horoskop devica

Poletni horoskop 2017 Devica

Poletni horoskop 2017 Devica

(23.08. – 22. 09.)

Pričakujete lahko prijetno, pa vendar dokaj mirno poletje, v katerem se boste dobro počutili. Obeta se vam več stabilnosti. le-ta vam bo v pomoč, da boste lažje načrtovali in uresničili tisto, kar vam veliko pomeni. Vem, da se nenehno nekaj kuha v vaših mislih in kar naprej nekaj premišljujete, odkrivate ali nekaj poskušate izboljšati. Zdaj je čas za počitek, ko se lahko tudi vi umirite in se prepustite uživanju.

V poletnem času boste precej zaposleni s svojimi delovnimi obveznostmi. Ukvarjate se lahko z načrtovanjem svojih poklicnih uspehov in možnosti za napredovanje v karieri ter v poslovnih zadevah. Zdaj so vam naklonjeni tudi drugi ljudje. Pobrskajte po spominu, kdo od domačih ali prijateljev bi vam lahko odprl kakšna vrata, ki so bila do sedaj za vas zaprta.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Okoli vas bo vse buhtelo od uživanja v naravi in nežnih pogledov, vendar jih v juliju verjetno ne boste niti opazili. Čas preprosto ni najprimernejši za novo ljubezen. Tako zelo boste zaposleni, da se nekomu novemu niti ne bi mogli posvetiti kot si želite. Veliko lepši in ugodnejši čas za novo ljubezen se vam zato obeta v avgustu.

Čaka vas ogromno pogovorov in dogovarjanja s partnerjem, če ga imate. Nekaj morata razčistiti in zdaj bo pravšnji čas, da to storita. Predvsem je pomembno za vaju, da popolnoma razumeta kaj se v odnosu dogaja. Bolj kot boste odkrita drug do drugega, hitreje bosta ugotovila, kaj vama je storiti za srečnejši odnos. Za vas je pomembno, da se izognete kritiki in ostrim besedam.

Ker boste morali v poletnem času opraviti mnogo zadev, ki bi se jim verjetno raje izognili, boste na trenutke doživljali nekoliko več stresa. Priporočam vam dosti sproščanja, najsi gre za oddih na dopustu ali le v bližnjem gozdu, hribu ali ob vodi.

​Uživajte v čudovitem poletju!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>