rojeni z Venero v dvojčkih

Venera v dvojčkih – ljubezen in zabava

Venera v dvojčkih – ljubezen in zabava

Venera v dvojčkih svojim varovancem prinaša obilo zabave in uživanja v življenju. Osebo naredi radovedno in zanimivo. Nenehno jo povezuje z okoljem in zadevami, ki jih zmore deliti z drugimi ljudmi. Radovedna narava ji prinaša mnoga spoznanja in zanimivo življenje.

Od Venere v dvojčkih ne morete pričakovati dosti obremenjevanja le z eno osebo. Če ljubi, ljubi zato, ker je našla svojo »dušo dvojčico«. V njeni bližini je oseba, ki jo krasi prav podobna energija, sestavljena iz radovednosti, razgledanosti in lahkotnega, nedolžnega flirta.

Venera v dvojčkih razdaja ljubezen do znanja

Včasih se zdijo ljudje, rojeni z Venero v dvojčkih, nezanesljivi. Ljudem okoli njih se lahko dozdeva, da jih v resnici sploh ne opazijo takšnih kot so v resnici. Oddajajo občutek, da se nikomur ne posvečajo dovolj, saj nenehno oprezajo za novo, še bolj zanimivo osebo.

V resnici močno cenijo smisel za humor in predvsem pamet. Bolj kot fizična privlačnost, jih pritegne nekdo, od katerega se lahko nečesa novega naučijo. Hkrati pa želijo svoje znanje predati ljubljeni osebi, se z njo veliko pogovarjati in skupaj raziskovati svet okoli njih.

Lahko bi jih označili za knjižne molje, ki se radi zakopljejo v izbrano knjigo. Kljub ljubezni do knjig, so pri branju površni in radi preskakujejo strani. Prav tako močno so jim pri srcu revije, ki jih lahko na hitro prelistajo in dobesedno požirajo zadnje novičke.

Pod vplivom Venere v dvojčkih ljudje radi odidejo na izlet. Ne potrebujejo dolgih in napornih potovanj. Zadostuje skok v sosednji kraj, ogled kakšne znamenitosti ali vračanje na poseben kraj, kjer so spoznali nekoga, ki ga imajo radi. Kjerkoli se že znajdejo, tam vedno znova najdejo nekaj novega in zanimivega, česar prej niso opazili.

Venera v dvojčkih ljubi zanimivo osebo

Marsikdo Veneri v dvojčkih očita, da ni sposobna globokih in pristnih čustev. Ne bi mogli biti dlje od resnice. Venera v dvojčkih preprosto ni sposobna živeti v dvoje z nekom, ki jo dolgočasi. Da se to zgodi, pa ni potrebno dosti časa.

Ob sebi potrebuje zanimivo osebo. S svojim partnerjem se želi pogovarjati in z njim deliti različna spoznanja. Bolj kot lepo in brhko telo ali lepa in draga oblačila, jih pritegne pamet. Njen partner se mora znati pogovarjati in v njej vzpodbujati radovednost.

Prav tako ne ceni zapečkarjev. Njena nemirna in iskriva narava, ki se druži z otroško radovednostjo, jo vodi na mnoge konce sveta. Ob sebi potrebuje partnerja, ki se rad druži z drugimi, gre na obisk k prijateljem ali sorodnikom in zna uživati v drobnih zanimivostih okolja, ki ju obkroža. Ni ljubosumna, niti posesivna, zato potrebuje podobno osebo ob sebi.

Venera v dvojčkih v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko bi morali postati bolj sproščeni, igrivi in zanimivi. V času, ko se Venera v prognostičnih tehnikah nahaja v dvojčkih, je čas, da se prepustite zabavi in druženju. Postanite bolj radovedni in odprti za nova spoznanja, tudi v dvoje.

Ugodna in neugodna obdobja za ljubezen in partnerstvo boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu.

Vaša Venera, ljubezen in partnerstvo

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje boste poiskali in zadržali ob sebi primernega partnerja. Takšnega, s katerim se bosta skupaj zabavala, postala najboljša prijatelja in najzvestejša zaveznika. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste zaživeli lepše življenje, se počutili žive in srečne.

Vaša ljubezen in čustva, ki živijo v vas, so opisana je v vašem Rojstnem horoskopu.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

 • Adriana pravi:

  Draga Irena,

  Cudovito poletje je letos…hvala za dobre namige kdaj spustiti in kdaj dvigniti svoje ” sidro”… lepo je ljubiti sebe in vse okoli sebe❤️

  Objem?

  Adriana

 • Irena Stopar pravi:

  Bi dodali kaj o Veneri v dvojčkih? Poznate koga z njo? Jo imate sami tako postavljeno v rojstnem horoskopu?

 • >