jupiter v strelcu - optimizem

Jupiter v strelcu prinaša optimizem

Jupiter v strelcu predstavlja eno od blagodejnih postavitev v rojstnem horoskopu. Seveda veliko dobrega prinaša tudi ostalim ljudem v času, ko se giblje čez to znamenje. Jupiter je namreč vladar strelca in zato v njem posebno dobro postavljen. 

Jupiter je velikan zodiaka, saj je največji od vseh planetov. Od sonca je precej oddaljen in spada med t.i. "družbene planete". Njegov vpliv boste čutili tako v osebnem kot javnem življenju, saj vas povezuje z družbo, v kateri živite. 

Jupiter je v strelca prestopil 8.11.2018 in bo v njem ostal do začetka decembra 2019. Imeli boste kar leto dni časa, da izkoristite njegov blagodejen vpliv. Zatem pa ga boste ponovno dočakali oktobra 2030.

Naj navedem nekaj tipičnih možnosti, ki se bodo v letu dni, dokler se giblje Jupiter v strelcu, porajale mnogo ljudem. Seveda, nikoli ne pozabite, da ima na vas unikaten vpliv in tega je mogoče razbrati le v posvetu. Posvet si naredite kar sami, če ste se razlage že naučili

Jupiter v strelcu in zakon privlačnosti

Verjetno ste že kdaj slišali za zakon privlačnosti. Vaše misli in občutki v vaš svet pritegnejo tisto, o čemer razmišljate in kakor se počutite. Zato toliko poudarjam pozitiven odnos do sebe in življenja. 

Gre za preprosto in učinkovito tehniko, s katero lahko ob ustrezni aktivnosti pošteno izboljšate svoje življenje že v kratkem času. Seveda, samo meditiranje in ponavljanje afirmacij ne pomaga. Treba je iti v akcijo in nekaj premakniti. 

Jupiter v strelcu bo poskrbel, da se bodo vaše želje uresničile. Če mu boste pomagali, seveda. Zato je zdaj čas primeren za premislek o tem, česa si resnično želite in kako boste to uresničili. Več o tem si lahko preberete na moji spletni strani nasvet.si, še zlasti v prispevku o željah

Jupiter v strelcu - angel varuh

V kolikor ste si že kdaj zaželeli, da bi imeli ob sebi angela varuha, vam je zdaj na voljo. Tako dobro postavljen Jupiter kot je trenutno na nebu, prinaša podporo in vas varuje pred nespametnimi odločitvami. 

Seveda, če ste po naravi nagnjeni k pretiravanju, se zdaj lahko pojavi prav nasproten učinek. Jupiter v strelcu je presrečen, ko vidi, da nekdo širi krila. Pri tem pomaga z vrsto okoliščin, v katerih preprosto težko rečete "Ne". No, to pa je situacija, ko vas lahko spravi v težave. 

A, kot se za angela varuha spodobi, slej kot prej prinese tudi okoliščine, v katerih lahko svoje velike oči ponovno prilagodite na realno situacijo. Seveda, če se ne boste preveč razvadili. V tem primeru je vračanje v prejšnje okoliščine lahko zelo naporno. 

Jupiter v strelcu prinaša denar

Ste vedeli, da je Jupiter eden od planetov, ki so tesno povezani z denarjem? No, Jupiter v strelcu zagotovo prinaša optimizem in srečo tudi na finančnem področju. Morda ne vedno v obliki tistega dodatka k plači ali višjih dohodkov. 

Včasih se dodatne možnosti za zaslužek in oplemenitenje denarja zgodijo skozi srečanja in stike z ljudmi, na katere "se lepi denar". Nekdo vam lahko odpre vrata k novi priložnosti ali vam preprosto pomaga, da lažje speljete svoje načrte. Bolj, kot boste dobronamerni, hitreje se zgodi. 

Z denarjem je povezana tudi dobrodelnost. Ni ga bolj dobrodelnega planeta kot je Jupiter. Zanimivo pa je, da donatorji vedno znova priznavajo, da ne vedo kako je mogoče, a se jim denar,  s katerim so nekomu pomagali, preprosto vrača in to včasih večkratno.

