astrološki vplivi v juniju

Kaj vam prinašajo nebesni vplivi v juniju?

Nebesni vplivi v juniju

Današnji prispevek bo poslastica za vas, če vas zanimajo nebesni vplivi v juniju. Del informacij sicer lahko poiščete v mesečnem horoskopu.

Tokratni prispevek ni namenjen »klasičnemu horoskopu«. Danes vam želim povedati nekaj besed o zanimivih postavitvah, ki jih je vredno upoštevati pri vsakodnevnih zadevah.

Planeti s svojim gibanjem in različnimi postavitvami nakazujejo, kaj lahko pričakujemo na Zemlji. Če bi jih opazovali na kakšnem drugem planetu ali na Soncu, bi govorili o zgodbah tistega planeta.

Nebesni vplivi lahko prinašajo različne dogodke

Kadar je na nebu vse skregano med seboj, takšne vplive čutimo v obliki stresa, prepirov, razočaranj in podobnega. Kadar pa se planeti dobro razumejo, prinašajo v naš svet razumevanje, toplino, ljubezen, obilje, uresničene dobre želje in še marsikaj drugega dobrega.

Prav v letošnjem juniju so nas s svojo blago naravo obdarili Sonce, Merkur in Venera. Vsi omenjeni se zdaj nahajajo v svojih znamenjih. Torej v tistih, ki jim vladajo in to je v astrologiji zelo pomembno. Zanemarila bom Neptunov vpliv, ker le-ta traja kar 14 let.

Ne bom na dolgo in široko opisovala lastnosti posameznih planetov. Dodala bom povezave, kjer si o njih lahko podrobno preberete. Danes bi vam rada le namignila, da je čas ugoden za marsikaj. Med drugim tudi za ljubezen in partnerske zadeve.

090 42 42

Splošni nebesni vplivi

Ob prebiranju zapisanega, lepo prosim, upoštevajte, da gre za splošne vplive z neba, ki na vsakega človeka delujejo malce drugače.

Čeprav je zelo veliko dobrega, se lahko zgodi, da se postavitve »skregajo« z vašim horoskopom. V takšnem primeru me lahko pokličete, pa skupaj preveriva, kako boste vi lahko izkoristili ta čas za čim več dobrega.

Nebesni vplivi pod delovanjem Sonca in Merkurja

Sonce v dvojčkih in Merkur v dvojčkih vzpodbujata komunikacijo med ljudmi. Zdaj je pravi čas, v katerem se boste lahko pogovorili o vsem, kar še čaka, da pride na vrsto.

Ugoden čas je za gibanje, povezovanje. Odpeljite se na izlet in se zabavajte sami, z družino ali v dvoje. Preživeli boste zanimiv čas. Četudi se na poti malo izgubite, odprite oči in se naužijte lepote, ki jo ponuja naša majhna deželica.

Ob tem raziskujte naravo, nove poti, spoznajte nove ljudi, se pogovorite z njimi in bodite radovedni. Veliko sprašujte in poskrbite, da ne boste govorili samo vi, kajti pred vami se lahko predstavi nekdo, ki je pravi vodnjak znanja in modrosti.

Nebesni vplivi pod delovanjem Venere

Venera vam je morda pokvarila lepa ljubezenska doživetja v preteklih mesecih. Zdaj, ko se Venera giblje skozi bika, bo čas veliko bolj ugoden za resne ljubezni. Pozabite na avanture in pojdite v družbo, če iščete nekoga resnega in stabilnega.

Venera zdaj vzpodbuja uživanje v drobnih življenjskih radostih. Pockrljajte se, skuhajte nekaj dobrega, se pregrešite s slastno sladico ali preprosto odidite v gozd po slastne gozdne jagode.

V današnjem prispevku sem vam želela povedati, da so planeti veliko lepše postavljeni kot so bili v preteklosti. Zato je ugoden čas, da izkoristite njihovo blago energijo in osrečite sebe in še vsaj nekoga poleg sebe.

Želim vam, da bi se imeli radi, uživali življenje v vsej njegovi lepoti in si zapomnili letošnji vstop v poletje kot eno super avanturo, ki naj traja do konca vaših dni!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>