Merkur v dvojčkih – radovednost je v zraku - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Imate Merkurja postavljenega v dvojčkih?

Merkur v dvojčkih – radovednost je v zraku

Shares

Merkur v dvojčkih – radovednost je v zraku  

Merkur v dvojčkih bi lahko z enim stavkom opisala kot radovednega, zvedavega otroka. Tistega, ki ga vse zanima in o vsem nekaj malega ve, zato nenehno žlobudra. Nerad se poglablja. Zadostuje mu osnovno znanje, zato se hitro poda v raziskovanje nečesa novega.

Od Merkurja v dvojčkih ne morete pričakovati, da bo poslušal vaš stavek ali pripovedovanje do konca. Da bi to željo vzpodbudili v njem, morate oblikovati zares zanimivo zgodbo ali pripoved. Hitro se, namreč, naveliča vsega, prav vsega.

Merkur v dvojčkih ljubi spremembe

Od osebe, ki ima v svojem rojstnem horoskopu Merkurja postavljenega v dvojčkih, ne pričakujte, da bo obstala pri miru. Pred vami je nekdo, ki se hitro začne dolgočasiti ob enih in istih zadevah. Potrebuje dosti gibanja in sprememb.

Seveda Merkur v dvojčkih naredi osebo zelo radovedno. Ampak, kljub neznanski radovednosti, se nerada poglablja v zadeve. Pred vami je zelo pametna oseba, ki hitro razume vse, o čemer ji pripovedujete. Težko pa boste dosegli, da se bo poglobila v povedano.

Zelo rada bere. Knjige, revije in trači so hrana za osebo z Merkurjem v dvojčkih. Nikoli se jih ne naveliča. Zgodbe, o katerih prebira, jo do neke mere posrkajo vase. V nekaterih posebnih postavitvah, začne sanjariti o tem, kako bi sama živela znotraj teh zgodb.

Še v šoli velja za tiste redke posameznike, ki obožujejo predavanja. Praviloma nikoli ne zna toliko kot se zdi. Ima pa izjemen spomin in bujno domišljijo. Oba ji pomagata, da si odgovore sproti izmišljuje, če jih ne pozna. Zato je pri učiteljih priljubljena in ima lepe ocene.

Merkur v dvojčkih obožuje potovanja

Pod vplivom Merkurja v dvojčkih ljudje radi raziskujejo tudi okolje. Radi se odpeljejo na izlet ali odidejo nekam izven svojega običajnega domačega okolja. Pri tem potrebujejo družbo in klepet na poti. Če ni nikogar drugega pri roki, bodo k potepanju nagovorili brata ali sestro.

Kadar odpotujejo nekam daleč (izven svoje države ali kontinenta), se ne bodo zadovoljili s poležavanjem na plaži ali z vnaprej dogovorjenim urnikom. Radi smuknejo skozi neznane uličice in se pogovarjajo z domačini o njihovem življenju.

Ko se vrnejo s potovanja, imajo ogromno materiala, o katerem se lahko pogovarjajo. Vsem v svoji okolici povedo, kaj se jim je dogajalo in kaj so doživeli. Svoja doživetja znajo zelo prijetno opisati, zato bi jih človek poslušal, poslušal, poslušal…

Merkur v dvojčkih v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko bi morali postati bolj sproščeni, igrivi in radovedni. V času, ko se Merkur v prognostičnih tehnikah nahaja v dvojčkih, je čas, da se prepustite novim spoznanjem. Postanite bolj radovedni in odprti za novo znanje.

Ugodna in neugodna obdobja za komunikacijo, gibanje in študij boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu.

Vaš Merkur in sposobnost pogovora

090 42 42

Vsak od nas ima Merkurjem postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje boste razumeli, na kakšen način razmišljate ter se odločate. To pa vam bo pomagalo prepričati tudi druge, da vam prisluhnejo.

Vaš način komunikacije, odločanja ter potreba po odkrivanju sveta okoli vas, so opisani v vašem Rojstnem horoskopu.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>