horoskop rak

Poletni horoskop 2017 Rak

Poletni horoskop 2017 Rak

(22.06. – 21.07.)

V poletnem času ponovno prihaja vaš rojstni dan in z njim vse tiste želje ter potrebe, ki jih zdaj lahko spustite na plan. Naj vam zaželim veliko lepega in prijetnega. Predvsem pa, da bi se vam uresničile vse tiste dobre želje, ki jih nosite v sebi. Vaš rojstni dan je čas, ko je prav, da se več posvetite sebi. Dovolite, da vas še nekdo drug razvaja.

V avgustu boste imeli nekaj več možnosti za pametno ravnanje z denarjem. Odpirajo se lahko tudi druge blagodejne finančne zadeve. Vpliv je ugoden za vas, kar pomeni, da boste lahko čez poletje finančno zadihali. Vpliv je lahko povezan tudi s tem, da boste našli zelo ugodno ponudbo za počitnikovanje in na ta način prihranili kar precejšen kupček denarja, ki ga boste lahko namenili za dodatno razvajanje ali za naslednje počitnice.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Z ljubeznijo in partnerskimi zadevami v juliju malce počakajte. Če se pojavi priložnost za nekaj lepega, jo sicer sprejmite. Nikakor pa vam ne priporočam, da bi se v tem času odpravili na intenzivno iskanje partnerja, ker vam čas ni najbolj naklonjen. Veliko več sreče se vam v ljubezni obeta v avgustu, zato z iskanjem raje počakajte do takrat.

Ves ta stres, povezan iz odnosi, se bo odražal tudi na partnerskem področju. Če imate partnerja ali ste v kakršnem koli resnem oz. dolgotrajnem odnosu, boste čutili nekaj več napetosti med vama predvsem v avgustu. Bodite pazljivi na svoje besede. Ne dovolite, da vas nekdo zmede s svojimi dokazi in prepričevanjem. Prav tako se ne umikajte in ne pestujte žalosti ali zamer.

Predvsem je pomembno, da se boste imeli radi. Nikar ne nosite vseh skrbi na svojih ramenih. Poglejte okoli sebe in opazili boste, da je čisto blizu vas nekdo, ki vam bo z veseljem pomagal oz. vam bo v oporo v stresnih dneh. Dovolite tej osebi (ali osebam), da zdaj naredijo nekaj dobrega za vas.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>