Venera v astroloških znamenjih

Venera v znamenjih – Kakšna je vaša ljubezen

Venera v znamenjih 

Venera v znamenjih - ljubezen in romantika

Venera v znamenjih vam pove, kako se vedete v ljubezni in kakšnega partnerja potrebujete ob sebi.

Bolje kot jo poznate, lažje boste našli pravo ljubezen in izbrano osebo obdržali ob sebi.

V nadaljevanju vam povem o tem, kako se vedete pod vplivom Venere v različnih astroloških znamenjih.

Venera v znamenjih - v ovnu

Venera se v ovnu ne znajde najbolje, saj je pod vplivom grobih Marsovih energij prehitra, neučakana, tista, ki lovi svojega moškega, namesto, da bi ga počakala in zvabila v svoje mreže.

Če jo želite osvojiti, morate biti prvi. Pokazati ji morate, da boste zanjo brez premisleka skočili, kamorkoli vas pritegne. Nekateri pravijo, da lahko žensko z Venero v ovnu osvoji le moški, ki je »bolj moški od nje«.

Zelo je aktivna in se zato začne hitro dolgočasiti, zato jo morate nenehno presenečati ali zanjo predstavljati izziv.

Venera v znamenjih - v biku

Venera v biku je prava mitološka Venera, ki se zaveda svojih čarov in zna uživati v vsakem trenutku svojega bivanja.

Zanjo je materialni svet izjemno pomemben, zato jo le z recitiranjem pesmi ne boste mogli osvojiti. Veliko ji pomeni lepota in urejenost, zato se ne odpravljajte na zmenek z njo neurejeni.

Je Venera, ki po mojem mnenju, zna in želi zelo uživati in se predajati zemeljskim užitkom. K njim spadajo gurmanski užitki, občudovanje umetnosti (sploh slik in kipov), pa vse do telesnih užitkov, ki se jim ne zna upreti.

Venera v znamenjih - v dvojčkih

Venera v dvojčkih je vesele narave, rada je v družbi in je neskončno radovedna. Njo lahko osvojite le z novimi informacijami, za katere pa še ni nujno, da iz njih veje velika modrost.

Zadovolji se z vsem, o čemer še ni slišala, prebrala ali s krajem, ki ga še ni obiskala. Rada se odpravi na izlet, v roke vzame dobro knjigo ali revijo in se neskončno veseli vseh novih razmišljanj.

Preden jo boste lahko osvojili, ji boste morali dokazati, da ste dovolj bistri in zanimivi, da ji ob vas ne bo dolgčas. Če jo želite osvojiti, ji morate dovoliti veliko svobode, saj obožuje druženje, pa tudi flirt.

Venera v znamenjih - v raku

Venera v raku je nežna, topla, romantična, materinska, a včasih tudi muhasta. Želi in potrebuje občutek bližine in občutek varnosti, sicer se vam ne bo odprla.

Že od vsega začetka odnosa potrebuje tudi občutek, da se bosta poročila, si ustvarila družino in bosta imela vsaj 3 otroke. Svojo ljubezen kaže s hranjenjem, zato ji bo veliko pomenilo, če ji boste povedali kako zelo dobro kuha.

Hkrati pa ji morate nežno dokazati, da ste dovolj občutljivi in čutni, da boste razumeli njena čustva in potrebo po bližini. Če jo želite osvojiti, ne smete nikoli pozabiti na rojstni dan, na vajino obletnico ali na kak drug pomemben datum.

Venera v znamenjih - v levu

Venera v levu je izjemno romantična, velikodušna in odprto pokaže svoja čustva. Iz vsega zna narediti dramo ali teater.

Želi biti prepoznana kot najboljša, najlepša in v vsem svojem obstoju morda celo edina vredna ljubezni. Če ji boste pokazali resnično naklonjenost, vam bo večno hvaležna in vam bo vračala ljubezen, kot zna le Venera v levu.

V nasprotnem se bo užaljeno obrnila vstran in vam pokazala hrbet. Če jo želite osvojiti, ji pogosto in zelo odprto povejte in pokažite kaj čutite do nje. Ob tem nikar ne pozabite na bogate šopke cvetja, zlat nakit, diamante in druga bogata darilca.

Venera v znamenjih - v devici

Venera v devici je najbolj skromna Venera, za katero ljudje pogosto menijo, sploh ne zna in ne zmore pokazati ljubezni.

Za ljubo osebo je pripravljena postoriti mnogo opravil, ki se ji zdijo potrebna, da ji dokaže svojo ljubezen. Žal pa je res, da le s težavo in bolj poredko pokaže svoja čustva in občutke, čeprav to ne pomeni, da jih nima.

Od svoje ljubezni zahteva red, disciplino, izjemno čistočo in urejenost. Če jo želite osvojiti, ne smete priti na srečanje z njo neurejeni, niti ne smete zamuditi, ker vam tega ne bo mogla odpustiti.

Venera v znamenjih - v tehtnici

Venera v tehtnici je ena najlepših Vener v zodiaku. Je elegantna, lepa, privlačna, diplomatska in v vsakem pogledu »nekaj posebnega«.

Veliko ji pomeni zunanji izgled in urejenost, zato se potrudite in se lepo uredite, preden se odpravite na srečanje z njo. Navsezadnje si zasluži, da se potrudite, saj se bo tudi sama potrudila za vas.

Zelo rada ima druženje, prijetne zabave z mnogo različnimi ljudmi in veliko lepih stvari, zato ne skoparite z lepimi darilci in dogajanji, če jo želite osvojiti.

