Osebna števila

Osebna števila v astrologiji in horoskopu

Osebna števila v astrologiji

Ena od zanimivih tem astrologije so osebna števila. O njih kaj dosti ne pišem in ne govorim, ker večino zadev v astrologiji opisuje horoskop brez poznavanja osebnih števil.

Obstaja pa delček astrologije, kjer nam osebna števila lahko ponudijo zanimive dodatne informacije o lastniku rojstnega horoskopa. Na osebna števila sem pomislila ob vprašanju ene izmed bralk mojih novičk. Naj na kratko pojasnim kaj se je zgodilo.

Osebna števila in število 69

Nekdo, ki je osebi blizu, je začel opažati nenavadno veliko številk 69. Ta oseba je postala pozorna, saj se je začelo pojavljati, da je na telefon pogledala, ko je imela baterija le še 69%. Ko je pogledala na tablični računalnik, je le-ta imel še 69% polno baterijo.

Zatem je sedla k televizorju, kjer so se kot običajno začele pojavljati reklame. Gospa začne govoriti o nekem artiklu in ta oseba pravi: »Šment, ponovno je cena 69€.«. Primerov je še več, ampak mislim, da jih imate dovolj, da dobite občutek dogajanja.

Osebna števila seštevamo

Kadarkoli se pojavi neko število, ga lahko seštevate do tiste točke, ko dobite le še enomestno število (od 1 do 9). To igro smo se v mojem rojstnem kraju igrali že kot otroci, ko smo seštevali števila na uri ali pa na registrskih tablicah. Kar tako – za zabavo.

Morda sami številkam še nikoli niste posvečali pozornosti, ampak je zelo zanimivo in zabavno. Če vas zanimajo podrobnosti, kaj sešteti iz horoskopa in kako števila uporabiti, se tega lahko naučite v tečaju Razlaga horoskopa I.

Osebna števila in Venerino leto

V astrologiji sicer števil povsem na tak način kot pišem v tem prispevku, ne uporabljamo. Bi bilo pa zanimivo narediti kakšno raziskavo tudi na to temo.

Kot primer vzamem število 69, o katerem me je gospa spraševala. Ko ga seštejete, dobite število 6. Število 6 v astrologiji povezujemo z Venero.

Sploh me ne čudi, da gre za Venerino število, saj letu 2018 vlada en najlepših in en najbolj dobronamernih planetov, Venera. Skoraj zagotovo nekaj povezanega s tem planetom, 2018 prinaša tudi tej osebi.

Osebna števila, rojstni horoskop in prognoza

Ob prejetem vprašanju sem malce premišljevala. Nehote sem pomislila, da bi lahko neko število povezali tudi drugače kot je običajno v astrologiji. V tem konkretnem primeru bi lahko izdelali rojstni horoskop in v njem poiskali postavitve Venere.

Zatem bi razložili, kaj Venera počne v horoskopu in kakšno vlogo ima v življenju lastnika horoskopa, ki opaža eno od njenih števil. To si lahko gospa v večji meri razloži sama s pomočjo Rojstnega horoskopa.

Za poslastico bi lahko dodali še pomembnejše prognostične horoskope in razložili, kaj je v tem letu najpomembnejše za lastnika horoskopa. S pomočjo Osebnega dnevnega horoskopa bi lahko Venerin vpliv lahko spremljali iz dneva v dan.

Pa še kaj drugega bi lahko opazovali. Denimo dogajanje v partnerstvu, na finančnem področju in povsod tam, kjer je za vas Venera pomembna.

Osebna števila po mojem mnenju predstavljajo velik še neizkoriščen potencial za proučevanje rojstnih horoskopov.

Zato sem se odločila, da bomo v tečaju Razlaga horoskopa I, poleg obstoječih, na naših webinarjih naredili nekaj dodatnih vaj za osebna števila, ki jih do sedaj ni bilo v programu.

Bi osebna števila radi dodali svoji razlagi horoskopa?

Pridružite se nam na tečaju, ki govori tudi o njih!

Skozi ves tečaj boste korak za korakom spoznavali delčke svojega ali drugega horoskopa. Ob zaključku boste znali razbrati karakter lastnika horoskopa, njegove največje izzive in priložnosti ter osnovno življenjsko zgodbo.

Povabim vas, da se nam pridružite še danes na povezavi tukaj.


Obljubim, da bo zelo zanimivo, zabavno in predvsem koristno, saj gre za tečaj, v katerem je polno primerov praktične razlage horoskopov. V njem pa boste spoznali tudi osebna števila.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>