Venera v biku v prognostiki

Venera v biku – uživajte v življenju!

Venera v biku - uživajte v življenju!

Venera v biku vas uči lepo živeti na našem planetu. Kaže na uživanje v vsakodnevnih drobnih pozornostih. Poleg opevane ljubezni in prijetnih odnosov, vam ponuja možnosti za ugodje in udobje.

Nekateri jo povezujejo z duhovnostjo in uživanjem v mnogih strasteh. Kajti Venera je planet ljubezni, predajanja užitkom in erotike. Pri tem pa ne gre le za strastno predajanje, pač pa predvsem za nežne dotike in fizično privlačnost, s katero k sebi pritegne primernega partnerja.

Venera v biku potrebuje ugodje

Venera v biku si želi fizičnih dotikov in je zelo senzualna. Obožuje crkljanje, masažo in vse drugo, kar lahko občuti kot ugodje. Nikamor se ji ne mudi in zna se posvetiti svoji ljubljeni osebi. Seveda pričakuje podobno pozornost z njene strani.

Po svoji naravi je privlačna. V sebi nosi posebno lepoto in si ob sebi želi prijetnih, prijaznih in lepih, vsaj lepo urejenih ljudi. Njena čutna narava jo lahko pogosto zapelje na rob dovoljenega. Kadar v partnerskem odnosu ni zadovoljna, se težko upira skušnjavam zunaj njega.

Obožuje dobro hrano, pijačo in sladkarije. Zato jo včasih spremlja kakšen odvečen kilogram. Pa vendar se s težo k sreči ne obremenjuje, saj se zaveda, kako pomembno je izkoristiti prav vsak trenutek za uživanje v dobrotah.

Venera v biku in denar

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Ljudje, rojeni z Venero v biku, imajo izjemen talent za ravnanje z denarjem. Finančna varnost je zanje izjemno pomembna. Daje jim občutek zadovoljstva. Predvsem pa ne gre za to, da bi denar grabili k sebi. Vedo, da je v lepoti življenja mogoče uživati le, če si jo lahko privoščijo.

Denar jim služi kot sredstvo za doseganje želenega standarda in udobja. Saj veste, kako je v življenju. Da preživite, potrebujete hrano. Zanjo potrebujete denar. Vaš kavč stane. Zanj potrebujete denar.

Vaš avto, s katerim se odpeljete na počitnice, stane. Tudi zanj potrebujete denar. Počitnice so za marsikoga nedosegljive. Pa ne zato, ker si jih ne bi želel privoščiti, pač pa zato, ker plača ne zadostuje, da bi se odpravil nanje.

Skratka, ko boste naslednjič srečali nekoga, ki ima Venero v biku, nikar ne sodite in ga ne obtožujte, da je »materialist«. Raje se učite od te osebe, saj je naloga ljudi, ki imajo Venero v biku, pokazati, kako lepše živeti na našem materialnem planetu.

Četudi verjamete v reinkarnacijo in večno življenje, lahko življenje v telesni obliki izkusite le na Zemlji. Prav Venera v biku pa je tu, da vas nauči živeti v obilju, radosti in uživanju v vsakodnevnih materialnih stvareh.

osebni dnevni horoskop

letni horoskop

Venera v biku v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se je vredno prepustiti prijetni plati življenja. V času, ko se Venera v prognostičnih tehnikah nahaja v biku, je čas, da se ustavite in bolj uživate v svojem svetu, kakršnega ste si že ustvarili.

Vaša Venera in njeni čari

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje boste izkoristili dobro, ki ga v vaš svet prinaša. Bolj boste uživali v življenju, se več zabavali in lažje pritegnili primernega partnerja.

Opisana je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Kaj pravi rojstni horoskop o vas?

Mnogo ljudi se vrti v začaranem krogu razočaranj, ker v njih živi delček, ki jim povzroča težave. S pomočjo rojstnega horoskopa boste spoznali svoje talente, prednosti in vrline. Kar vam povzroča težave, boste lažje razumeli in spremenili. Bodite pogumni in si naredite lepše življenje sami s pomočjo vašega rojstnega horoskopa.

>