ocenite, preden se odločite, pa boste zagotovo zadeli žebljico na glavico.

Čutili boste zelo močno željo po intimnosti. Govorim o seksualni povezanosti z nekom, ki vam je zelo všeč. Svoje izkušnje, želje, potrebe in razmišljanje boste želeli deliti z nekom, ki vas lahko razume. Če nimate resnično dobrih prijateljev ali družinski članov, ki vas dobro razumejo in popolnoma podpirajo pri vaših zadevah, vam predlagam, da poiščete nekoga, ki vas bo sprejel in vam prisluhnil brez sodbe.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Bolj pomembno od ljubezni bo za vas prijateljstvo. Ugoden čas za ljubezen bo predvsem v drugi polovici julija in v avgustu. Takrat lahko srečate svojo dušo dvojčico. Pazite le, da odnosa ne boste uničili še preden se bo dodobra začel. Na delu so namreč tako močne strasti, da se vas lahko nekdo, ki vas še ne pozna, ustraši in zbeži od vas.

V partnerskem odnosu bodite pripravljeni na mnoga presenečenja. Predvsem je pomembno, da si oba popolnoma zaupata. Partnerju nikakor ne dajte povoda za ljubosumje. Izbrišite sumničavost in morebitno iskanje igle v senu. Pogovor je vedno dobrodošel. A zdaj, ko so na delu močne seksualne energije, lahko marsikatero nejasnost preprosto poravnata med rjuhami.

Precej dobrih možnosti si lahko obetate tudi v karieri in na poslovnem področju. Ni nujno, da vam bodo vse priložnosti všeč. Vsekakor pa se bodo pojavile. To lahko prinese več stresa in kratkotrajnih razočaranj, zato se že danes odločite, da boste negativno energijo pokurili z različnimi aktivnostmi.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>

PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2020 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

Letni horoskop 2020

Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

arrow-down