horoskop ribi

Poletni horoskop 2017 Ribi

Poletni horoskop 2017 Ribi

(19.02. – 20.03.)

Poletni horoskop Ribi pravi, da vam bodo topli poletni dnevi bodo prinesli vrsto priložnosti, da se odpeljete na morje in se prepustite neizmernemu uživanju v morskih pustolovščinah, svežem zraku in predajanju sončnim žarkom. Obhajalo vas bo optimistično razpoloženje. Zabavali se boste kot že dolgo ne. Ob tem pa boste najbolj uživali prav v občutku svobode, ob katerem se boste počutili, kot da meje med vami in ostalimi ljudmi več ne obstajajo.

Če je le mogoče, si privoščite počitnice v juliju, čeprav boste tudi tiste v avgustu lahko zelo lepo preživeli. Takrat boste še posebno nežni in očarljivi, zaradi česar boste kar osvajali različna srca. Ne govorim le v smislu ljubezenskih pustolovščin, pač pa boste zdeli prijetni ljudem na splošno, torej pri vsem, kar boste počeli.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Med tistimi lepimi zadevami letošnjega poletja je tudi ljubezen. Najlepši čas za ljubezen se vam obeta od druge polovice julija do druge polovice avgusta. Zlasti v avgustu boste sproščeni. Takrat boste zlahka ujeli kakšno ribico v svoj trnek. Takšno, ki vas bo napolnila z dobrimi občutki in boste ob njej lahko pozabili na vsakodnevne skrbi.

Malce več težav se lahko pojavi pri komunikaciji s partnerjem. Kakor so planeti postavljeni, vam lahko prinesejo nekaj nerazumevanja ali povsem napačnih besed zlasti v avgustu. Če si boste v tistem času privoščili počitnice, poskrbite, da ne boste vi ali vaš partner pretirano občudovali nekoga drugega. Ljubosumju in odvečnim besedam zaradi kakšnega flirta se zdaj raje odrecite. Partnerja raje primite za roko in mu pokažite, da ste tu zanj.

V avgustu vas med drugim čaka tudi kar precej obveznosti. Če vaše podjetje nima kolektivnega dopusta v tem času, se lahko zgodi, da boste morali nekaj več časa prebiti v službi. Nekaj novega se pripravlja. Lahko se zgodi, da se boste morali nekaj novega naučiti, drugače razporediti delo, obveznosti, urnike in podobno.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>