Kako nastane vaš horoskop - www.astrolog.si
Kaj prinaša polna luna v juliju 2017

Kako nastane vaš horoskop

Kako nastane vaš horoskop

Morda se tudi vi sprašujete, kaj je vaš horoskop in kako nastane.

Zato sem se odločila, da za vas odstrem zavese in vas spustim, da pokukate v moj vsakdanji svet. Za začetek tako, da vam v video posnetku pokažem, kako nastane vaš horoskop. (posnetek si lahko pogledate v nadaljevanju)

Vaš horoskop in rojstni podatki

Vaš horoskop lahko pravilno izračunam le na osnovi točnih rojstnih podatkov (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva).  Zato vas moram vprašati po njih.

V videu, ki sledi, boste lahko spoznali, da sam izračun in izris horoskopa ni nikakršen bav-bav,  pač pa precej preprosto opravilo.

Opravi ga lahko skoraj vsakdo, ki je investiral v dober profesionalni astrološki program, kot je Solar Fire.

Vaše podatke vnesem v ustrezna okna, pritisnem na gumb in horoskop (tisti krog s simboli) je pripravljen na tiskanje.

Astrologija se z izrisom horoskopa šele začne

Izrisan horoskop večini ljudi ne pove skoraj ničesar. Mnogi ne znajo niti prebrati simbolov in postavitev planetov v njem. Nič čudnega, saj nas v šoli tega nikoli niso učili.

Torej, prva stvar, ki jo potrebujete za razlago vašega horoskopa, je poznati simbole planetov in  astroloških znamenj. Sledi prebiranje postavitev planetov po hišah in aspektov med planeti.

V kolikor še niste vešči prebiranja horoskopa, je na voljo enostaven, a koristen pripomoček, ki se imenuje Rojstni horoskop.

Za spremljanje vsakodnevnih vplivov in načrtovanje vaših dni ter odzivov, da boste bolje izkoristili vsak dan, pa raje izberite Osebni dnevni horoskop.

Za natančno razlago je potrebno dodati tudi kopico pravil razlage horoskopa. Ta je za nekoga, ki se astrologije nikoli ni učil, zapletena, zato se je samostojno lotite le, če pravila dobro poznate. 

Vaš horoskop - izris horoskopa

V video posnetku, ki sledi, si lahko pogledate, kako nastane vaš horoskop.

Posnetek je sicer namenjen tistim, ki že imate profesionalni astrološki program Solar Fire in ga želite začeti uporabljati, vendar boste v prikazu uporabe lahko tudi brez njega videli, kako nastane kateri koli, tudi vaš rojstni horoskop. 

Razložite vaš horoskop

Upam, da zdaj lahko razumete, da obstaja velika razlika med samim izračunom ter izrisom horoskopa in med razlago horoskopa. Kar se začne zelo preprosto, kot ste si lahko pogledali na primeru, je potrebno nadgraditi razlago in uporabo mnogih astroloških pravil.

Brez predznanja vam svetujem, da se tega ne lotite. Vsaj ne, kadar želite prejeti zanesljive informacije, ker ni dovolj le prebrati ene postavitve, pač pa je potrebno opise celega horoskopa kombinirati in sestaviti v celoto. Kar se sprva zdi verjetno, se lahko izkaže kot napačno in obratno.

Nekaj o tem, kako si lahko sami pomagate, ste lahko prebrali že v nekaj preteklih prispevkih. O tem, kako si lahko sami pomagate, pa v katerem od naslednjih.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

  • Irena Stopar pravi:

    Že imate izračunan in izrisan horoskop? Kako se znajdete med simboli?

  • […] Če želite z njeno pomočjo karkoli odkriti, potrebujete točne rojstne podatke. To pa zato, ker so osnova za izris rojstnega horoskopa. Če vas o tem več zanima, si poglejte na povezavi, kjer sem dodala video posnetek s prikazom, kako horoskop nastane.  […]

  • >