RAZLAGA HOROSKOPA I - www.astrolog.si

RAZLAGA HOROSKOPA I

horoskop

Razlaga horoskopa I (rojstne karte) predstavlja srednje zahteven tečaj šole, na katerem se boste s pomočjo teoretičnih znanj in praktičnih primerov naučili razložiti bistvo rojstnega horoskopa.

Znanje boste uporabili pri razlagi svojega kot katerega koli drugega rojstnega horoskopa, zato boste lahko že po tem tečaju marsikaj pojasnili sebi ali pomagali nekomu drugemu

Kaj boste pridobili?

Naučili se boste praktične uporabe osnovnih astroloških pojmov in začetne razlage rojstnega horoskopa. Pred vami bo “horoskop oživel” in dobil zanimivo vsebino.

Lahko boste ugotovili, ali je pred vami oseba, ki ima vrsto težav v življenju in kako se bo z njimi spopadala. Vedeli boste, kaj je za nekoga pomembno.

Kje so njegove priložnosti in kje njegove slabosti. S tem boste lahko razumeli, na katere “gumbe” pritisniti, da se bosta bolje razumela ali bolje sodelovala.

Ugotovili boste, ali je oseba pesimistična ali optimistična, kako zna izkoristiti priložnosti v življenju, katera življenjska področja so zanjo najpomembnejša in osnovno tudi, ali ima z njimi težave ali ne.

Dodatno boste spoznali pomen Kirona in Lilit v rojstnem horoskopu. Kiron nakazuje na mesto vaše bolečine in kako jo z modrostjo ozdraviti. Govori tudi o sposobnosti zdravljenja.

Lilit v vaše življenje prinaša željo po svobodi za vsako ceno, osvajanju in zavajanju ter seksualno privlačnost. Govori pa tudi o talentih, ki bi jih bilo vredno razvijati.

Vsebina tečaja Razlaga horoskopa 

1.Elementi, modus, ključ horoskopa, konfiguracije planetov
2.Sonce, Luna, Odnos Sonca in Lune ter Lunine mene, Lunina vozla
3.Ascendent in vladar Ascendenta
4.Retrogradni in stacionarni planeti, končni dispozitor, pomembne stopinje, prenatalni mrk
5.Minorni aspekti, paralel in kontraparalel, odsotnost aspekta, poudarjen planet, osebno število
6.Kiron in Lilit
7.Zaključek in povzetek celotnega primera razlage horoskopa

Na tečaju Razlaga horoskopa I boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop.

Celoten tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo njegovih podatkov. Vaš primer lahko pregledava na osebnem posvetu ali v programu Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije.

Če niste prepričani, ali imate dovolj predznanja, se v tečaj lahko vpišete. V primeru, da se boste morali vrniti k osnovam, tečaj lahko za razumen čas "zamrzneva", s čimer ohranite tudi pravico do mentorstva, če ga boste izbrali. 

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici.

Samostojen študij obsega gradivo z razlago teoretičnih pojmov, preverjanje znanja v obliki kviza in praktične vaje.

Ob izbiri e-mentorstva, prejmete vse, kar obsega samostojen študij, 1-letno pravico do neomejeno odgovorov na vprašanja, povezana s snovjo in brezplačen dostop do webinarjev tečaja. 

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dostop do tečaja prejmete doživljenjski neomejen in lahko tečaj preštudirate tudi večkrat brez doplačila. Študirate pa kadarkoli (dopoldan, popoldan, ponoči, ob koncu tedna, v času praznikov oz. kadar koli želite). 

Niste prepričani, da je tečaj pravi za vas? Izpolnite prijavnico in v Vaše sporočilo zapišite, da se pred vpisom želite pogovoriti z menoj. Ob prvem prostem terminu vas pokličem in vam odgovorim na vaše dileme in vprašanja. 

PRIJAVITE SE ŠE DANES!

  • bančno nakazilo
  • paypal - plačilo s kreditno kartico

PRIJAVLJAM SE NA TEČAJ RAZLAGA HOROSKOPA I

Ime in priimek:*
Naslov s hišno številko:*
Poštna številka in kraj:*
E-pošta:*
Vaša telefonska številka:*
Naročam:*
Vaše sporočilo:

>