Podobno se dogaja tistim, ki znajo pokazati hvaležnost. Kjer se je nekoč zapletalo, preprosto dobi razrešitev. Včasih takšno, kot si je niti v sanjah niso mogli predstavljati (velja tudi zame). Tega ne znam pojasniti drugače kot: 

Jupiter vse širi. Širi dobro in slabo. Bolj, kot delate dobro, več dobrega se vam vrača. Izziv za človeka je le, da ima Jupiter veliko dela in je potrebno včasih malce počakati. 

Na tem mestu se želim javno zahvaliti vsem, ki ste mi že izkazali zaupanje v obliki vpisa v moje tečaje, izbire knjige ali horoskopa. Moje delo ima smisel samo, če se vam zdi vredno izbire. Brez vas te strani, niti Moje Akademije, ne bi bilo. Najlepša hvala. 

Še posebno hvaležna sem vam, če ste mi v obliki donacije pomagali graditi Mojo Akademijo. Naj izpostavim gospo Ivanko in še nekaj anonimnih donatorjev. Brez vaše pomoči, se polovica zadev, ki so že končane, ne bi niti začela. Najlepša hvala še enkrat, ker verjamete vame in astrologijo. 

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kako uredite osebne financePostala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. Tudi, če jih nimate, vas bo vodila do prihrankov brez odrekanja. 

S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Jupiter v strelcu - prestop v kozoroga

Kar leto dni vam bo na voljo energija, ki jo oddaja v vaše življenje Jupiter v strelcu. Dobro jo izkoristite! Ozrite se za priložnostmi in jih izkoristite, če jih ocenite kot dobre. Nikar pa se prevečkrat ne pustite zapeljati pretiravanju. 

Jupiter v strelcu podpira dobroto. Delajte dobro in nekomu, ki si pomoč po vašem mnenju zasluži, pomagajte narediti še več dobrega. Pogovarjajte se z ljudmi, ki vas bodo razumeli in podpirali pri uresničevanju srčnih želja. 

Se še spominjate pravljice o Aladinovi čudežni svetilki? Zavedajte se, da je zdaj ves čas ob vas angel varuh, ki ga morate le prositi za pomoč. Čeprav ni duh iz svetilke, tudi za angela velja:

Vaša želja je ukaz. 

Ob koncu leta 2019 se bo Jupiter premaknil v kozoroga. Tam se ne počuti najbolje, zato se bodo nekatere priložnosti začele zapirati. Ampak, če ta prispevek berete okoli dneva objave, imate še celo leto dni, da pripravite teren za nekaj dobrega, ki se bo nadaljevalo tudi z Jupitrom v kozorogu. 

Kako vam je prispevek všeč? Ali pa morda Jupitrova energija? Povejte v komentarju spodaj!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Jaz obožujem Jupitra in njegovo blagodejno energijo. Komaj sem čakala, da se premakne iz škorpijona v strelca. Kako pa je z vami?

 • Suzana Senčar pravi:

  Všeč mi je. Še posebno: “Treba je iti v akcijo in nekaj premakniti.

  • Irena Stopar pravi:

   Suzana, tole pa je glasba za moja ušesa in oči. Sem velik pristaš velikih sanj, premišljenega načrtovanja in akcije. Vam bodo skoraj zagotovo všeč moji zapisi na strani nasvet.si. Greva v akcijo! 🙂

 • Alenka Marinč pravi:

  Tudi moj natalni Jupiter je v strelcu v 4. hiši. Torej se bo srečal sam s seboj. Koliko si bosta imela za povedati!

  Alenka

  • Irena Stopar pravi:

   Oooo…. morda niste vedeli… Temu času v astrologiji pravimo Jupitrov povratek! Zagotovo bo pomembno obdobje pred vami, saj daje napotke za naslednjih 12 let.

