Dobrodošli na www.astrolog.si

Zaživela spletna stran www.astrolog.si

Z velikim navdušenjem vam lahko sporočim, da je po nekaj letih “oddiha” ponovno zaživela moja in vaša spletna stran www.astrolog.si.

Na njej boste našli vse pomembne informacije, ki ste jih do sedaj iskali na spletni strani www.astro.si. Pa še dosti več, kajti zaradi tehničnih težav na dosedanji strani ni bilo mogoče poenostaviti komunikacije z vami.

Upam, da vam bo možnost dodajanja komentarjev, hitra sporočila in prijave preko kontaktnih obrazcev ter vrsta novosti, ki še pridejo kot dopolnitev strani, všeč.

Povejte mi, kako vam je všeč prenovljena stran. Sprejemam tudi konstruktivne kritike, predloge, kako vam jo še približati in narediti bolj prijazno.

Lahko mi pišete preko kontaktnega obrazca, e-naslova irena@astro.si, me pokličete na tel. št. 051/414-863 ali pa komentirate v komentarju spodaj.

Prijavite se na prejemanje e-novic še danes in prvi boste izvedeli še veliko več, kako sproti prepoznati in izkoristiti vplive z neba.

[Form id=”86″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
  • Irena Stopar pravi:

    Povejte mi, kako vam je všeč prenovljena spletna stran.

    Vam je všeč, ker lahko zdaj hitreje komunicirate z menoj? Kaj pa informacije? So dovolj pregledne, da najdete vse v minutki?

  • >