Poletni horoskop 2017 Lev - www.astrolog.si
horoskop lev

Poletni horoskop 2017 Lev

Poletni horoskop 2017 Lev

(22. 07. – 22. 08.)

Poletni čas je vaš čas. Že na tem mestu lahko rečem: »Vse najboljše!«, kajti ena od pomembnih zadev v poletnem času je vaš rojstni dan. To je čas, ko lahko resetirate svoje življenje in obrnete nepopisan bel list, na katerega boste pisali zgodbo do naslednjega rojstnega dne.

Najboljši dnevi se za vas začnejo v drugi polovici julija in bodo trajali vse do druge polovice avgusta. Imeli boste občutek vsemogočnosti in prav pošteno se boste lahko zabavali skozi vse poletje. Še zlasti pa v času, ko praznujete levi. Edina zadeva, ki vas lahko malce spravlja ob živce, je v prvi polovici julija občutek, da je nekaj v zraku, pa ne boste mogli ugotoviti, kaj natančno se dogaja.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni letni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan vam vnaprej pove, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Za vas je v poletnem času pomembno predvsem dvoje. Prva je na delu vaša osebnost. Osebna rast, ki temelji na vaših resničnih željah in vrednotah, vas lahko popelje v višave na različnih življenjskih področjih. Druga zadeva pa je odkrivanje delčka sebe, ki ga še vedno ne poznate prav dobro. Nekaj se skriva pred vami. Ko boste to našli, boste našli pomemben del sebe.

Najlepši čas za ljubezensko in partnersko zgodbo se vam obeta v juliju. Spoznate lahko neko zelo zanimivo in vznemirljivo osebo, ki vas bo popolnoma prevzela s svojo pojavo in svojo klepetavo naravo. Lahko se pojavi le avantura ali prijetno srečanje z nekom, ki vas mora nečesa naučiti, da boste srečnejši v naslednjem odnosu.

V avgustu se vam sicer obeta zelo veliko vznemirjenja, ki je lahko prijetno ali neprijetno za vas. V tem času je zato ugodno, da se odpravite na počitnice in se odprete različnim mnenjem. Morali se boste prilagoditi. Nič se ne bo zgodilo kot načrtujete, zato pustite svojo trmoglavo naravo nekje, kjer vam ne bo mogla škoditi.

​Uživajte v čudovitem poletju!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>

PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2020 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

Letni horoskop 2020

Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

arrow-down