 • vlasta skok pravi:

  Super! Hvala!!! Želim si lesene hiške-brunarice in preden sem začela brati vaše nasvete, sem pre-guglala vse mogoče: pošiljam povpraševanja za ponudbe, pa EKO sklad me zanima, skratka, kar vlečeeee me naprej! 🙂 Kontaktiram z ljudmi …. Objemmm Vlasta

  • Irena Stopar pravi:

   Vlasta, tole, kar ste zapisali, pa Jupiter v strelcu obožuje! Včasih se sicer zgodi kaj čudnega, ampak vztrajajte, še zlasti če vam Saturn daje podporo, ker boste našli tisti leseno hiško, v kateri boste uživali. Držim pesti!

 • irena bokan pravi:

  že v samem začetku tako napisano da te pritegne da prebereš do konca te kar posrka vase in po takem branju dobiš takoj več pozitivne energije hvala vam za zapis in vaš čas ki ga delite med nami vse lepo vam želim

  • Irena Stopar pravi:

   Draga Irena, hvala za prijazne besede. Namen tega članka in vpliva, ki ga prinaša Jupiter v strelcu, je optimizem in pozitivna energija ter motivacija delati dobro, ki se z dobrim vrača.

 • Andreja pravi:

  Draga Irena, zahvaljujem se vam iz srca za tako kvaliteten zapis o Jupitru. In hvala za sporočila, ki mi jih pošiljate vsaki petek. Z velikim veseljem in zanimanjem jih prebiram.
  Veliko uspeha pri vašem delu vam želim še naprej, da bomo tudi mi imeli natančne novice, kaj se dogaja na našem nebu.
  Vse dobro
  Andreja

  • Irena Stopar pravi:

   Andreja, hvala za komentar in lepe želje. Veseli me, da so vam moji zapisi pri srcu. Moj uspeh pa je vedno odvisen od vas. 🙂
   Lep konec tedna vam želim.

 • Zdenka Srebrnič pravi:

  Lepo je brati vaše prispevke. Vedno so polni spodbud. Hvala. Lp

 • Mateja pravi:

  Irena, pozdravljena!
  Vaše novičke vedno prebiram s hvaležnostjo, ker so pozitivno vodilo v notranji premislek o samih sebi. Tokrat se oglašam prvič, predvsem zato, da se osebno in iskreno zahvalim. Najbrž ni naključje, da ravno v tem času. Notranji ‘hrup’ se je polegel, angeli so nežno spregovorili, da so tukaj za dobro vseh nas, če jim dovolimo in jim prisluhnemo. Odslej bo bolje, saj je tukaj Jupiter in vsi tisti, ki podpirajo poslanstvo dobrega in osrečujočega.

  S hvaležnostjo vas pozdravljam in vam želim vse dobro (srečno),

  Mateja

  • Irena Stopar pravi:

   Mateja, dobro jutro!
   Hvala za vse prijazne besede, ker ste z nami in čestitke za pogum, da se oglasite! Zelo sem vesela, da se vas je dotaknilo dobro, ki ga bo še približno leto dni oddajal Jupiter v strelcu. Bolj, kot se bo vam dobro godilo, bolje boste lahko to delili tudi z drugimi in lepšali naš svet.
   Imejte se lepo in se oglasite s kakšno dobro novičko.

 • Cvetana Turk pravi:

  super prispevek, zelo koristen

  • Irena Stopar pravi:

   Gospa Cvetana,
   Najlepša hvala za komentar. Zelo sem vesela, da se vam zdi prispevek o Jupitru koristen.

 • Velimir Begić pravi:

  Kot prebiram se oglaša samo nežni spol, a moški se ne upamo nič komentirati? Priznam! Tudi meni je všeč vaš prispevek ga. Stopar

  • Irena Stopar pravi:

   Gospod Begić, hvala za komentar.

   Kakorkoli ste moški tisti “glavni” na mnogih področjih, se pri astrologiji včasih zdi, da niste tako pogumni kot nežnejši spol. Očitno za vas to ne velja in ste svetla izjema. 🙂

   Zelo sem vesela, da vam je prispevek o Jupitru v strelcu všeč in srčno upam, da vam daje dodatno potrditev in motivacijo.

   Imejte super dan! 🙂

 • >