horoskop kozorog

Poletni horoskop 2017 Kozorog

Poletni horoskop 2017 Kozorog

(21.12. – 19.01.)

Poletni horoskop Kozorog pravi, da verjetno nihče v zodiaku tako zelo ne potrebuje toplih poletnih dni, počitka in dopusta kakor prav vi. Čas je, da predahnete od vaših rednih obveznosti in si dobro odpočijete, saj boste od oktobra dalje potrebovali več energije, da boste lahko izkoristili mnoge priložnosti, ki se vam obetajo v prihodnje.

Poletni čas vam prinaša predvsem veliko ukvarjanja z družinskimi in partnerskimi zadevami. V kolikor se boste družinskim članom in partnerju zmogli posvetiti, je lahko čas zelo zanimiv in zelo ugoden za vas. A, da boste lahko to storili, boste morali pozabiti na obveznosti, ki vas zaposlujejo ves čas. Bolje je, da si vzamete čas za dopust kot uničujete odnose. Ja, pojdite z družino ali partnerjem na dopust.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Ljubezen za vas zdaj res ni najpomembnejša, čeprav boste imeli v začetku julija in v avgustu zelo lepe možnosti, da srečate nekoga, v kogar se boste takoj zaljubili. Še več. Ta oseba lahko postane tisti pravi partner za vas, s komer boste zlahka delili svoje življenje. Poskrbite le, da boste ostali sproščeni in boste pokazali dovolj čustev. V nasprotnem vam bo ta oseba ušla iz vidnega polja.

S partnerjeve strani boste skozi poletje čutili nekaj zahtev, ki se vam bodo zdele neupravičene. Pojavijo se lahko težave pri sporazumevanju. Zdelo se vam bo, da en od vaju ali oba govorita v tujem jeziku, kar se lahko v avgustu samo še poslabša. Ustavite se, prisluhnite in partnerja objemite ali mu povejte nekaj lepega. Morda potrebuje le nekaj več pozornosti in nežnosti, pa bo ponovno predel kot mucek.

Z novimi investicijami, najemom kreditov ali česarkoli drugega še malce počakajte. Zdaj je čas za počitnice in oddih, ne za novo zadolževanje. Z najemom posojil v tem času bi si lahko naredili medvedjo uslugo. Počakajte, saj bodo zadnji meseci leta in naslednje leto v finančnem smislu dalje veliko ugodnejši čas za vas.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>