horoskop bik

Poletni horoskop 2017 Bik

Poletni horoskop 2017 Bik

(21.04. – 20.05.)

Poletni horoskop 2017 Bik vam sporoča, da boste v letošnjem poletju uživali predvsem v vseh tistih prijetnih zadevah, ki vam sežejo do srca. Planeti vam ponujajo vrsto zanimivih priložnosti za druženje v družinskem krogu in za zabavo s prijatelji. Predvsem si dovolite izživeti ta prijetni čas po svoji meri. Kajti ni ga v zodiaku, ki bi znal tako lepo poskrbeti za prijetno vzdušje kot prav vi.

Zelo pomembne bodo za vas tudi finančne zadeve. Če ste rojeni v sredini znamenja, boste imeli najboljše možnosti za dodaten zaslužek. Vaše življenje bo kar buhtelo pod dobrimi vplivi. Pojavile se bodo dobre in lepe priložnosti, da si v letošnjem poletnem času finančno opomorete oz. še izboljšate svojo finančno situacijo.

Osebni dnevni horoskop

SAMO VAŠ OSEBNI DNEVNI HOROSKOP

Osebni dnevni horoskop je izdelan samo za vas. Vsak dan za 1 leto vnaprej boste vedeli, kaj vam dan prinaša in kako bo vplival na vas. Vnaprej se pripravite na ljubezen, denar, novo službo in še marsikaj. 

Osebni dnevni horoskop naročite v Moji Akademiji

Najlepše možnosti za ljubezen in partnerstvo boste imeli v mesecu avgustu. Ker je čas počitnic, se vam nikamor ne bo mudilo. Samski boste uživali v počasnem spoznavanju zanimive osebe, ki vam bo ogrela srce in dušo. Lahko si boste vzeli čas in osebo, ki ste jo ravno srečali, dejansko preverili z vseh možnih kotov. Tako in v tistem ritmu, kot vam je najbolj všeč.

Če ste v resnem partnerskem odnosu, boste najbolj uživali v dvoje v avgustu. Zlahka se pojavijo različna vprašanja, kako nadaljevati skupno partnersko pot. Dnevi nestrpnosti in napetosti se bodo sicer pojavili, a jih boste z lahkoto reševali s pogovorom in skupnimi aktivnostmi. Dobro bi bilo, da bi se oba s partnerjem zmogla nasmejati morebitnim nejasnostim, ki se zdaj lahko pojavijo.

Na počitnice se odpravite v drugi polovici julija ali v prvi polovici avgusta. Takrat boste zelo uživali, saj boste imeli izjemno lepo podporo z neba. Poleg vsega lepega, ki se vam nedvomno obeta, pa bodite pripravljeni na nekaj nepričakovanega. Nek dogodek ali srečanje lahko vaše življenje obrne na glavo. To je lahko prijetno ali malce manj. Odvisno bo od vaše reakcije.

Uživajte v čudovitem poletju!​

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>