Luna poskrbi za čustva, Venera za ljubezen in romantiko.

Venera in maj, mesec ljubezni

Venera in maj, mesec ljubezni

Sredi maja lahko rečete, da smo že dobro zakorakali v mesec ljubezni. Ste kdaj raziskovali, zakaj ravno maj pregovorno velja za mesec ljubezni?

Glavnino maja praznujejo Biki, ki jim vlada planet ljubezni, Venera. Na naš svet so poslani, da nam pokažejo, kako lepo je življenje. Le na našem planetu lahko uživamo v materialnih dobrinah, v udobju, ugodju, dobri hrani in pijači. O tem, kaj je dobro, pa nihče ne zna tako dobro oceniti kot ravno Biki.

Venera v Raku

Venera se že od 8. maja giblje skozi znamenje Rak. V njem bo ostala še vse do 5. junija.

V naš svet prinaša prijaznost, nežnost, toplino in željo po razumevanju. Krepi družinske vezi in si prizadeva, da bi postali bolj razumevajoči drug do drugega.

V naš svet prinaša prijaznost, nežnost, toplino in željo po razumevanju. Krepi družinske vezi in si prizadeva, da bi postali bolj razumevajoči drug do drugega.

Na površje prihajajo čustva. Ne le do družinskih članov in do partnerja, pač pa tudi do samega sebe. Je ugoden čas, v katerem se lahko spomnite svoje preteklosti in lepih spominov iz otroštva.

Vaše poslanstvo

Včasih me kateri od klientov vpraša, kaj naj počne v življenju, da bi delal z veseljem in postal uspešen v svojem poklicu. Če se o tem Splošen nasvet je, da se vrnite v svoje otroštvo. Vprašajte se, kaj ste zelo radi počeli, ko ste imeli 4-6 let.

Zdaj je ugoden čas, da se spomnite, kaj vas je zaposlovalo kot otroka. O čem ste sanjarili? S čim ste se igrali? Kaj ste imeli radi? Poiščite nekaj, kar je zaposlovalo večino vaših misli in želja. Zelo pogosto se izkaže, da je to tisto, za kar imate naravni talent in lahkotno opravite tudi, ko že odrastete in dozorite.

Ljubezen

Zdaj, ko se Venera giblje skozi Raka, je v ospredju nežnost, toplina in romantika. Prevladujejo nežna čustva in razumevanje. Čas je naklonjen ustvarjanju družine in družinskih vezi, zato se zdaj porajajo resne zveze, kjer partnerja želita ustvariti družino.

Za flirt, željo po osvajanju in kratkotrajne ljubezenske zveze zdaj ni pravi čas, kljub temu, da vas zna v tovrstne igrice vleči naslednji vikend.

Morda si sami želite le nekaj spremembe v svojem življenju, vendar bodite pripravljeni na to, da lahko s tem drugo osebo močno prizadenete. Zato se zdaj umirite in nikar ne trosite svojih neresnih namenov nekomu, ki je občutljiv in si želi resnega, trajnega ter osrečujočega partnerstva. Prizadeta bosta oba!

Prav danes se Venera nahaja v trigonu z Neptunom. Vpliv bo čutiti tudi jutri. Čustva se krepijo, občutki tudi. Paziti je potrebno predvsem, da se v tem času ne zapletate v ljubezenske trikotnike in druge večkotne oblike, ker vas bo močno bolelo, ko vpliv preide ali pa malce kasneje. Snemite rožnata očala in poglejte na vajin odnos, kakršen je v resnici.

Partnerstvo

Če ste med tistimi srečneži, ki so že našli sorodno dušo, s katero uživate iz dneva v dan, imam dobro novico za vas. Večkrat sem omenila, da Venera zdaj ne podpira le ljubezni, pač pa tudi družinsko srečo. Vama lahko v tem času prinaša nekaj posebnega. Le odprita se drug drugemu, iskreno in odprto se pogovorita o tem, kaj čutita drug do drugega in še poglobita svoj odnos.

Vpliv Venere na vas

Vplivi so splošni, kar pomeni, da veljajo za ves svet. Najmočneje boste ugoden vpliv Venere, kakor je postavljena v maju, lahko izkoristili tisti, ki imate Venero ali Sonce postavljeno v Raku, Biku, Devici, Škorpijonu ali Ribah. O tem, kako je postavljena vaša Venera in še veliko več, piše v vašem Rojstnem horoskopu.

Ostali boste morda morali počakati še nekaj časa, preden se vladarica ljubezni pokloni tudi vam. Na svoji poti skozi zodiak vas bo zagotovo obiskala. Kdaj, pa lahko spremljate v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga pripravim na osnovi vaših točnih rojstnih podatkov in velja le za vas.

[Form id=”86″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
>