Venera v znamenjih - v škorpijonu

Venera v škorpijonu je čustvena, strastna in magnetično privlačna. Čeprav jo večina astrologov povezuje s seksualnostjo, se v resnici partnerju popolnoma preda šele, ko ga dobro pozna in mu popolnoma zaupa.

Želela vas bo spoznati, kakršni ste navznoter, v svojem najglobljem bistvu, zato bo preverjala in sumničila, vse dokler ne bo prepričana, da ste »tisti pravi«, vmes pa vas bo strastno vabila v svoj objem, tako da lahko ob njej postanete še kako zmedeni in ne veste kaj pravzaprav želi.

Če jo želite osvojiti, morate priti odprtega srca in čiste duše, sicer vaju čaka kup nesmiselnih ljubosumnih in maščevalnih scenarijev.

Venera v znamenjih - v strelcu 

Venera v strelcu je prava pustolovka, ki nikoli ne čaka na »svojih pet minut«, pač pa si vedno vzame, kar si zaželi. Instinktivno ve, da je rojena pod srečno zvezdo in tako se vede tudi v ljubezni.

Je spontana, zanimiva, topla in skoraj popolnoma nezanesljiva. Zelo hitro se zaljubi, vendar jo njeno zanimanje za ljubezen lahko tudi zelo hitro zapusti. Če jo želite obdržati, morate biti zanimivi, drugačni od večine, izobraženi, optimistični in velikodušni.

Stopila se bo ob povabilu na potovanje okoli sveta ali vsaj v družbo tujih ali drugačnih ljudi. Nikoli se ne naveliča razglabljanja o tujih stvareh, tujih ljudeh in tujih kulturah, o katerih se še nista pogovarjala ali jih raziskovala.

Venera v znamenjih - v kozorogu  

Venera v kozorogu velja za hladno in nezainteresirano, vendar gre le za masko, za videz, ki ga kaže svetu okoli sebe.

V resnici si želi ljubezni, topline in dvorjenja, vendar je v svojem izražanju previdna in raje počaka, da se izkaže ali mislite resno. Avanture je ne zanimajo. Veliko raje počaka na »tistega pravega partnerja«, ki bo vreden njene ljubezni in bo z njim preživela vse življenje.

Zelo ceni tradicijo in vse tradicionalne načine dvorjenja, zato ne morete zgrešiti z galantnim pristopom. Če se ob prvem hladnem odzivu ne boste vdali v usodo in odnehali, boste morda našli trajno ljubezen.

Venera v znamenjih - v vodnarju

Venera v vodnarju je vedno v družbi in gibanju. Živi med prijatelji in znanci, zato si partnerja izbere med njimi. Vedno se ozira za najbolj pametnim, najbolj naprednim, najbolj humanim in splošno najbolj zanimivim partnerjem, pri čemer nikoli kaj dosti ne premišljuje, pač pa se prepusti ljubezni, kjer jo zadene.

Potrebuje ogromno svobode, občutek nevezanosti, zato jo je včasih skoraj nemogoče razumeti kaj si želi. Pravzaprav se v celoti skoraj nikoli ne preda, pač pa del sebe zadrži le za sebe.

Če jo želite osvojiti, morate predvsem spoštovati njeno potrebo po popolni svobodi in nevezanosti. Popolnoma jo spustite iz svojega nadzora in počakajte, da se sama vrne v vaš objem. Je zelo zanimiva in dinamična, a vas bo spravila ob živce, če niste ustvarjeni iz podobnega testa.

Venera v znamenjih - v ribah

Venera v ribah je nežna, topla, romantična in zasanjana. Ob njej boste čutili, da skoraj nezaznavno ovija okoli vas.

Močneje, kot katera koli druga, vam bo pokazala, da vam želi podariti sanjsko ljubezen. Želi si idealne ljubezni in je zelo nežna, zato bodite zelo pazljivi, da je ne boste s svojimi nepremišljenimi izjavami ali delovanjem prizadeli.

Če jo želite obdržati, se morate odzvati na njene izraze ljubezni. Vse vam bo odpustila, vse vam bo verjela in vam ne bo nikoli sodila. Če pa jo boste razočarali, grobo zavrnili ali drugače globoko prizadeli, je nenadoma ne boste več zanimali.

Z zgodbo o različnem tipičnem vedenju Venere, odvisno od znamenja, v katerem se nahaja v rojstni karti (rojstnem horoskopu), zaključujem najino današnje druženje. Za opise Marsovega vedenja v ljubezni pa vas vabim, da spremljate brezplačne e-novičke, saj bom pisala tudi o njem.

Venero, Marsa in vse ostale planete kot so položeni v vašo zibko boste dobro spoznali v svojem Rojstnem horoskopu, ki je napisan na osnovi vaših rojstnih podatkov, zato drži samo za vas. 

V kolikor pa bi radi celostno pogledali na svoj partnerski odnos, se naučili preveriti, kaj je dobro v partnerstvu in kako s tem nadaljevati ter kaj je potrebno temeljite spremembe, če želite biti srečni v dvoje, se nam pridružite na brezplačnem webinarju o sinastriji (klik na povezavo tukaj)


About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Kaj pravi rojstni horoskop o vas?

Mnogo ljudi se vrti v začaranem krogu razočaranj, ker v njih živi delček, ki jim povzroča težave. S pomočjo rojstnega horoskopa boste spoznali svoje talente, prednosti in vrline. Kar vam povzroča težave, boste lažje razumeli in spremenili. Bodite pogumni in si naredite lepše življenje sami s pomočjo vašega rojstnega horoskopa.

>