horoskop oven

Poletni horoskop 2017 Oven

Poletni horoskop 2017 Oven

(21. 03. – 20. 04.)

Poletni horoskop 2017 Oven vam sporoča, da ovne v letošnjem letu čaka lepo in zanimivo poletje. Pripravite se na aktivnosti, ki vam bodo dale občutek vsemogočnosti in sproščenosti. Drugim se boste zdeli še bolj privlačni in zanimivi kot do sedaj. Odprite se mnogim možnostim za zabavo in ljubezen. Priložnosti za nekaj lepega letos za vas zagotovo zlepa ne bo zmanjkalo.

Res je, da vsem ovnom planeti niso povsem enako ugodno naklonjeni. Če ste rojeni v drugi polovici znamenja, se vam obeta nekaj trenutkov, ko vam bodo okoliščine poskušale povedati, da se je potrebno ustaviti, umiriti in premisliti o naslednjem koraku. Zatem pa vas lahko ponovno prevzame občutek vsemogočnosti, v katerem boste v trenutku sprejeli novo odločitev ali pobudo v svoje roke.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Najlepši čas se vam obeta v drugi polovici julija in v prvi polovici avgusta, a bo tudi preostanek poletja zelo lep. V tem času je zelo ugoden čas za potepanje in počitnikovanje, zato vam priporočam, da načrtujete počitnice v tem času. Uživali boste tudi ob športnih in drugih aktivnostih po vaši meri. Skratka, vaša želja je zdaj ukaz. Planeti vas podpirajo, da najdete nekoga, ki jo bo izpolnil.

Veliko časa in energije boste namenili ljudem okoli sebe. Najsi govoriva o partnerstvu in ljubezni ali o vsakodnevnih srečanjih z ostalimi ljudmi. Bistveno je, da boste uživali, saj boste izžarevali svojo privlačno energijo, s katero boste osvajali vse okoli sebe. Drugi ljudje, tako v zasebnem kot v poslovnem partnerstvu, vam bodo dobesedno jedli iz roke.

Samski boste imeli veliko sreče v ljubezni. Predvsem v juliju se odprite možnostim za novo ljubezen. Ugoden čas, da spoznate nekoga novega, pa se vam obeta tudi ob koncu avgusta in v septembrskih dneh. Nič drugega vam ni potrebno storiti, kot se odpraviti med ljudi, se pogovarjati z njimi in požeti občudujoče poglede.

Uživajte v čudovitem poletju! 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>